anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs “Poveste de iarnă în Comunitatea Orange”

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Update 15.02

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare si termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

romeo.cr

sal

cristinanichita

bambix

Bads02

allexinnoalexys

Magda_3

Denis65

Mihai_36

Beton

Roxy_6

Edip

chirmars

Denis5

Klaus_1

Sitz

Alex_84

eldigit

Vlad D

ROXANAAlina

Mugurel_1

Mihaela_16

Dacian Don

Gradinita Prichindel

2 castigatori nevalidati

 

Categoria 2

FaraUnID

rafa.helper

cocolosh

The Special List

alterego

svetalex

Razvan

teacher_

Firefly

Miha Z

Jay

FLo_1

 

Categoria 3

Razvan

Vio73

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 277 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

În plus vrem să o felicităm pe Jay pentru cele mai multe răspunsuri marcate ca soluții, în această perioadă!

 _______________________________

 

Salut tuturor!

 

Astăzi, în prima zi de iarnă calendaristică, am dat startul unui nou concurs cu premii. Așadar, am pregătit pentru voi 3 provocări și cu cât îndepliniți mai multe, cu atât șansele de câștig cresc.

 

1. Fii la curent cu ultimele noutăți

Pentru a te asigura că vei primi în timp util toate noutățile de la Comunitate, trebuie să bifezi căsuța de acord (la înregistrare în comunitate).

Dacă ești deja membru în comunitate, pentru a fi abonat la noutăți este nevoie să ai bifată în pagina de profil (secțiunea Editează profil) căsuța de acord.

Prin tragere la sorți, poți câștiga unul dintre cele 26 de cadouri, fiecare conținând câte o boxă Bluetooth și câte o pereche de căști Bluetooth pliabile.

 

2. Oriunde ai fi, ne întâlnim în comunitate

Pentru a te califica la această provocare trebuie să fi îndeplinit deja primul pas de mai sus. În plus, trebuie să deblochezi badge-ul “Winter Star” prin 30 de autentificări în comunitate (în zile diferite) și să primești 20 de like-uri, pe toată perioada concursului.

Prin tragere la sorți poți câștiga unul dintre cele 12 premii constând în 2 ceasuri smartwatch Fitbit Versa 2 și 10 boxe JBL Go 2.

 

3. Ajută-i pe ceilalți membri ai comunității cu cele mai bune soluții

Ca să duci la bun sfârșit această ultimă provocare trebuie să îndeplinești primele 2 provocări și încă ceva:  10 dintre răspunsurile oferite de tine să fie marcate ca soluție pe perioada desfășurării campaniei. Aceste răspunsuri vor fi validate și de noi pentru a ne asigura că oferă informații complete și corecte.

Tot prin tragere la sorți, poți câștiga unul din cele 2 telefoane mobile Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128 GB.

 

Campania se va încheia pe 8 februarie 2021, 23:59. Vom avea deci 70 de zile magice în care vă invităm pe toți să fiți parte din această poveste. Regulamentul îl găsiți aici.

 

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 15 februarie în această pagină.

 

Mult succes!

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

274 Răspunsuri 274

Vreau sa cistig un telefon mobil

ceacanaule
Junior entuziast
Am o întrebare Am trimis email de confirmare adică am trimis răspuns la emailul trimis unde spune ca am câștigat și nu știu dacă e bine dacă am trimis raspuns

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@mihaicostea825 concursul s-a încheiat, dar te invităm să intri constant în comunitate și pe site-ul orange.ro pentru a participa la campaniile viitoare. @ceacanaule ți-am trimis răspuns în mesaj privat pe e-mailul asociat contului tău My Orange cu care te-ai înregistrat în comunitate.

FaraUnID
Campion certificat
@ceacanaule La email-ul primit de la ei, in care esti anuntat de faptul ca esti potential castigator, le raspunzi cu numele tau complet si numarul tau de telefon. Zilele urmatoare o sa fii contactat de un reprezentat pentru a incheia un proces verbal si pentru detalii despre modul in care intri in posesia premiului (fie trimis prin curier, fie ridicare din Orange Shop). ACUMA...... In situatii de genul acesta pentru a evita glumele de prost gust si tentativele de frauda, cel mai indicat ar fi ca toti potentialii castigatori sa fie contactati de pe un singur numar de telefon facut public aici si in regulamentul concursului. Adica: Potetialii castogatori vor fi contactati in data de ... in intervalul ... de pe numarul de telefon 0374-12-34-56

ceacanaule
Junior entuziast
am primt un email cum ca nu figurez ca potential castigator acum eu cred ca va bateti joc de mine sau este ceva iesit din comun

DanielaH
Moderator

@ceacanaule, e-mailul pe care l-ai primit reprezintă o notificare trimisă automat din platforma Comunității. Prin acest e-mail ai fost anunțat, așa cum ți-am confirmat și în mesaj privat, că alterego a răspuns la întrebarea pe care o urmărești "Concurs “Poveste de iarnă în Comunitatea Orange”. Textul reprezintă postarea lui alterego în Comunitate, pe acest topic, pe care o poți vedea mai sus.

Ne pare rău că nu ai interpretat corect această notificare. Din păcate, la acest concurs nu te afli printre câștigătorii extrași.

FaraUnID
Campion certificat
Cred ca mesajul postat de @alterego "Felicitări! În urma participării la concursul "Poveste de iarnă în Comunitatea Orange", ai fost desemnat potențial câștigător al premiului de la Categoria 2, constând într-o boxa JBL Go 2 (rezistență la apă clasa IPX7, la o adâncime 1m, pentru max. 30 minute și datorită bateriei lithium-ion, funcționează până la 5 ore via Bluetooth sau AUX). Tragerea la sorți a avut loc astazi, 10 februarie 2021" A dus pe foarte multi in eroare, deoarece au primit notificare de raspuns nou pe acest topic, ai deschis mesajul, au citit printre randuri "Felicitari ai castigat o boxa JBL Go 2" si ei au crezut ca au castigat acel premiu. Intr-o oarecare masura este amuzanta situatia in sine, dar scoate in evidenta useri pe a caror carte de munca este trecuta profesia de "participant la consursuri".

Jay
Campion certificat
@alterego, ai dat emoții multor utilizatori cu mesajul primit de tine, pentru ca ai copiat direct mesajul si n-ai spus ce e cu el.. Intr-o situație de genul asta, ar trebui pusa o captură a mesajului (fără date personale - captura se poate edita, prin decupare sau colorând informațiile sensibile) și 2 vorbe din partea ta.. sau 2 vorbe de la tine si mesajul între ghilimele sa înțeleagă și ei ca este ceva copiat de undeva.. Toti cei care au comentat la topic au primit notificare fix cu ce ai pus tu.. si au crezut ca felicitările sunt pentru ei.. Am pus o captură, ca sa vezi ce au primit ei.. unii s-au cam supărat, cu siguranță sunt mai mulți care n-au văzut ca e un comentariu și au crezut ca e pentru ei.. 🙂

Razvan
#StarMember
Felicitari alterego! Te-au sunat pentru confirmare?

Neaplicabil
@razvan DA, am fost sunat și validat

adrian87n
Cunoscător
@razvan, bravo si felicitari !

Razvan
#StarMember
Mulțumesc frumos 🙂

Mma0788
Începător
Salut Am primit e-mail, precum ca sunt castigatorul a unui premiu. Nu am reusit sa raspund in timpul limitat. Premiul a fost pierdut? Vă multumesc

Adriana09
Junior
Mai e valabil concursul ?

Metin_2
Începător
Salut la toți români