anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Viitorul digital"

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Update 29.03

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare si termene de confirmare expuse în regulament):

 

iogaen

Gurhan

ciprian_12

L3ON1D4S

Larisa00011

 

Popa Adrian_1

Luiza A R

Bawerr

Jay

adrian87n

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

_________________________________

 

 

Salut tuturor!

 

Nu-i așa ca sunteți pregătiți pentru un nou concurs? 

De data aceasta provocarea noastră are ca temă tehnologia digitală și profesiile viitorului. Tehnologia digitală face parte din viața noastră de zi cu zi, iar mulți dintre noi nu știm cum ne-am putea îndeplini jobul în lipsa ei. Digitalul este prezent chiar și în domenii care s-au dezvoltat mii de ani în absența lui – de exemplu medicină, avocatură și chiar agricultură. Între timp, apar nevoi noi – cum este siguranța datelor în noul context – care atrag profesii noi.

Aptitudinile și atitudinile umane – precum atenția, răbdarea, curiozitatea, interesul, perseverența sau motivația – au rămas esențiale pentru adaptarea noastră la noul context și la modul în care ne desfășurăm munca astăzi.

 

Voi ce credeți ? Ne interesează să aflăm și părerea voastră despre acest subiect. Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: "Cum crezi că va influența tehnologia digitală profesiile viitorului?"

 

Pentru tragere la sorți vom lua în considerare un singur comentariu de persoană. Dacă după ce ați postat răspunsul v-au mai venit idei și vreți să mai scrieți ceva, foarte bine, folosiți funcția de editare pe răspunsul inițial, completați și salvați întreg comentariul.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete oferite prin tragere la sorți: 

• primii 5 câștigători vor primi: pereche de căști wireless intraauriculare Sony WI-C200 negre, USB hub personalizat #ComunitateaOrange, breloc lemn personalizat #ComunitateaOrange, pix tactil cu mina albastra personalizat #ComunitateaOrange. 

• următorii 5 câștigători vor primi: încărcător de telefon Xiaomi Mi Wireless Charging Pad, USB hub personalizat #ComunitateaOrange, breloc lemn personalizat #ComunitateaOrange, pix tactil cu mina albastra personalizat #ComunitateaOrange. 

 

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, ca de obicei, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 8 - 22 martie 2021, iar aici găsiți regulamentul. Vom publica lista câștigătorilor pe 29 martie, pe această pagină.

 

Mult succes tuturor! Vă asigurăm că toate răspunsurile voastre vor fi citite cu interes de către colegii noștri de la Responsabilitate socială corporativă.

 

Pentru a nu mai primi notificări pe acest topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

290 Răspunsuri 290

AICB
Începător
Bine v-am găsit!

DanielaH
Moderator
@AICB, bun venit în Comunitate! Așteptăm să ne spui și părerea ta despre viitorul digital prin editarea comentariului de mai sus. Mulțumim.

Only4funro
Începător
Tehnologia va avea un impact semnificativ in viata noastra si incetul cu incetul va deveni mai accesibila pentru toti. Probabil vom ajunge sa nu mai existe zi in care sa nu interactionam cu tehnologia. Unii vorbesc despre simbioza "om-robot" si despre efectele mai putin benefice pe care le are tehnologia, dar cred ca in timp vom ajunge sa gasim acel echilibru din umanitate si tehnologie astfel incat sa tintim beneficiile in detrimentul dezavantajelor.

orientalu
Începător
tehnologia digitală va influenta enorm profesiile viitorului in sensul ca nu o sa mai fie nevoie sa ne deplasam la locul de munca, iar relatiile interumane de munca vor disparea !

cristian__gheor
Începător
În maxim 5 ani digitalizarea va fi parte componenta a vieții de zi cu zi.

Claudio82
Începător
Eu cred că tehnologia va fi dezvoltată, pentru a ajuta de fapt oamenii să obțină o bunăstare mai mare. De fapt, prezic că tehnologia va continua să conecteze oamenii și să creeze relații. În consecință, ei consideră că oamenii vor obține împlinirea din aceste relații digitale.

Damianmaricel
Începător
În bine normal! Toți trebuie să ne bucurăm de tehnologia digitală. Așa să ne ajute Dumnezeu pe toți!

Dan1977
Începător
Cred ca va schimba mult in bine tehnologia digitală va fi mult mai usor de utilizat si mult mai rapid, este era digitala

liviu77
Începător
Mi-ar place sa schimbam un pic directia - si sa ne gandim la educatie. Pornind de la ideea ca daca nu vom sti sa gestionam viitorul (digital), viitorul digital ne va gestiona pe noi. Cum ar fi daca ne vom pregati copii pentru meserii care nu exista inca? Este de datoria noastra sa ne invatam copii sa gandeasca "in afara cutiei", sa fie deschisi la orice provocare, sa incerce sa gaseasca partea buna din orice experienta, chiar daca noi nu vedem si partea pedagogica!

Ilica_Constanti
Începător
Meseriile viitoare vor fi ajutate intr-o mai mare pertformanta in domeniile respective , digitalizarea va scurta termene de executie si va reduce foarte mult poluarea . Va reduce consumul de hartie si mediul inconjurator va fi ajutat.

Andreea_Vișan
Începător
Eu cred că profesiile viitorului vor depinde în totalitate de tehnologia digitală , chiar și acele profesii care până nu de mult s-au dezvoltat independent de ea . Vor exista job-uri în totalitate tehnologizate digital , munca remote va fi la fel de dezvoltată ca și cea care necesită prezența fizică la locul de muncă , dar vor fi și job-uri care se vor ajuta de tehnologie , cum ar fi cele din medicină , comerț , etc .

mihail28
Începător
Va duce la aparitia unor noi profesii, in paralel cu înlocuirea celor care desfășoară anumite profesii de inteligenta artificiala

Alexandra_43
Începător
Viitorul, dar și prezentul depind de mult accesata tehnologie, care se desfășoară în mediul online. Folosim internetul pentru a comanda online chiar și lucruri banale pe care ni le-am putea procura de la cel mai apropiat magazin, dar ni se pare mai convenabil să-l primim direct la ușă, nu e un lucru rău că marea majoritate comandăm produse online ci chiar fain, deoarece și eu sunt fana produselor online, având posibilitatea de a alege dintr-o gamă mai largă de produse. Nu este utilă tehnologia doar în cazul vânzărilor, ci și în cazul comunicării la distanță, în cadrul rețelelor de socializare și nu avem nevoie doar de diverse produse și de a comunica când ne gândim la noua tehnologie ci și de informația de toate zilele pe care o găsim la discreție la orice oră din zi și din noapte, folosind orice motor de căutare a informațiilor dispus la îndemâna oricărui amator de utilizare a noii tehnologii online. Cum s-ar spune tehnologia online este la momentul potrivit, în locul potrivit, deoarece poate fi accesată de oriunde ai acces la o sursă de internet. În concluzie noua tehnologie este ceea ce trăim și respirăm și bineînțeles că va exista și în viitor cu siguranță.

and731
Începător
Tehnologiile digitale vor aduce plus valoare in orice domeniu,vor reduce costurile,timpul de operare,dar vor avea ca efect negativ si reducerea de forta de munca umana, deci mai multi oameni fara joburi.

Petrică_2
Începător
Tehnologia digitală,va influența profesiile viitorului într-un mod benefic pentru unii,iar pentru alții într-un mod nebenefic!