anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs “Poveste de iarnă în Comunitatea Orange”

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Update 15.02

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare si termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

romeo.cr

sal

cristinanichita

bambix

Bads02

allexinnoalexys

Magda_3

Denis65

Mihai_36

Beton

Roxy_6

Edip

chirmars

Denis5

Klaus_1

Sitz

Alex_84

eldigit

Vlad D

ROXANAAlina

Mugurel_1

Mihaela_16

Dacian Don

Gradinita Prichindel

2 castigatori nevalidati

 

Categoria 2

FaraUnID

rafa.helper

cocolosh

The Special List

alterego

svetalex

Razvan

teacher_

Firefly

Miha Z

Jay

FLo_1

 

Categoria 3

Razvan

Vio73

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 277 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

În plus vrem să o felicităm pe Jay pentru cele mai multe răspunsuri marcate ca soluții, în această perioadă!

 _______________________________

 

Salut tuturor!

 

Astăzi, în prima zi de iarnă calendaristică, am dat startul unui nou concurs cu premii. Așadar, am pregătit pentru voi 3 provocări și cu cât îndepliniți mai multe, cu atât șansele de câștig cresc.

 

1. Fii la curent cu ultimele noutăți

Pentru a te asigura că vei primi în timp util toate noutățile de la Comunitate, trebuie să bifezi căsuța de acord (la înregistrare în comunitate).

Dacă ești deja membru în comunitate, pentru a fi abonat la noutăți este nevoie să ai bifată în pagina de profil (secțiunea Editează profil) căsuța de acord.

Prin tragere la sorți, poți câștiga unul dintre cele 26 de cadouri, fiecare conținând câte o boxă Bluetooth și câte o pereche de căști Bluetooth pliabile.

 

2. Oriunde ai fi, ne întâlnim în comunitate

Pentru a te califica la această provocare trebuie să fi îndeplinit deja primul pas de mai sus. În plus, trebuie să deblochezi badge-ul “Winter Star” prin 30 de autentificări în comunitate (în zile diferite) și să primești 20 de like-uri, pe toată perioada concursului.

Prin tragere la sorți poți câștiga unul dintre cele 12 premii constând în 2 ceasuri smartwatch Fitbit Versa 2 și 10 boxe JBL Go 2.

 

3. Ajută-i pe ceilalți membri ai comunității cu cele mai bune soluții

Ca să duci la bun sfârșit această ultimă provocare trebuie să îndeplinești primele 2 provocări și încă ceva:  10 dintre răspunsurile oferite de tine să fie marcate ca soluție pe perioada desfășurării campaniei. Aceste răspunsuri vor fi validate și de noi pentru a ne asigura că oferă informații complete și corecte.

Tot prin tragere la sorți, poți câștiga unul din cele 2 telefoane mobile Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128 GB.

 

Campania se va încheia pe 8 februarie 2021, 23:59. Vom avea deci 70 de zile magice în care vă invităm pe toți să fiți parte din această poveste. Regulamentul îl găsiți aici.

 

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 15 februarie în această pagină.

 

Mult succes!

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

274 Răspunsuri 274

Jay
Campion certificat
Eu eram tare mandra de mine, in postura de guru, ca sa aflu, de la tine, @alterego, ca sunt si persoane cu conturi multiple.. Acum, sunt si mai mandra, ca am indeplinit conditiile cu un singur cont.. cred, ca le-am indeplinit :)) Asta nu inseamna ca este obligatoriu sa si castig, n-am castigat la niciun concurs organizat in comunitate.. Nu dau pe dinafara de mandrie, era doar o gluma, ca de la guru ai ajuns la conturi mutiple.. :) Extragerile, inteleg ca se fac pe 10, iar lista, va fi publicata pe 15.. tu cum afli azi? A? Prin ce magie? Zi-ne si noua!..

Neaplicabil
@Jay nu cred că sunt singurul care a observat cum au apărut utilizatori noi ca ciupercile după ploaie, punând întrebări doar de dragul de a le pune și urmând ca un pic mai încolo să primească un răspuns ales drept soluție de la un alt utilizator care este în cercul celui care a pus întrebarea (familie până la al 4 grad). Tu n-ai auzit de concursomani? Pentru un premiu sunt în stare de orice... și conturile multiple sunt floare la... butonieră. Nu, nu sunt paranoic... ci doar pățit 😞

Jay
Campion certificat
@alterego, ai dreptate in privinta intrebarilor duplicat, 3-4 in interval scurt identice, desi, cand incerci sa pui o intrebare, apar informatii ca mai exista alte "n", da de gandit.. Asa se intampla de cand exista comunitatea, nu se cauta, nu se citeste, in primul rand se intreaba.. poate or fi fost si mai multe in perioada asta, habar n-am, pe cele din weekend-ul asta, da, le-am observat si eu.. Eu am fost in sesiune, asa ca nu pot sa spun ca am fost foarte atenta la aceste amanunte, nu pot sa spun ca am observat tot, dar, avand mult timp laptopul deschis, pentru teme si cursuri, nu era mare lucru sa tin si comunitatea in bara.. Este singura comunitate din care fac parte, de la inceput ce-i drept si, unul dintre lucrurile observate, a fost ca oamenii vor sa stie un lucru si vor acum.. astfel ca, decat sa citeasca, mai bine intreaba.. mai mult nu comentez.. Nu pot sa contest ce spui, inteleg ca ai mai avut astfel de experiente si, de obicei, din afara, se vede mai bine.. puteai sa raportezi lucrurile care ti s-au parut in neregula.. Despre "concursomani" am observat si eu unele lucruri, nu m-am gandit atat de departe, sa te ajute toate rudele.. din nou, mai mult nu comentez.. Nu m-am gandit niciun moment sa particip cu mai mute conturi, m-am gandit acum ca ai spus tu si, concluzia este ca mi-ar fi fost rusine.. si, oricum, cred ca am enervat destul si cu unul singur :))..

Neaplicabil
Felicitări! În urma participării la concursul "Poveste de iarnă în Comunitatea Orange", ai fost desemnat potențial câștigător al premiului de la Categoria 2, constând într-o boxa JBL Go 2 (rezistență la apă clasa IPX7, la o adâncime 1m, pentru max. 30 minute și datorită bateriei lithium-ion, funcționează până la 5 ore via Bluetooth sau AUX). Tragerea la sorți a avut loc astazi, 10 februarie 2021

teacher_
#StarMember
Pai, in acest caz, felicitări.

ceacanaule
Junior entuziast
Felicitări! În urma participării la concursul "Poveste de iarnă în Comunitatea Orange", ai fost desemnat potențial câștigător al premiului de la Categoria 2, constând într-o boxa JBL Go 2 (rezistență la apă clasa IPX7, la o adâncime 1m, pentru max. 30 minute și datorită bateriei lithium-ion, funcționează până la 5 ore via Bluetooth sau AUX). Tragerea la sorți a avut loc astazi, 10 februarie 2021 ESTE ADEVARAT SAU EU NU INTELWG BINE?

teacher_
#StarMember
Da, @ceacanaule, este adevărat. Trimite mail de confirmare și primești premiul. 🙂

Vio73
#StarMember
Felicitări tuturor participanților!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut tuturor. Concursul s-a încheiat în data de 8 februarie la 23:59 și astăzi a avut loc tragerea la sorți, conform regulament. Câștigătorii potențiali de la fiecare categorie au primit mail pe adresa asociată contului My Orange, deci dacă ați primit e-mail de la noi așteptăm răspunsul vostru de confirmare, prin reply la mailul respectiv. Zilele acestea are loc procesul de confirmare câștigători potențiali și rezerve. În data de 15 februarie vom afișa aici lista câștigătorilor. Felicitări tuturor și ne bucurăm că suntem toți aici, împreună, în Comunitatea Orange!

Vio73
#StarMember
Vă mulțumim foarte mult! Felicitări tuturor!

adrian87n
Cunoscător
este singura comunitate unde nu ai optiunea sa primesti pe email toate intrebarile adaugate si toate noutatile din comunitate...si e pacat... just saying...

tomy_1
Începător
buna seara, ce insemna potential câstigator ?

Razvan
#StarMember
Pana la confirmare, ești potențial. Te vor suna după ce vei răspunde la e-mail cu numărul de telefon.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@tomy_1 spunem potențial câștigător pentru că este nevoie de primirea confirmării pe e-mail în termen de 48 ore și dacă nu primim contactăm rezerva. Mai multe detalii despre acest proces poți găsi în regulamentul campaniei: https://comunitate.orange.ro/pages/regulamentul-campaniei-poveste-de-iarna-comunitatea-orange

Neaplicabil
@MihaelaC așteptăm următorul concurs... mi-ar face plăcere ceva de genul: propuneți o situație reală cu care vă confruntați în rețeaua Orange și noi vom încerca să găsim o rezolvare pe termen lung ca să nu mai fie clienții puși în situația de a pune întrebări aparent ridicole și banale.