anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

PopescuAlin
Începător

#4ani La multi ani Comunitatii Orange!!!

Întâmplarea amuzanta pe care am avut-o privind tehnologia a fost în momentul în care trebuia sa îmi predau unele task-uri de la job către noul coleg. Doar că noul coleg erau un domn mai în etate, undeva la 65 de ani. Un om foarte ordonat, cu o experiență mare in gestiunea de mărfuri, doar că... pe hârtie. A venit momentul sa ii explic cum sa utilizeze mailul, sa ii arat tot ce presupune softul de gestiune și cum să îl utilizeze, un training de aproape 3 zile. Toate bune, omul era interesat, își lua notițe, mă aproba foarte convins, ca și cum erau subiecte familiare pentru dumnealui. La final după ce am considerat că trecusem prim majoritatea subiectelor principale, am zis să îl întreb cum i se pare și dacă sunt necesare ceva lămuriri suplimentare.

Răspunsul a fost: "Am înțeles totul, doar un singur lucru îmi este neclar. Cum se muta săgeata aia pe ecran?". 

 Atunci am realizat că cele 3 zile nu au fost de bun augur, dar m-am amuzat o mare perioada timp pe aceasta tema.

Alexandra0611
Începător

Bunaaaaaa,

Funny fact: toata viata am sustinut ca "oamenii inteligenti au iPhone", mama mea fiind utilizatoare de Android. Acum cateva luni, cand m-am angajat la noul loc de munca, am primit telefon de serviciu, bineinteles cu sistem de operare Android. 

Primul lucru: imi dau apel de pe un nr de serviciu pe nr personal. Ghiciti cine a mers la mama, la cei 27 de ani ai mei "as in tehnologie" cum ma consideram, sa ma invete SA SALVEZ UN NUMAR IN AGENDA. 

#4ani

😂😂😂

Volo
Începător

La multi ani Comunitate orange🟠🟠🟠 #4ani.

sincer, am intrat sa vad despre ce este vorba si uite ma ce va zic: 

La munca fratilor! Nu cu mana intinsa la cerut samsung🤣🤣🤣… bafta tuturor!

Isabelle10
Începător

La multi de multi ori #4ani, Comunitatea Orange!

Imi amintesc cu drag, de anii studentiei, cand pt prima data am atins un calculator si imi era frica sa nu il stric 🙈🫣 sa nu ating ceva, ca acesta sa se strice si sa trebuiasca sa il platesc🙈.
Se intampla in toamna lui 2001.

Dupa alti #4ani, timp in care mi-am eliminat fricile legate de calculatoare), dupa am salvat lucrarea de licenta pe o discketa, cand am ajuns la centrul unde imprimam, mi s-a spus ca am avut “sansa” sa se formateze discketa si a trebuit sa ma reintorc la facultate pe jos (care era la vreo 40 minute de mers rapid), caci doar eram studenta, 🙈😂, sa salvez pe o alta disketa si sa merg iar la listat.. 

Sweet memories! 😂

Acum, dupa (4 x #4 + #4/2) ani, pot spune ca ii invat pe altii sa lucreze la PC 🥰

Succes tuturor! 🍀🍀🍀

 

 

DanielaCiutan
Începător

Întâmplări amuzante avem destule...îmi amintesc prima oara când fratele meu a adus acasă ochelari Vr.. și am trăit experienta asta. A fost tare fain la vremea respectiva, ne uitam la treaba aia cu caruselul, și mai era ceva de groaza...nu am avut cum sa nu le testam și pe mătuși 😅 deci ce a ieșit...atâtea țipete și căzături.. nu s-a supărat nimeni, noi ne-am amuzat maxim de ele și reacțiile lor.

#4ani

 

OanaTig
Începător

#4ani

Sa povestim putin depre mamele si tehnologia :), doar ca aici e vorba de mamele noastre cele trexute de“mama eu”. Nu am fost niciodata o mare pasionata de tehnologie, insa o folosesc pentru “supravietuire”, comunicare si divertisment. Ce mi se pare insa cel mai amuzant este ca fetita mea de doar 4 ani cunoaste mai multe functionalitati ale telefonului mobil decat mine. 

Sa va povestesc. Veneam intr-o zi de la dentist si era foarte mandra de lucrarea pe care i-o facuse stomatologul si ma rugase sa ii fac o poza ca apoi sa vada ce culoare este plomba cea noua. Iau telefonul sa il deblochez, sa intru pe camera foto si apoi sa ii fac o poza. Ea repede mi-l ia din mana si intra rapid pe iconitele de shortcut si isi face singura poza, asta fara ca macar sa deblocheze telefonul.

mai spuneti ceva 🙂

RamonaNV
Începător

În urmă cu ceva ani am primit cadou primul (și ultimul) meu telefon cu IOS, un mândru Iphone 5s. L-am folosit circa 2 săptămâni și era fix la începutul anilor mei de facultate. Fiind în oraș nou (Iași), zic hai să iau orașul la pas sa vad și eu pe unde ma aflu cum ajung din stânga în dreapta. Zis și aproape făcut! Obiectiv: Tudor Vladimirescu, Iulius Mall. Mijloc de transport: pe jos (că doar asa cunoști orasul). Hartă: avem că doar avem telefon nou. Bag în aplicația de la IPhone Tudor Vladimirescu și văd că îmi apare cam mult de mers, da zic că mi s-o fi părut mie rapid cu mașina. Dau ok și plec. Cu căștile în urechi, numa respectam ce zice aia, nu m-am mai uitat să văd concret unde ma duce. Merg eu, merg, trece vreo ora și ma uit în jurul meu că am ajuns pe niște străzi oleacă cam de periferie, începeau să apara mai mult case decât blocuri. Bă ceva nu e ok! Ma uit pe harta, apărea Tudor Vladimirescu, zic că poate mă ocolește pe vreun traseu și tot ajung. Am mers de mi-a venit rău, pe niște străzi de te durea mintea, ca să îmi zică aia la un moment dat că  am ajuns la destinație. În mijlocul unei intersecții într-un cartier de vile. Acolo era "strada Tudor Vladimirescu" nu Bulevardul. Se vedeau blocurile la mama naibii, aproape ca era întuneric afara și eu "am ajuns la destinatie". Închid aplicația, mă orientez încotro sunt blocuri și mergi tată înapoi. Ajung undeva pe o stradă între niște blocuri și văd o doamnă și o întreb: Nu vă supărați, la Iulius Mall, e bine pe strada asta? Și ii arat. Femeia se uita la mine de parcă am ieșit din peșteră (și tot cam asa ma simțeam și eu). Îmi zice că e bine da e departe, tre să merg tot drept vreo 3 km. Eu deja ruptă am înnebunit, da nu m-am lăsat, zic "aia e" și am mers în continuare pana am ajuns unde trebuia. Când m-am uitat în aplicația de pași făcusem 12 km, în vreo 4 ore, din Copou până în Tudor. Azi dacă mă întreabă cineva cât faci din Copou pana in Tudor atât ii zic, 4 ore si 12 km și incă râd. Voi să nu faceți ca mine, să vă instalați google maps. 😅

Ps: Din Tudor până în Copou am luat autobuzul și am făcut 10 minute 😄 #4ani

Antonio20
Începător

#4ani 

Hey Comunitatea Orange

O întâmplare surprinzătoare...

Când veneam de la școala cineva a aruncat din mașina un telefon Alcatel One touch, find copil pe atunci l-am aruncat în iarbă,ca mai apoi sa vin să-l iau după o bucată de vreme,(sa mă asigur că nu au mai venit acei oameni după el 😂).Am venit mai târziu după el , l-am luat și viața a mers înainte cu primul meu telefon la 14 ani.

 O întâmplare mai recentă care am pățit o cu telefonul meu ,a fost că l-am uitat la soare mult timp,și când l-am luat frigea ca o plită pe inducție 😂(exagerez)

 Dar de atunci nu a mai mers să fac poze cu camera "Selfie" doar când strângem de ecran se vedea bine... bună treabă 😂

 

Și încă o întamplare amuzanta, asta-i tare de tot ..acum mi-a venit în minte 😂😂

Mai demult când eram copil,am zis că repar eu lampa de birou,că era stricat ștecherul,bun am dezizolat firele și le-am unit cu un alt ștecher bun, am terminat de legat.. și când bag in priză.......... și....booomm😂😂 pfoai ce m-am speriat , bine că nu am rămas cu fața neagră ca în Desenele animate,dar am fost teafăr 

Mulțumesc de timpul acordat, sper că ai râs....defapt ai râs doar daca ai putut intra in lumea minții mele,și ai putut empatiza cu mine . O zi faina sa ai!!

LauraD02
Junior

La mulți ani Comunitatatii Orange ! La mulți ani membrilor intregii echipe Orange! Au trecut cative ani plini de provocări, inovații si muullteee surprize ...de tot felul. Per total pot spune ca sunt multumita de serviciile oferite de reteaua Orange. 

In loc de poveste, la o asa ora tarzie .... un banc...

Un tip intră într-o berărie:

-Dați-mi o bere, îmi aștept nevasta aici.

-Brună sau blondă? îl întreabă chelnerul.

-Nu știu, de-abia a intrat la coafor.

 

user_18176745
Începător

Era diminnică. Deși eram un pic plictisit și mulți dintre prietenii mei nu vroiau să iasă afară, m-am gândit să mă duc la cofetăria mea preferată să mănânc o prajitură.
Odată ajuns acolo, am observat că era așa de plina încât toate mesele erau ocupate. Am vrut să plec, dar o doamnă care mă cunoștea a decis să mă așeze la o masă unde era un bătrânel. Am refuzat dar pentru că a insistat m-am decis să mă așez. Am comandat un suc mai întâi, pentru a comanda prăjitura după. Când m-am așezat bătrânelul nu mai era, plecase. Am servit ușor din acel suc și am observat pe masă o projitură. După câteva minute m-am hotărât să o mănânc pentru că acel om era plecat. În timp ce serveam prăjitura, fața mi s-a făcut roșie ca focul. De ce?
Bătrânelul care plecase venea spre masa mea, fusese la baie. #4 ani

Cipri_92
Începător

Salutare! Povestea mea: în urmă cu vreo 2 ani aveam de editat un video în urmă și laptopul meu mergea un pic cam greu din cauza ,,vârstei”. La un moment dat s-a oprit brusc iar jumătate din editare nu s-a salvat. M-am înfuriat, am început să îl verific să văd ce are , trânteam pe birou cu obiecte de nervi. Credeam că s-a stricat și nu reușeam să găsesc problema. După o oră bună de căutat după ce l-am desfăcut, am vazut că nu era în priză( i se terminase bateria) 🤣 dacă tot l-am desfăcut după ce m-am liniștit am zis: Eh, hai să-l și curăț. 😂

Tomoiagă_Geo
Începător

Cum pot să mă înscriu în concurs

Salutare!

Trebuie să intri pe topicul dedicat, să citești ceea ce spune acolo și să creezi un text respectând cerințele de acolo. Îți pun link cu topicul respectiv aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/concursuri/concurs-comunitatea-orange-%C3%AEmpline%C8%99te-4-ani/td-...

Succes! 

@Tomoiagă_Geo: Postează doar o întâmplare proprie conform cerințelor din topicul concursului de la acest link și ești automat înscris. Simplu. Succes.

Diana20
Începător

La multi ani Comunitatea Orange 🍰🎂🎂🍾🍾🥂🥂🥂  #4 ani    
Incerc sa las si eu aici o povestioara amuzanta pe care am avut.o in urma cu jumatate de an 🙈🙈Am mers in vacanta de Craciun in vizita la parintii mei iar la un moment dat am ramas acasa doar cu mama deoarece ne ocupam cu pregatirea mesei , tatal meu mergand pana la magazin sa mai cumpere cate ceva . 

Mi.am amintit ca nu ii spusesem intreaga lista de cumparaturi si am decis sa il sun insa din graba am accesat agenda si am apelat primul numar care aparea memorat ca fiind ,,tata,,🤦🏽‍insa acel numar era unu pe care el nu il mai folosise foarte mult timp dar eu il pastrasem in telefon si bineinteles ca numarul a fost alocat altui abonat 😂😂😂 discutia noastra a fost foarte simpatica deoarece eu miam dat seama ca nu este tatal meu imediat cum acel baiat a raspuns apelului insa el era foarte bucuros ca era sunat pe noul lui numar si incerca sa faca conversatie . Am incheeat discutia cu el cerandu.mi scuze pentru greseala facuta insa el a inceput sa ma caute pe toate retelele unde aparea numarul meu de telefon cu comentariul ,, buna sunt baiatul care are numarul tatalui tau ,, 😂😂 Am sters numarul respectiv pentru a nu mai face alte confuzii in viitor insa in amintirea mea a ramas o intamplare amuzanta dar si o lectie sa nu mai pastrez numere vechi in agenda telefonului 😁