anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Back2School - Tema 2 (“Mi s-a terminat caietul”)

DanielaH
Moderator

În această secțiune vă invităm să creați și să postați un eseu de minimum 100 de cuvinte cu titlul  “Ce înseamnă Comunitatea Orange pentru mine?”

Toți participanții la această tema vor fi premiați cu un badge special.

Să fiți inspirați!

#Back2School

DanielaH_0-1694758913501.png

 

40 Răspunsuri 40

Adrianaroi
Junior

Ce inseamna Comuntatea Orange pentru mine?

Am invatat la un curs ca dacă vrei o comunitate, este nevoie să ai un dialog cu membrii ei. Să-i întrebi ce nevoi au, de ce sunt în comunitatea ta, ce speră să obțină alături de tine și de ceilalți membrii? Care e nevoia lor? De învățare, de conectare, de vizibilitate, de confirmare? Am regasit toate astea la Comunitatea Orange. De fiecare data cand am o problema - de la telefon, pana la televizor, aceasta comunitate m-a ajutat si mi-a dat tot felul de indicii si sfaturi.

Invit oameni in aceasta comunitate si toti sunt foarte multumiti, pentru ca gasesc raspunsuri care să fie ușor de înțeles și de aplicat.

Într-o comunitate este nevoie de predictibilitate și de siguranță, adică de întâlniri online sau offline pe anumite teme, întâlniri pe subiecte de învățare, seri de comunitate în care membrii să facă networking, să se cunoască și să socilizeze, webinarii sau live-uri periodice, newslettere sau ebook-uri pe care le primesc doar dacă sunt membrii în comunitatea ta. Asta gasesti si in Comunitatea Orange cu concursul #Back2School

Principala valoare într-o comunitate este contribuția. Este nevoie ca noi toti membrii să participam activ, să dam din know-how-ul nostru, să îi ajutam pe ceilalți membrii, să fie activi și să dialogheze.

Comunitatea Orange este un spațiu de non-judecată și de empatie, aici oamenii spun lucrurilor pe nume, dar si cu multa diplomatie.

Blue12
Senior

Comunitatea Orange inseamna pentru mine cea mai buna idee pe care aceasta companie a avut-o. Este un loc unde poti obtine pareri, recomandari, chiar si asistenta. Fiecare postare e binevenita, fiecare subiect e tratat cu seriozitate, discutiile sunt libere si lipsite de cenzura. Comunitatea este cea la care apelez prima data, atunci cand am nevoie de informatii sau ajutor cu privire la dispozitivele si serviciile mele. Aici opiniile chiar sunt ascultate, iar vocile auzite. Imi place faptul ca aici gasesc intotdeauna sfaturile sau informatiile de care am nevoie, precum si faptul ca pot, la randul meu, sa-i ajut pe ceilalti cu experientele si cunostintele mele.

#backtoschool

Razvan
#StarMember

Comunitatea Orange este spațiul în care oamenii, pasionați de tehnologie sau nu se întâlnesc pentru a împărtăși, din experiența personală, idei, soluții la diverse probleme întâmpinate de unii colegi, precum și un mijloc de informare despre tehnologie, IT, gadgeturi și altele. Aici, intru cu drag de fiecare dată pentru a citi și afla informații noi din lume.

Fiecare zi, când întru aflu câte ceva nou sau pot ajuta un coleg cu o informație, soluție la o problemă prin care am trecut altă și a cărei rezolvare este asemănătoare. 

Totodată, în Comunitatea Orange am reîntâlnit și o parte din colegi de pe alt forum. 

Mă bucur că fac parte din Comunitatea Orange.

#back to school

michael_angel
Junior

#Backtoschool

#Back2school

Tema 2 Mi s-a Terminat Caietul

2. “Ce înseamnă Comunitatea Orange pentru mine?”
 
Comunitatea orange pentru mine este o facilitate extraordinar de convenabila, unde ai toate beneficiile la un loc. În special de când exista aplicația, care îți ușurează efectiv tot timpul pierdut, de care inainte nu te puteai bucura. Pierdeai foarte mult timp la cozi sa încarci, sa platesti facturile și etc. Este incredibil cât de mult a avansat tehnologia, cum ne putem strange mii de oamenii intr-un singur loc.
Sper ca beneficiile sa se dezvolte cât mai mult si sa avem parte de cât mai mult avantaje și oferte speciale, în special membrilor care dețin un număr Orange de 20+ ani.
Va urez mult noroc la planuri cât mai mari și bineînțeles la o familie orange cât mai numeroasa și fericita.

seadsimbol
Junior

Comunitatea Orange pentru mine a fost prima experienta de acest gen. Nu credeam in discutii sau schimburi de pareri/experiente in comunitati sau grupuri virtuale.

 Initial am fost sceptic, credeam ca voi comunica cu niste roboti care raspund automat la intrebari. Dar am intalnit aici Oameni adevarati, profesionisti si pasionati, unii la inceput de drum ca si mine. Apelez de fiecare data cand unele Gadgeturi imi dau batai de cap sau nu inteleg cum se conecteaza intre ele. Multumesc ca tineti vie si activa aceasta comunicare intre noi, pentru proiectele care le implementati in tara noastra, pentru concursurile #back2school si premiile care le dati…

 

DanielaH
Moderator

Salut!

Vă reamintesc că pentru a fi eligibil pentru tragerea la sorți, eseul trebuie să aibă minimum 100 de cuvinte, să fie creație proprie (nu generat cu AI) și să includă acordul pentru participarea la campanie. Au mai rămas doar 4 zile în care postările mai pot fi editate.

Și, dacă n-ați făcut-o deja, vă invităm să completați și cea de-a treia temă de concurs aici.

michael_angel
Junior

#Back2School

Back2School Tema nr .2  " Mi S-aTerminat Caietul "

Ce Inseamna Comunitatea Orange  Pentru Mine?

O intrebare de milioane as putea spune, sunt atâtea lucruri de spus despre  o comunitate , incât imi este greu sa stabilesc criterii , dar voi incepe cu ce consider ca este mai important .

In primul rând  intr-o comunitate  este important respectul si ajutorul pe care l-am primit  de cele mai multe ori cand a fost necesara  relatarea problemelor , catre comunitate .

In al doilea rand as mentiona despre prietenie ,  un alt aspect important cand vine vorba de  a interacționa cu cineva. Consider ca am avut parte si de acest aspect .

Iar in al treilea rand as spune ca este important numărul  membrilor unei comunitatii , cu cat numărul este mai mare cu atât atmosfera din familie se schimbă.

Si nu in ultimul rand imi doresc ca pe viitor comunitatea orange sa ofere cât mai multe beneficii, clienților care detin o cartela Orange la Dumnevoastră de 20 + plus ani si sa avem parte de o familie cât mai numeroasa , cu cât mai multă ințelegere si empatie

Comunitatea Orange pentru mine este ca o familie !

#Back2School

 

Zet_IT
Junior entuziast

Comunitatea Orange pentru mine, nu înseamnă doar oamenii care o compun. O comunitate există de obicei înainte ca membrii săi să se cunoască şi va continua probabil şi atunci când toţi oamenii ce o alcătuiesc o vor părăsi. Comunitatea este un set de interacţiuni, comportamente umane cu un anumit înţeles şi anumite aşteptări între membri. Nu sunt doar acţiuni, ci acţiuni bazate pe aşteptări, valorile, credinţe şi înţelesuri comune între indivizi. Este valabil şi pentru Comunitatea Orange România.
Cred că un set de valori bine definite pot fi “substanţa” care încheagă o comunitate Orange.
Iată valorile care le-am gasit de fiecare data aici care si nu în ultimul rând aceste "valori" care încheagă Comunitatea Orange România:
1. Integitatea
2. Respectul – Subliniez acest punct deoarece politeţea şi respectul sunt valori fundamentale pentru o comunitate
3. Comunicarea – Puterea comunităților coagulează o forță de neimaginat care poate influența, transforma sau chiar anula cauze
4. Predictibilitate și de siguranță
5. Contribuția – membrii comunității participă activ, și ofera din know-how-ul lor, ajutând pe ceilalți membrii

BogdanMoho
Junior entuziast

Comunitatea Orange reprezintă pentru mine mai mult decât un simplu grup de oameni sau clienți ai aceleiași companii. Ea înseamnă un mediu în care valori precum solidaritatea, inovația și responsabilitatea socială devin realitate în fiecare zi.

 

#Back2School

În primul rând, Comunitatea Orange este o sursă inepuizabilă de informații și oportunități. Prin intermediul serviciilor și platformelor oferite de Orange, am acces la conexiuni rapide și la cele mai recente tehnologii, care îmi facilitează viața de zi cu zi. Mai mult decât atât, Orange promovează educația digitală și implicarea în tehnologie, ajutându-ne să navigăm mai bine în lumea digitală în continuă schimbare.

Însă, ceea ce face Comunitatea Orange cu adevărat specială este angajamentul său față de cauzele sociale și mediu. Prin proiecte de responsabilitate socială, Orange se implică în comunitățile locale și globale, contribuind la îmbunătățirea vieții celor mai vulnerabili. Astfel, Comunitatea Orange mă inspiră să fiu mai implicat în cauzele sociale și să acționez în mod responsabil față de mediul înconjurător.

Pe lângă aceste aspecte, Comunitatea Orange înseamnă și oameni. Compania încurajează colaborarea și schimbul de idei între clienți și angajați, creând un spațiu în care se nasc prietenii și se dezvoltă relații profesionale. Am avut oportunitatea de a participa la evenimente organizate de Orange, unde am cunoscut oameni pasionați de tehnologie și inovație, care m-au inspirat să îmi dezvolt abilitățile și cunoștințele.

În concluzie, Comunitatea Orange înseamnă pentru mine mai mult decât un simplu abonament la servicii de telecomunicații. Ea reprezintă o comunitate vibrantă și angajată, care promovează tehnologia, responsabilitatea socială și conexiunile umane. Este locul unde tehnologia întâlnește inima și unde fiecare dintre noi poate contribui la un viitor mai bun pentru toți.

TITAN77
Junior

Pentru mine,Comunitatea Orange reprezintă un o ”ușiță„ de vizitare a cunoașterii,a distracției și a conceptului de aprofundare! De altfel o comunitate care e mereu de ajutor și în care poți găsi răspunsurile la orice nelămuriri ai avea.În aceasta comunitate poți împărtasi toate subiectele legate de tehnologie și de multe alte domenii,și în același timp,găsind un mod plăcut de relaxare.Comunitatea Orange este precum o ”oaza„în deșert,fiind foarte utilă și de ajutor în momentele”cheie„.Ca și mod de relaxare poți participa la concursuri și multe alte domenii de interes amuzante.Sper ca numărul celor din comunitate sa rămână în continua creștere și subiectele comunității sa fie de un mare interes și de un real ajutor!

DanielaH
Moderator

O să răspund și eu (neîntrebată 😁) aici.

Pentru mine Comunitatea Orange este mult mai mult decât un job. Este ca un roman bun. Foarte bun. Aici mă regăsesc zi de zi, ca fiind unul dintre personaje. Și o să vă spun imediat de ce.

Povestea a început în 2019 ca o mare provocare când, împreuna cu @MihaelaC  și alți colegi de echipă, am început să scriem această carte frumoasă. Ni s-a alăturat un grup de oameni minunați, membrii fondatori ai Comunității, super constructivi, creativi și cu mare dorință de a face bine și ajuta, într-un cuvânt supereroii noștri. A urmat o perioada foarte faină în care am lucrat împreună, am învățat împreună, ne-am adaptat împreună și am crescut împreună.

În acest moment, să fiu parte din Comunitatea Orange este pentru mine o onoare și o plăcere și, da, sunt unul dintre oamenii norocoși care fac la serviciu ceva ce le place foarte mult. Este exact ca atunci când începi un roman bun și nu-ți mai vine să-l lași din mână si citești încontinuu, și dimineața, și ziua, și seara, și sâmbăta, și duminica, și pe hârtie, și pe laptop, și pe Kindle și pe telefon și pe orice. Pe de altă parte, nu-ți vine nici să citești prea repede, de teama că la un moment dat povestea se va termina. Dar în cazul meu și al Comunității Orange iar e bine, sunt din nou norocoasă, pentru că, din fericire, eu nu sunt doar un simplu cititor, ci sunt și un fel de “co-autor” al acestui roman. Și atunci încerc permanent să mă reinventez și, impreună cu colegii mei, cu super echipa #StarMembers și cu voi toți, “scriem” volum după volum, publicăm ediție după ediție, astfel încât povestea să continue cel puțin la fel de frumos.

Vă mulțumesc tuturor pentru că sunteți aici, pentru tot ceea ce faceți zi de zi în și pentru Comunitate, vă mulțumesc pentru că învăț de la voi în fiecare zi și, nu în ultimul rând, pentru că de la voi îmi iau zilnic porția de energie și bună dispoziție.

 

P.S. Eseurile voastre sunt foarte frumoase, unele dintre ele chiar m-au emoționat (în special cele care n-au apelat la AI 😊). Ne bucurăm că vă simțiți bine în Comunitate, că apreciați atmosfera de aici și că vă face plăcere să fiți alături de noi. Mulțumim încă o data!

#KeepGoing!