anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

IOSIV
Începător

LA MULTI ANII FERICITI  COMUNITATI ORANGE SI ECHIPEI EI 🥧🥂🎂🎁

Anca07
#StarMember

La multi ani Comunitatea Orange!🌞🥳🥳

IulianCreanga
Începător

La multi ani Comunitatea Orange!!acum multi ani in urma nu știu precis aveam un telefon vechi antic și l-am schimbat cu primul meu telefon performant .Din greșeală am activat funcția protecție ochi și am rămas cu ecranul telefonului îngălbenit😁am crezut că are ceva,sa stricat , m-am dus la service Orange și băiatul de acolo mi-a lămurit problema.Asta a fost primul meu contact cu un telefon mai performant😁La multi ani Comunitatea Orange #4ani!!🎉🎊🎂

dragospele96
Începător

La multi ani!!!🥳🥳🥳

Un tânăr pe nume Dan era pasionat de gadgeturi inovatoare și avea mereu cele mai recente invenții. Unul dintre cele mai recente achiziții ale sale a fost "Explozia Haosului" - un mic dispozitiv care promitea să creeze momente amuzante și neprevăzute în viața de zi cu zi.

Într-o zi, Dan s-a hotărât să testeze "Explozia Haosului" la birou, unde lucra într-un mediu corporatist serios și formal. Dispozitivul părea inofensiv - era un mic cub colorat, pe care trebuia să-l fixezi pe perete. În mod normal, aceasta ar fi fost o zi obișnuită la birou, dar Dan era hotărât să aducă un strop de amuzament în rutina zilnică a colegilor săi.

Așa că, în pauza de prânz, Dan și-a fixat "Explozia Haosului" pe perete în zona de birouri comune. Dispozitivul avea mai multe setări, iar Dan a ales cea mai amuzantă și neprevăzută opțiune. A apăsat butonul și a așteptat cu nerăbdare.

La început, nimic nu s-a întâmplat. Colegii lui Dan continuau să-și vadă de treaba lor, complet inconștienți de planul său. Apoi, dintr-odată, biroul a fost invadat de sunete ciudate și muzică amuzantă care părea să vină din aer. Un clopotel a început să sune în timp ce luminile de pe tavan au început să clipească în culori vesele și stridente.

Confuzia a cuprins biroul, iar colegii lui Dan s-au uitat unii la alții cu expresii de uimire și întrebare. Apoi, scaunele de birou au început să se învârtă într-un mod haotic, trimițând oamenii în toate direcțiile. Telefonul lui șefului a început să vorbească cu o voce robotică și să-i adreseze întrebări ridicole. Fotocopiatorul a început să scoată coli de hârtie cu imagini comice și caricaturi ale colegilor.

Odată cu fiecare moment, biroul devenea din ce în ce mai haotic și amuzant. Colegii lui Dan au început să râdă cu poftă și să se bucure de momentul inedit. În loc să fie supărați sau frustrați, toți au intrat în spiritul amuzant al "Exploziei Haosului" și au început să se joace și să se distreze împreună.

După câteva minute, dispozitivul s-a oprit și totul s-a întors la normal. Biroul a fost lăsat în haosul rezultat, dar cu zâmbete pe fețele tuturor. Dan a fost laudat pentru creativitatea sa și pentru că a adus puțină distracție în rutina obișnuită de la birou.

De atunci, "Explozia Haosului" a devenit o tradiție amuzantă la birou. O dată pe lună, Dan și colegii săi își petreceau o pauză de prânz distractivă, provocând haos controlat și amuzant în birou. Era un moment în care toți se puteau relaxa, râde și să-și reamintească că viața poate fi plină de surprize și momente amuzante.
#4ani

_Chris_
Începător

La multi ani pentru #4ani 👏

Una dintre cele mai amuzante experiențe pe care le-am avut în materie de tehnologie a fost atunci când am încercat să folosesc un asistent vocal inteligent pentru a comanda un produs online. Era o zi obișnuită și trebuia să fac o achiziție de pe un site de comerț electronic. M-am gândit că ar fi o idee excelentă să încerc să folosesc asistentul vocal al telefonului meu pentru a simplifica procesul și pentru a economisi timp.

Entuziasmat de această nouă modalitate de a interacționa cu tehnologia, am activat asistentul vocal și am început să-i dictez cuvintele pentru a căuta produsul dorit. Așteptările mele erau mari, crezând că voi putea face achiziția rapid și fără probleme. Dar, așa cum se întâmplă adesea, lucrurile nu au mers exact așa cum mi-am imaginat.

Cu toată hotărârea din lume, am început să dictez cuvântul cheie pentru produsul pe care îl doream. Cu toate acestea, de fiecare dată când încercam să spun cuvântul corect, asistentul vocal înțelegea greșit și returna rezultate complet neașteptate. De exemplu, în loc să-mi găsească o cană de cafea, mi-a afișat rezultate pentru "pantofi de cafea" sau "tăvițe de cafea". 

Inițial, am fost uimit și am încercat să-i explic asistentului vocal cu răbdare că nu doresc să cumpăr altceva decât o simplă cană de cafea. Cu toate acestea, indiferent de cât de clar și lent pronunțam cuvintele, asistentul vocal persista să înțeleagă greșit și să mă surprindă cu rezultatele sale bizare.

Pe măsură ce trecea timpul, am început să mă amuz tot mai mult de situație. Fiecare încercare de a comanda cana de cafea a devenit un moment de anticipare amuzantă pentru mine, așteptând să văd ce rezultate neașteptate îmi va aduce asistentul vocal de data aceasta. Am început să mă amuz și am continuat să repet cuvântul corect de mai multe ori, dar asistentul vocal persista să înțeleagă greșit și să-mi ofere alternative amuzante.

În cele din urmă, am renunțat și am trecut la metoda tradițională de tastare pentru a căuta produsul pe site-ul de comerț electronic. Cu toate acestea, experiența amuzantă cu asistentul vocal rămânea o amintire veselă pentru mine.😁

Chiar dacă experiența nu a fost atât de eficientă pe cât mă așteptam, am avut parte de o bună doză de amuzament din cauza modului în care asistentul vocal înțelegea greșit cuvintele și îmi afișa rezultatele inedite. A fost un moment care m-a făcut să apreciez în continuare umorul și capriciile tehnologiei inteligente.😀

Trebuia sa ii ceri sa caute pantofi sau tăvițe de cafea, poate așa găsea cana. 😀

Razvan
#StarMember

La multi ani, tuturor membriilor din comunitatea Orange.

#4 ani concurs.

Cea mai tare fază referitor la tehnologie, este legată tot de Orange. În 2010, am trimis un sms de pe telefonul prietenei (soția actuală), fără să-i spun la un concurs Orange, la mare la concertul lui Mika. Ineditul concursului consta în 3 premii, excursie cu elicopterul pe distanța București - Plaja H2O din Constanța, cazare și transport retur cu mașina. După cateva zile de la trimiterea sms-ului, soția este sunată de catre un operator Orange în care este felicitată pentru premiul câștigat. Soția nu îi vine să creadă și le spune să o sune în 5 minute pentru confirmare, între timp mă sună pe mine și mă întreabă dacă am trimis sms la concurs. Ii spun că da și apoi este sunată de catre operator pentru confirmarea premiului. Dacă nu eram pe fază, când m-a sunat soția, am fi pierdut excursia cu elicopterul, deoarece nu ai șansa in fiecare zi să te plimbi cu el. La data de 24 iulie 2010 ne-am prezentat la aeroportul Băneasa, unde împreună cu un alt cuplu din Timișoara am parcurs distanța București - Mamaia în cca 50 minute, ajunși la fața locului, pilotul a făcut câteva piruete cu elicopterul deasupra apei, stârnind amuzamentul si totodată un sentiment de frică să nu cădem în apă. Dacă mi s-ar mai ivi ocazia, aș mai repeta încă o dată experiența, că a fost super funny. De fiecare dată, imi aduc aminte cu plăcere despre excursie, iar soția imi reamintește că am trimis sms de pe telefonul ei, fără să-i spun. În încheiere, credeți cu adevărat în dorințele voastre și acestea se vor îndeplini. 

Asta da premiu !!! O experiența de neuitat ! 

Da, acesta a fost cel mai mare premiu câștigat de mine. 

silviu90
Începător

#4ani

Buna ziua tuturor. 

Vreau sa va povestesc o faza funny cu privire la tehnologie. 

Pana la generatia 11 a telefoanelor de la brandul Apple, am fost un utilizator ferm al sistemului Android. Dar aceasta fermitate are o radacina in trecut, cand pentru prima oara am intrat in contact cu un Iphone. Pe scurt mi se terminase creditul de pe telefon si trebuia sa sun pe cineva chiar atunci. Si am cerut imprumut un telefon de la un coleg, posesor al unui iphone 4. Dar nu mi l-a deblocat, nu imi daduse pe apelare, si eu fiind "pasta" pe IOS, nu am stiut sa il folosesc. Dar orgoliul nu mi-a permis sa ii spun ca nu stiu.Asa ca am jucat teatru, facandu-ma ca sun persoana, am vb la telefon singur :))) si apoi am inapoiat telefonul proprietarului, la care imi zice ca ai sters numarul de la numere formate.Raspunsul meu a fost imediat "Da" dar in gandul meu: ce sa sterg ca nici macar nu m-am descurcat sa sun:)). Si din acel moment am zis ca in viata mea nu o sa imi iau Iphone(ca si cum marca Apple era vinovata ca eu nu stiu). Dar mi-a trecut aceasta hotarare pana cand mi-am achizionat Iphone 11 si am vazut ca nu e chiar atat de grav cum credeam eu:))

gabriel_mnk
Junior entuziast

#4ani. 

La multi ani si sper sa revedem aceste postari peste 20 de ani si atunci cred ca o sa radem cu lacrimi.

Intamplarea funny a mea este ca eram prin clasa 8 a cu inca doi colegi si plecam (chiuleam) de la scoala si mergeam si mancam pizza si o prajitura. Era ca un ritual cel putin odata pe saptamana. Baniii sa zicem ca nu era problema pentru doin dintre noi pentru ca al treilea ii "imprumuta" de la parinti. Parintii lui avand la acea data 2 masute in piata unde vindeau produse de la turci.

Fiind mai cu buna stare tipul avea la acea data un pager. Si cum mergeam noi el in mijloc butonand si nio pe langa el, nu a observat ca un capac de la canal nu era, siiiii hop deodata ia l de unde nui. A cazut in canal. Niste julituri, pagerul a supravetuit. 

ele1
Începător

La multi ani, tehnologia ... nici acum nu o inteleg prea bine, oricum prin 2005 se intampla sa merg cu serviciul prin Constanta, am fost cazata la un hotel la care toate porneau pe card. Bineinteles ca eu nu am stiut ca acel card care deschide usa trebuie sa il atasez in dispozitivul de pe hol, am incercat sa aprind lumina, nimic, am intrat in panica , mi-am zis "bai, astia mi-au rezervat camera fara curent electric". Am mers la receptie cerand sa imi dea o camera BUNA, care are si curent, atunci fata de la receptie mi-a explicat cum trebuie sa procedez ca sa am curent electric 😂. Am plecat destul de rusinata, dar am invatat ceva, cu tehnologia nu te pui, nici acum dupa atatia ani, eu nu o inteleg destul de bine!

dragos25
Începător
#4ani ..Era o seara minunata,plina de stele.Cand incercam sa gasesc carul mare,mama a venit sa-mi zica sa ma duc la culcare ca si maine mai e o zi de cautat.Dupa ce am adormit a inceput toata aventura mea.Am visat ca eu si prietenul meu Alex am plecat de acasa.Pe drum am vazut ceva ce stralucea asa de puternic,aproape ca si lumina soarelui.Am mers sa vedem ce era in acel loc.Cand am ajuns am vazut o sticla veche cu o hartie in ea.Can am desfacut sticla,am luat hartia si ne-am uitat ce scrie in ea.Acolo scria:,,Pe o insula indepartata din nordul Americii,exista o comoara ascunsa''.Dupa ce am terminat de citit ne-am hotarat sa mergem maine de dimineata in cautare de comori.Sa facut si dimineata.Am inchiriat o barca si am plecat la drum.Dupa 7 zile groaznice pline de valuri uriasa,furtuni si unele zile frumoase,am ajuns pe insula.Acolo am escaladat un munte urias,am mers prin paduri pline de animale,am vazut in sfarsit eram aproape de X.Am mers printr-un mic desert timp de o zi jumatate,am gasit locul in care se afla comoara.Am luat sapele si ne-am apucat de sapat.Dupa 5 min. de sapat am dat de comoara.Era un cufar foarte mare plin.Cand l-am deschis era foarte stralucitor,era plin de coliere din perle,banuti de aur,si alte minunatii.
Brrrrrr!Brrrrrrrrrrr!Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!suna ceasul.
Of,de ce m-am trezit?Nu puteam sa mai dorm?Am visat ceva extraordinar!Sper sa se mai repete acest vis dar si altele pline de aventuri!Dea abea astept sa vina iar seara..#4ani

Ralucaa10
Începător

#4ani La cat mai multi ani! 

Eram prin liceu, în clasa a 9a sau a 10a și primisem de la un var, un telefon Sony Ericsson, pe șină, care și el îl avea de la cumnatul lui 🤣 eram tare mandra de el, era primul meu telefon mai bun și mai performant, chiar dacă era vechi, eu eram foarte incantata de el. L am folosit ceva timp, cred ca vreo câteva luni bune, pana intr-o zi când mi s a rupt șina la el🤣 țin minte ca l-am mai folosit asa o perioada de timp, cât a mai mers. După s-a stricat de tot și nu a mai mers. M-am supărat tare, era telefonul meu preferat. Mai vazusem și pe la alți colegi în clasa, dar al meu mi se părea cel mai misto🤣 

Adytza_17
Începător
Într-o zi, am decis să-mi iau un nou gadget - un smartwatch. Eram atât de încântat de el și îl purtam cu mândrie la încheietura mâinii mele peste tot.

Într-o zi, am fost la o întâlnire de afaceri importantă și am început să vorbesc cu un client potențial. În timpul discuției, am simțit cum smartwatch-ul meu începe să vibreze. M-am uitat rapid la el și am văzut că era un apel de la mama mea. Am încercat să-l resping, dar am atins din greșeală butonul greșit și am răspuns la apel.

Am început să vorbesc cu mama mea și am încercat să fiu cât mai discret posibil, dar clientul meu potențial a început să se uite ciudat la mine. În timp ce încercam să-i explic mamei mele că nu puteam vorbi în acel moment, am apăsat din nou butonul greșit și am pus-o pe hold. Am încercat să-i explic asta și să-i cer scuze, dar a fost prea târziu - clientul meu potențial era deja iritat și începea să își piardă răbdarea.

Am învățat o lecție importantă în acel moment - să fiu mai atent la gadget-urile mele și să nu le folosesc în timpul întâlnirilor importante