anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs “Poveste de iarnă în Comunitatea Orange”

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Update 15.02

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare si termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

romeo.cr

sal

cristinanichita

bambix

Bads02

allexinnoalexys

Magda_3

Denis65

Mihai_36

Beton

Roxy_6

Edip

chirmars

Denis5

Klaus_1

Sitz

Alex_84

eldigit

Vlad D

ROXANAAlina

Mugurel_1

Mihaela_16

Dacian Don

Gradinita Prichindel

2 castigatori nevalidati

 

Categoria 2

FaraUnID

rafa.helper

cocolosh

The Special List

alterego

svetalex

Razvan

teacher_

Firefly

Miha Z

Jay

FLo_1

 

Categoria 3

Razvan

Vio73

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 277 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

În plus vrem să o felicităm pe Jay pentru cele mai multe răspunsuri marcate ca soluții, în această perioadă!

 _______________________________

 

Salut tuturor!

 

Astăzi, în prima zi de iarnă calendaristică, am dat startul unui nou concurs cu premii. Așadar, am pregătit pentru voi 3 provocări și cu cât îndepliniți mai multe, cu atât șansele de câștig cresc.

 

1. Fii la curent cu ultimele noutăți

Pentru a te asigura că vei primi în timp util toate noutățile de la Comunitate, trebuie să bifezi căsuța de acord (la înregistrare în comunitate).

Dacă ești deja membru în comunitate, pentru a fi abonat la noutăți este nevoie să ai bifată în pagina de profil (secțiunea Editează profil) căsuța de acord.

Prin tragere la sorți, poți câștiga unul dintre cele 26 de cadouri, fiecare conținând câte o boxă Bluetooth și câte o pereche de căști Bluetooth pliabile.

 

2. Oriunde ai fi, ne întâlnim în comunitate

Pentru a te califica la această provocare trebuie să fi îndeplinit deja primul pas de mai sus. În plus, trebuie să deblochezi badge-ul “Winter Star” prin 30 de autentificări în comunitate (în zile diferite) și să primești 20 de like-uri, pe toată perioada concursului.

Prin tragere la sorți poți câștiga unul dintre cele 12 premii constând în 2 ceasuri smartwatch Fitbit Versa 2 și 10 boxe JBL Go 2.

 

3. Ajută-i pe ceilalți membri ai comunității cu cele mai bune soluții

Ca să duci la bun sfârșit această ultimă provocare trebuie să îndeplinești primele 2 provocări și încă ceva:  10 dintre răspunsurile oferite de tine să fie marcate ca soluție pe perioada desfășurării campaniei. Aceste răspunsuri vor fi validate și de noi pentru a ne asigura că oferă informații complete și corecte.

Tot prin tragere la sorți, poți câștiga unul din cele 2 telefoane mobile Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128 GB.

 

Campania se va încheia pe 8 februarie 2021, 23:59. Vom avea deci 70 de zile magice în care vă invităm pe toți să fiți parte din această poveste. Regulamentul îl găsiți aici.

 

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 15 februarie în această pagină.

 

Mult succes!

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

274 Răspunsuri 274

Marius_catalin
Începător
Buna va multumesc pentru aprobare

Marian_Eugen
Junior entuziast
La mulți ani ! Mult succes !

GabiB
Junior
La multi ani cu sanatate, un an mult mai bun !!

iphone
Junior
nu vad intrebarea

iphone
Junior
La mulți ani, România! Interesant concurs și totodată provocarea va fi intensă.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@iphone concursul include 3 provocări despre care poți citi mai multe informații în descrierea acestui topic (în partea de sus a paginii). Mult succes!

mihaela1971
Începător
super concursul,fie ca cei mai buni sa castige

Marian_Eugen
Junior entuziast
La mulți ani România ! Roman vom fi oriunde ne vom duce ! Romani vom fi pana la moarte ! Așa te rog Romane ori unde te vei afla ! Nu uita ca Roman vei fi oriunde de vei duce in lunea asta mare ! Mandreste-te ca ești roman ! Nu-ți uita neamul Românesc și țara ta Draga !

eugendaniel12
Începător
La mulți ani cu veselie, Sănătate pe vecie, Casa plină de bucate, Dragoste pe săturate, Bani la greu, noroc cu carul, La mulți ani și sus paharul !

PonTzYx
Junior
La Mulți Ani tuturor Speram ca in anul 2021 sa revenim toți la "normal" și sa fim toți sănătoși și fericiți alături de familiile noastre

Marta_mihai
Începător
La mulți ani

ceacanaule
Junior entuziast
interesant concurs premii super

cmadeleinel
Explorator
Buna ziua! Nu imi ramane bifata casuta respectiva cu abonarea la newsletter, cea despre care se vorbeste la pasul 1. Ma lamureste cineva? merci!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@tenebree ai primit până acum newsletter de la comunitate pe adresa de e-mail asociată contului My Orange? Cel din 10 decembrie a avut titlul “Hai sa vezi noutatile Comunitatii Orange”. Te-ai dezabonat la un moment dat de la newsletterul comunității?

Gheorghe_1
Începător
La muți ani romănia 2020-2021