anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Viitorul digital"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Update 29.03

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare si termene de confirmare expuse în regulament):

 

iogaen

Gurhan

ciprian_12

L3ON1D4S

Larisa00011

 

Popa Adrian_1

Luiza A R

Bawerr

Jay

adrian87n

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

_________________________________

 

 

Salut tuturor!

 

Nu-i așa ca sunteți pregătiți pentru un nou concurs? 

De data aceasta provocarea noastră are ca temă tehnologia digitală și profesiile viitorului. Tehnologia digitală face parte din viața noastră de zi cu zi, iar mulți dintre noi nu știm cum ne-am putea îndeplini jobul în lipsa ei. Digitalul este prezent chiar și în domenii care s-au dezvoltat mii de ani în absența lui – de exemplu medicină, avocatură și chiar agricultură. Între timp, apar nevoi noi – cum este siguranța datelor în noul context – care atrag profesii noi.

Aptitudinile și atitudinile umane – precum atenția, răbdarea, curiozitatea, interesul, perseverența sau motivația – au rămas esențiale pentru adaptarea noastră la noul context și la modul în care ne desfășurăm munca astăzi.

 

Voi ce credeți ? Ne interesează să aflăm și părerea voastră despre acest subiect. Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: "Cum crezi că va influența tehnologia digitală profesiile viitorului?"

 

Pentru tragere la sorți vom lua în considerare un singur comentariu de persoană. Dacă după ce ați postat răspunsul v-au mai venit idei și vreți să mai scrieți ceva, foarte bine, folosiți funcția de editare pe răspunsul inițial, completați și salvați întreg comentariul.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete oferite prin tragere la sorți: 

• primii 5 câștigători vor primi: pereche de căști wireless intraauriculare Sony WI-C200 negre, USB hub personalizat #ComunitateaOrange, breloc lemn personalizat #ComunitateaOrange, pix tactil cu mina albastra personalizat #ComunitateaOrange. 

• următorii 5 câștigători vor primi: încărcător de telefon Xiaomi Mi Wireless Charging Pad, USB hub personalizat #ComunitateaOrange, breloc lemn personalizat #ComunitateaOrange, pix tactil cu mina albastra personalizat #ComunitateaOrange. 

 

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, ca de obicei, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 8 - 22 martie 2021, iar aici găsiți regulamentul. Vom publica lista câștigătorilor pe 29 martie, pe această pagină.

 

Mult succes tuturor! Vă asigurăm că toate răspunsurile voastre vor fi citite cu interes de către colegii noștri de la Responsabilitate socială corporativă.

 

Pentru a nu mai primi notificări pe acest topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

290 Răspunsuri 290

Lauritalow
Începător
Adolescenții de azi trăiesc într-o lume „mereu conectată”. Ei folosesc internetul pentru a-și face temele, pentru a trimite documente.

Coco20
Începător
foarte mult,eu lucrez in domeniul constructiilor si deja se simte tehnologia pe santiere.

Elisabeta00
Începător
Consider ca multe din actualele profesii vor disparea din cauza automatizarii digitale

Valy13
Junior
Tehnologia îmbunătățește activitatea angajaților și a angajatorilor, dar este si nociva in legatura cu educatia si folosirea de catre copii, acestia nu isi mai pun creierul la contributie, iau totul de-a gata. Oricum in aceasta perioada a fost destul de utila.

oOCatalinOo
Începător
Efecte pozitive: simplificarea sarcinilor de zi cu zi, surse de divertisment diversificate. Efecte negative: disparitia multor profesii Nu sunt sigur daca avansarea tehnologiei va avea mai multe efecte pozitive decat negative dar nu conteaza. Lumea se schimba mereu putem doar sa ne adaptam. Printre meseriile care vor disparea se numara: casier, lucratorii din fabrici, sofer

Denaaa
Începător
Pe langa eficientizarea proceselor prin automatizarea digitala, multe joburi vor fi desfiintate si reconfigurate.

nazzy
Începător
Tehnologia îmbunătățește activitatea angajaților și a angajatorilor

Klin
Junior
Realitatea virtuala,augumentata,va fi un mijloc esential prin care se va munci,crea,distra, va fi ca a doua viata

desprecinee29
Junior
Inevitabil vor fi parti pozitive dar si negative. Pozitive: Robotii, tehnica bazata pe online vor permite afectuarea unor procese de la distanta dar si cu o minutiozitate pe care omul n-ar fi in stare sa o faca. Negative: Inlocuirea oamenilor cu roboti va duce la cresterea somajului.

soveas
Începător
Cred cu tarie ca tehnologia va deveni tot mai indispensabila, fiind prezenta in absolut toate domeniile de activitate. Acesta an petrecut in pandemie ne-a aratat cat de important este sa fii conectat si sa iti poti desfasura munca remote. Student fiind, sunt convins ca o mare parte din predare se va desfasura in continuare in mediul online deoarece are multe avantaje: posibilitatea de a participa de oriunde, fara de a fi nevoiti sa facem naveta, posibilitatea de a lucra simultan cu profesorul (programare).

Claudiu92
Începător
Consider ca tehnologia,la ora actuala a ajuns un lucru indispensabil ! Tehnologia este intr-o continua evolutie...ceea ce pe de-o parte trebuie privit ca un lucru pozitiv,aducand nenumarate beneficii,dar, din pacate, sunt si multe parti negative, despre care as putea povestii ore intregi...dar nu este cazul! Din punctul meu de vedere, tehnologia va influenta, major, profesiile viitorului, deoarece in viitorul apropiat, o sa apara profesii care nu exista la ora actuala,dar totodata o sa dispara si multe profesii existente in prezent, toate astea datorita si din cauza tehnologiei care evolueaza de la o zi la alta!

Ingerul13
Junior
Cred ca vom vedea in continuare o digitalizare a profesiilor si activitatilor. Pandemia a accelerat mult acest proces. Toate profesiile care au ca principal tool un calculator , vor deveni remote, iar intalnirile la birou raman pentru socializare, spatiu comun de co-working, pentru a schimba monotonia lucrului de acasa. Celelalte profesii care necesita activitate intr-un spatiu comun, un hangar, un magazin, vor interactiona tot mai mult cu lumea digitala: roboti hardware si software, automatizare, procese monitorizate video pentru determinarea in mod automat a erorilor umane.

linabubu
Junior entuziast
Buna ziua, ce este sigur ca unule meserii o sa dispara, spre bucuria unora si spre intristarea altora. Tehnologia e buna si in agricultura, deoarece iti usureaza foarte mult munca, la fel si in alte domenii, dar tot ce e facut de masini e standard si nu are nici o personalitate aprte. Tinerii nu sunt la fel de atenti de ce se intimpla in jur deoarece sunt prea preocupati de a se juca pe telefoane, pe calculatoare, au acces la prea multe informatii si nu sunt atrasi de nimic anume. Dar asta este tehnologia avanseaza foarte repede in toate domeniile.

foca1967
Începător
Buna si tehnologia. A ajutat multe firme si chiar persoane fizice sa treaca peste greutatile provocate de pandemie. Orange prin ofertele sale a fost alaturi te toti. Numai ca ar trebui sa avem grija ca relatiile sa nu fie afectate de online-ul care ne-a acaparat. In rest, folositi tehnologia la capacitate maxima ca sa va faceti viata msi usoara.

Red_ammo
Începător
Tehnologia este buna, dar trebuie sa stii sa o folosesti. Degeaba iti cumperi electronice de ultima generație, daca nu stii sa o folosesti cel putin la 50 % din ceea ce poate sa facă.