anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Viitorul digital"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Update 29.03

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare si termene de confirmare expuse în regulament):

 

iogaen

Gurhan

ciprian_12

L3ON1D4S

Larisa00011

 

Popa Adrian_1

Luiza A R

Bawerr

Jay

adrian87n

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

_________________________________

 

 

Salut tuturor!

 

Nu-i așa ca sunteți pregătiți pentru un nou concurs? 

De data aceasta provocarea noastră are ca temă tehnologia digitală și profesiile viitorului. Tehnologia digitală face parte din viața noastră de zi cu zi, iar mulți dintre noi nu știm cum ne-am putea îndeplini jobul în lipsa ei. Digitalul este prezent chiar și în domenii care s-au dezvoltat mii de ani în absența lui – de exemplu medicină, avocatură și chiar agricultură. Între timp, apar nevoi noi – cum este siguranța datelor în noul context – care atrag profesii noi.

Aptitudinile și atitudinile umane – precum atenția, răbdarea, curiozitatea, interesul, perseverența sau motivația – au rămas esențiale pentru adaptarea noastră la noul context și la modul în care ne desfășurăm munca astăzi.

 

Voi ce credeți ? Ne interesează să aflăm și părerea voastră despre acest subiect. Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: "Cum crezi că va influența tehnologia digitală profesiile viitorului?"

 

Pentru tragere la sorți vom lua în considerare un singur comentariu de persoană. Dacă după ce ați postat răspunsul v-au mai venit idei și vreți să mai scrieți ceva, foarte bine, folosiți funcția de editare pe răspunsul inițial, completați și salvați întreg comentariul.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete oferite prin tragere la sorți: 

• primii 5 câștigători vor primi: pereche de căști wireless intraauriculare Sony WI-C200 negre, USB hub personalizat #ComunitateaOrange, breloc lemn personalizat #ComunitateaOrange, pix tactil cu mina albastra personalizat #ComunitateaOrange. 

• următorii 5 câștigători vor primi: încărcător de telefon Xiaomi Mi Wireless Charging Pad, USB hub personalizat #ComunitateaOrange, breloc lemn personalizat #ComunitateaOrange, pix tactil cu mina albastra personalizat #ComunitateaOrange. 

 

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, ca de obicei, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 8 - 22 martie 2021, iar aici găsiți regulamentul. Vom publica lista câștigătorilor pe 29 martie, pe această pagină.

 

Mult succes tuturor! Vă asigurăm că toate răspunsurile voastre vor fi citite cu interes de către colegii noștri de la Responsabilitate socială corporativă.

 

Pentru a nu mai primi notificări pe acest topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

290 Răspunsuri 290

Miha_Z
#StarMember
Tehnologia digitala a adus o serie de schimbari pozitive precum comunicarea mai rapida cu rude, prieteni aflati la distanta de noi, aplicatii care ne fac viata mai usoara ( aplicatii pentru gatit, sport...), resurse mai multe pentru educatie, putem urma cursuri on line si ne putem specializa in diverse domenii... Pe de alta parte in societatile puternic digitalizate se observa deja unele efecte negative precum dependenta de internet. Acest lucru are consecinte majore asupra felului in care copiii se dezvolta fizic, psihic si conduce si la deteriorarea relatiilor interumane. Un alt efect negativ va fi automatizarea muncii, ce va avea un impact major asupra societatii datorita eliminarii anumitor meserii si locuri de munca.

wasy46
Începător
S-a afirmat că analfabetul secolului 21 va fi cel care nu cunoaste informatica și doua limbi de circulatie mondiala. Numarul celor care au inceput sa foloseasca beneficiile informatizarii este in crestere. Sunt convins ca introducerea informatizarii va creste exponential, iar generatiile tinere vor fi receptive si obligate să o utilizeze. Chiar daca sunt mult prea varsnic (75 de ani împliniti) folosesc la nivelul maxim al posibilitatilor mele beneficiile informatizarii, al tehnicii bazate pe informatica. Încă sunt analfabet, stiind doar o limba straina (franceza)...

Anda_Goina
Începător
Buna! Eu consider ca tehnologia digitala are un avantaj foarte asupra locurilor de munca si a profesiilor din viitor, din mai multe privinte. Are o eficacitate mare deoarece permite o comunicare mult mai simpla si mai rapida, cu orice persoana din orice colt al lumii, la un click distanta. Permite oamenilor sa profeseze din mai multe locuri (mobile work, home office), arhivarea digitala a documentelor care este un pas mare in diminuarea consumului de hartie si alte materiale. Oportunitati de invatare mai rapida (online trainings), simplificarea taskurilor (sedinte online, memento, programari), etc. Mai ales acum in perioada pandemiei, ne ofera o siguranta mult mai mare oferindu-ne posibilitatea de a ne conecta digital pe majoritatea platformelor.

RobytZa
Junior
Tehnologia a devenit, mai mult ca niciodata, vitala in contextul pandemiei. Pe mine unul ma bucura foarte mult, pentru ca, in felul asta, firme care nu isi bazau activitatea exclusiv pe online, tind sa isi transfere business-ul intr-acolo pentru a pastra legatura cu clientii existenti, dar si pentru a aduce noi clienti. Iar institutiile publice, ca tot se vorbea de asta pe un alt topic, incep, incet incet, sa-si adapteze serviciile la noul context. Ar fi si cazul.

Cathy
Explorator entuziast
Tehnologia ne face categoric viata mai buna dar nu s-a inventat inca lucru bun care sa nu aiba si dezavantaje. Categoric unii se vor bucura de avantajele tehnologiei incepand de la lucruri banale precum plati online ale facturiilor, comenzi de tot felul dar in schimb cei care vor ramane fara locuri de munca vor trebui sa gaseasca solutii sa se reprofileze. In concluzie vor fi destul de multe meserii care vor disparea cu timpul datorita sau din cauza tehnologiei asa cum au fost centralistele, vor urma operatoarele de taxi, paznicii, muncitorii care ansambleaza diverse piese, postasii, etc.

user9nine
Începător
Cred ca va influenta in bine pentru ca viitorul suna bine.

Sanducu
Începător
Depindem de tehnologie , este parte din noi in momentul de față. Într-un cuvânt e aerul care-l respiram

Mihai_62
Începător
Tehnologia digitala este viitorul si va avea un impact pozitiv asupra omenirii cu toate ca vor disparea unele meserii.

mihi
Începător
punctu meu de vedere este ca va influenta foarte bine nota 10

subzerovesel
Începător
Alooooo, ce ''concurs e asta???? Anuntati 10 pachete cistigatoare si publicati doar 2 persoane cistigatoare??? Cum vine asta?

Neaplicabil
Sunt 10 câștigatori afișați

Neaplicabil
Felicitari castigatorilor! 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Cu foarte mici exceptii din lista castigatorilor fac parte utilizatori care s-au inscris in comunitate in luna 03 a anului 2021 si pana in momentul de fata au la activ 1, 2 maxim 3 raspunsuri oferite si acestea pe topicurile concurs. Cred ca acest aspect spune totusi ceva despre profesia de participant la concursuri. Iar ca si raspunsuri castigatoare, au fost selectate raspunsuri oarecum simpliste si generaliste, in mare parte reinterpretari usor diferite ale primelor raspunsuri oferite si care au fost ceva mai bine argumentate. La multi ani castigatorilor! Ne reactivam undeva prin 2022, la urmatorul concurs asemanator.

Razvan
#StarMember
Felicitări câștigătorilor!

Razvan
#StarMember
@faraunid, random.org a decis câștigătorii, nu prea contează ce ai răspuns, după norocul fiecăruia.