anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Back2School - Tema 2 (“Mi s-a terminat caietul”)

DanielaH
Moderator

În această secțiune vă invităm să creați și să postați un eseu de minimum 100 de cuvinte cu titlul  “Ce înseamnă Comunitatea Orange pentru mine?”

Toți participanții la această tema vor fi premiați cu un badge special.

Să fiți inspirați!

#Back2School

DanielaH_0-1694758913501.png

 

40 Răspunsuri 40

Annamaria1206
Junior

Ce înseamnă Comunitatea Orange

Deși nu pot și nici nu am drept sa vorbesc în numele altor persoane, va voi vorbi strict despre mine ca membru în Comunitatea Orange

Eu sunt Ana și sunt client, fan și membru Orange de când ma știu. Mie îmi place aceasta Comunitate, deoarece pot vedea și observa, în același timp pot și împărtăși cu alți oameni pasionați ca mine despre tot felul de experiente în legătură cu tot ce tine de Orange

Eu sunt foarte mulțumită, căci dacă nu as fii, cel mai probabil as fii în alta rețea. 

Probabil va întrebați,, de ce,,.

Va răspund ca sunt mulțumită de Orange pentru rapiditatea în care mii se rezolva problemele legate de semnal, de opțiune sau chiar de achiziția unui produs. Uneori vorba dulce și blanda cu care mii se cere părerea, pentru mine conteaza.Bineinteles ca nu este totul roz, asa cum vrea,au fost și situații în care vroiam sa renunt. Nu am renunțat și ma bucur.

Una dintre situații in care vroiam sa renunț a fost când am primit oferte mai ieftine, auzind ca e mai ieftin toată lumea ar dori. 

Dar după ce,, am analizat,, piața, am ajuns la concluzia ca ce este mai ieftin nu este întotdeauna mai bun! 

Asta a fost toată experienta mea pe astăzi!

Ma bucur ca va cunosc

Multumesc și o zi splendidă cu mult semnal

#Back2School

Daniabrudan
Junior entuziast

Colegii de banca din comunitate sunt acei colegi de la care nu copiezi. Sunt sprijinul de care ai nevoie cand esti in impas. Nu primim note dar împărtășim respect. Nu întârziem la ore. Venim când avem timp. Suntem toți bursieri. Notele sunt badge. Cu cat esti mai bun cu atât ai mai multe. Suntem multi si puternici. Si deștepți. Imi face plăcere sa fiu aici de fiecare data cand am un moment liber. Have a nice day 

Simonette
Junior

Comunitatea Orange, nu stiu de ce, insa n-am gasit necesarul de timp sa fiu prea activa in acest cerc minunat si pentru asta imi fac ''mea culpa'' si promit ca voi fi mult mai activa in ceea ce inseamna o comunitate superba. In alta ordine de idei, atat cat am putut sa fiu activa, am descoperit diversitati, un refugiu placut ca si teme de conversatie si lectura. Oameni care dau dovada de prestanta morala, etica si empatie pe care nu le gasesti in alte grupuri, comunitati si chiar Social Media. 

Ceea ce imi intareste convingerea ca in Comunitatea Orange te poti regasi, iti poti regasi prieteni, poti invata si chiar te poti distra pe tema unor provocari. Multumesc!!

arsradu
#StarMember

Tema la limba Romana. Eseu "Ce inseamna Comunitatea Orange pentru mine?" 2023. Spre toamna. Cald inca...🥵

Nu e nevoie sa includem partea asta. :))

#backtoschool

Eseul nu e altceva decat o "incercare". De ce i-au zis "eseu" si nu "incercare"? Pentru ca franceza, de-aia... :)) Din acelasi motiv pentru care ni se pare mai interesant sa folosim "OK" decat "bine" sau "nice" in loc de "dragut". 🙂 Avem termenul in romana, dar...parca e mai "cool" cand e de imprumut, nu? :)) Eh, la fel si cu eseul, doar ca, in perioada respectiva, franceza era mult mai "cool". 🙂

Asa ca o sa fac si eu o "incercare" si o sa va spun povestea mea aici in Comunitate, si de ce, cu toate ca nu e primul cont aici, am decis sa revin, si sa raman. 🙂

Am intrat in Comunitatea asta acum 4 ani, atunci cand Comunitatea Orange era inca in "scutece". Dar cu potential de crestere foarte mare. De ce am intrat? Pentru ca am simtit ca pot sa ajut. Pentru ca am vrut sa contribui cu cunostintele dobandite de-a lungul timpului, si la job, si in viata de zi cu zi. Am vrut sa ofer feedback, si am sperat ca se va tine cont de el si se vor imbunatati anumite lucruri. Unele dintre ele s-au imbunatatit, intr-adevar. Altele...deloc, sau prea putin.

Asa ca intr-o zi, satul fiind de toate chestiile astea, de toate raspunsurile "standard" care nu ofereau efectiv un raspuns la ceea ce intrebasem, care ocoleau intr-un mod delicat, dar iritant pentru mine, un raspuns simplu, direct, la o intrebare la fel de simpla si de directa, dar si de asteptarea continua si lipsa rezultatelor palpabile la subiecte pe care eu le consider importante, am decis sa inchid contul in Comunitate.

Am pierdut tot progresul facut pana atunci (si nu era putin) in materie de puncte, badge-uri si alte lucruri. Acum, postarile respective apar cu "neaplicabil" sau "anonim". Si mi-am asumat asta, pentru ca nu asta ma interesa. Nu punctele, nu badge-urile, nimic din toate astea. Voiam doar sa fiu auzit, si speram (in naivitatea mea) ca daca postez in Comunitate, acel feedback se va transforma in realitate.

La scurt timp dupa asta, am fost contactat pentru feedback. Si...asta a fost primul moment in care am realizat ca lucrurile sunt diferite aici. Nu e chiar un "forum" oarecare. Cuiva ii pasa daca sunt aici, sau daca plec. Asa ca, dupa multe mail-uri si intr-un sens si in celalalt, am inteles unele lucruri, si am decis sa imi deschid din nou cont in Comunitate.

Am luat totul de la 0. Si nu mi-a fost usor. Cu toate astea, nu mi-a fost teama sa incep din nou. Si as incepe oricand din nou. Pentru ca ceea ce ma motiveaza, ceea ce m-a facut sa-mi incep calatoria alaturi de Comunitatea Orange, ceea ce ma face sa fiu aici in fiecare zi, de mai multe ori pe zi, nu s-a schimbat deloc. Sunt acelasi eu, cu aceeasi dorinta, aceeasi determinare, aceeasi vointa de a face o diferenta, si de ce nu, aceeasi naivitate ca poate, la un moment dat, lucrurile se vor schimba si pentru ca am fost acolo, si am spus ceea ce aveam de spus. Nu imi garanteaza nimeni asta. Si sunt constient ca toate eforturile pot fi in zadar. Dar daca nu incepi undeva, nici n-ai vreo sansa sa te faci auzit, sa ajungi unde iti doresti sau sa reusesti in ceea ce ti-ai propus. Primul pas esti tu cu tine. Lumea din jurul tau reactioneaza in consecinta. 

Au trecut 2 ani de atunci, am cunoscut oameni deosebiti, pe care ma simt umil sa-i numesc prieteni, oameni care m-au ajutat foarte mult atunci cand am avut nevoie. Oameni care m-au ajutat sa inteleg cat de mare este aceasta "portocala", si faptul ca, atunci cand nu se fac unele lucruri, nu e din rea vointa, ci pentru ca sunt mereu alte prioritati, depindem de alte departamente, si uneori, acel feedback care pleaca de la client, trebuie sa treaca prin foarte multe filtre, pe la foarte multe echipe, pentru a ajunge realitate palpabila pentru toata lumea.

Cu toate astea, unele sugestii (cum ar fi de exemplu adaugarea datei de reactivare a optiunii in My Orange, pentru clientii Prepay cu optiuni active) au fost considerate utile, si au fost si implementate. Si nu pot decat sa ma bucur pentru asta. 🙂

Daca ma intrebati ce inseamna acum Comunitatea Orange pentru mine, ei bine, inseamna mult mai mult decat a insemnat atunci cand am pornit pe drumul asta. Sunt mai increzator, si mai optimist. Lucrurile se misca incet, dar se misca. Si ceea ce face o comunitate, o comunitate, sunt oamenii. Nu numarul, ci calitatea lor, si felul in care se ajuta si actioneaza ca un tot unitar.

Asa ca, daca aveti o intrebare, o sugestie, sau considerati ca puteti fi utili prin cunostintele si experienta voastra, fiti aici. Avem loc destul pe canapea. 🙂 Si orice dimineata e inceputa cu o ceasca de cafea si un zambet, indiferent ca afara ploua, sau e soare. Indiferent ca sunt zile mai bune sau mai putin bune. Suntem aici. 

De-asta sunt aici. De-asta am ramas. 🙂

Client Orange

BouletGabriela
Începător

Comunitatea Orange te ajuta sa descoperi, mai ușor cum sa folosești serviciile și aplicațiile, Orange mulțumim sunteți de 10.

Duccc
Începător

#back2school

Ce înseamnă Comunitatea Orange pentru mine?

Comunitatea Orange este un ajutor mare in cazul in care avem nevoie de ajutor, de sfat, de un alt punct de vedere. Pana acum am fost doar simplu cititor, vizitator in comunitatea asta dar sper in viitor pot si eu sa ajut pe alti cu sfaturi, cu experienta mea. Sunt foarte multumita cu Orange si platforma Comunitatea Orange este un foarte mare plus in serviciile oferite. Este mai mult decat un simplu forum, imi place in mod exceptional cand sunt distribuite topic-uri light de tip experienta. Abia astept sa le cunosc si mai bine comunitatea. Zi frumoasa va doresc.

Alex86
Explorator

Comunitatea Orange este mult mai mult decât un simplu grup de oameni care utilizează serviciile aceleiași companii de telecomunicații. Pentru mine, Comunitatea Orange reprezintă un spațiu de conectare, înțelegere și sprijin reciproc.

În primul rând, Comunitatea Orange este o sursă inestimabilă de informații și sfaturi. Aici pot discuta cu alți utilizatori și pot obține răspunsuri la întrebările mele legate de produsele și serviciile Orange. Este ca un ghid de încredere, mereu disponibil.

Pe lângă asta, Comunitatea Orange înseamnă solidaritate. Oamenii aici împărtășesc experiențe personale și se ajută reciproc să depășească provocările legate de utilizarea serviciilor Orange. E un loc în care simt că aparțin unei familii digitale.

În plus, Comunitatea Orange promovează ideea de voluntariat și implicare socială. Prin proiectele lor și campaniile de responsabilitate socială, ne învață că putem face o schimbare pozitivă în lumea noastră.

În concluzie, Comunitatea Orange înseamnă pentru mine o legătură puternică, suport constant și oportunitatea de a contribui la un scop mai mare. Ea reflectă ideea că suntem mai puternici împreună și că putem construi împreună un viitor mai bun.

TheSpecialist
Maestru

Inspirat de toamna care a poposit timida pe plaiurile mioritice, și intru slava zeului Bachus, cel care anima orice vrâncean care se respecta, spre a-și aduna roadele dintre vii, as spune ca aceasta Comunitate este asemănătoare unui vin, dintre cele mai bune. Și ca orice vin bun, devine și mai bun odată cu trecerea timpului. Dar sa va explic mai pe îndelete: 

Comunitatea a apărut ca o speranța, rodul minții și muncii unor oameni care au vrut mai mult de la Orange pt clienții săi. A continuat, asemeni vinului,  ca o ispita pt cei din jur, și cu multă răbdare și pasiune, a devenit “leac” pentru multe din problemele pe care le-am întâmpinat mulți de-a lungul timpului. 
Louis Pasteur afirma ca o sticla de vin conține mai multă filosofie decât orice carte din lume. La fel, Comunitatea a fost și este in continuare locul unor dezbateri care uneori ar face sa-și muște buzele și cei mai aprigi oratori. La fel de plină de nuanțe și gusturi , precum un vin enigmatic, Comunitatea a atras pe mulți oferind confort și delectare, ca un șpriț de vara, tumult de poveste și obraji încinși precum un pahar de vin rubiniu, iar câteodată un gust ușor amărui pt neîndemânatici sau naivi, sau poate mai grăbiți ce au nesocotit a citi eticheta. 
Așa cum este folosit zi de zi pentru a descrie cele mai nobile băuturi ale noastre, cuvântul scris , simbolul cel mai de preț al civilizațiilor a transformat de-a lungul timpului Comunitatea Orange intr-un mod de viața pentru unii, intr-un simbol al prieteniei pentru alții și îmi place sa cred ca pentru majoritatea într-un acumulator de experiența, de regăsire. 
#backtoschool 

cmadeleinel
Explorator
  • Comunitatea Orange este pentru mine ca o familie numeroasa si ca in orice familie, tinand cont de interactiunea cu fiecare membru, iti poti lua doza de divertisment ca de la bunicul cel vesel, fie te poti lasa inspirat si obtine niste sfaturi utile ca de la matusa aceea COOL, fie gasesti pe cineva de incredere caruia sa ii incredintezi nemultumirile tale si sa te simti in siguranta, ca atunci cand esti alaturi de o sora. 
  • Comunitatea Orange este locul virtual unde raspunsurile tale prind contur si problemele isi gasesc solutia ca atunci cand esti aproape gata sa renunti, dar in mod surprinzator membrii care creioneaza chipul comunitatii apar ca niste mici eroi si te salveaza instant. 
  • Vreau sa va multumesc celor tuturor care aveti rabdarea sa creati cadrul pentru ca noi sa ne desfasuram ca niste copii intr-un playground si celor care contribuie necontenit la dezvoltarea lui. 
  • Tema aceasta ma face sa simt emotia tomnatica a copilariei mele, cand #backtoschool era provocarea cea mare. 🤗🤓

swordfish7x
Junior entuziast

Dragă comunitate Orange,

Este o onoare să vorbesc astăzi despre comunitatea voastră extraordinară. Ați creat un spațiu în care oamenii se simt conectați, susținuți și inspirați, și asta merită să fie sărbătorit.

Orange nu este doar un furnizor de servicii de telecomunicații, ci și o familie. În această comunitate, am văzut oameni venind împreună pentru a împărtăși experiențe, a oferi sfaturi și a se sprijini reciproc. Este locul în care clienții devin prieteni și unde fiecare voce contează.

Comunitatea Orange nu este doar despre tehnologie, este despre oameni. Ați creat un mediu în care întrebările sunt întâmpinate cu răspunsuri rapide și înțelepte, unde soluțiile sunt găsite cu ajutorul celorlalți membri și unde entuziasmul pentru inovație este contagios.

Cu serviciile și produsele voastre de înaltă calitate, ați transformat modul în care ne conectăm și comunicăm. Dar mai mult decât atât, ați transformat și felul în care oamenii se ajută reciproc, se încurajează și cresc împreună.

În încheiere, vreau să vă mulțumesc, comunitate Orange, pentru pasiunea, devotamentul și generozitatea voastră. Sunteți un exemplu pentru cum ar trebui să funcționeze o comunitate online - cu respect, empatie și bucurie de a ajuta.

Să rămâneți mereu conectați și să continuați să inspirați și să sprijiniți unul pe celălalt.

Cu respect și admirație, Cosmin C.

Searila
Junior

Comunitatea Orange este primul loc in care dupa multa vreme trebuie sa compun un eseu 🙂 sunt nou pe-aici, dar cred ca este loc pentru toti. Orice intrebare își are un raspuns si sper ca unele dintre ele sa vina de la mine.

Am aflat de aceasta comunitate intamplator, cautand informatii despre cum se pot folosi punctele ThankYou sau despre probleme cu semnalul roaming in străinătate. Initial sceptic, pentru ca imi cerea iarasi user, parola, dupa ce tocmai vizitasem "Contul meu" 😅 ... Dar am zis, de ce nu?! Si surprinzator, raspunsurile le-am gasit usor, frumos structurate, pe categorii. Imi tot veneau in minte diverse intrebari la care nu aveam raspuns, dar am zis ca le voi pune la momentul potrivit. Sau poate ar fi trebuit sa dau o sansa motorului de căutare...

Sa ne "revedem" cu bine. 

Maria43
Junior

"Comunitatea Orange pentru mine" poate însemna ceva diferit pentru fiecare persoană, în funcție de experiențele și interesele lor. Pentru unii, Comunitatea Orange ar putea fi un loc în care să cunoască oameni noi, să facă schimb de experiențe și să împărtășească interese comune legate de tehnologie și servicii de comunicații. Pentru alții, Comunitatea Orange poate fi un loc de distracție sau informare, unde se pot bucura de conținut relevant, știri sau evenimente legate de Orange. Pentru mine , Comunitatea Orange este o sursă valoroasă de informații și sfaturi legate de produsele și serviciile Orange. 

Daniabrudan
Junior entuziast

#backtoschool

Colegii de banca din comunitate sunt acei colegi de la care nu copiezi. Sunt sprijinul de care ai nevoie cand esti in impas si nu stii ce sa faci mai departe. Nu primim note dar împărtășim respect. Nu întârziem la ore. Suntem mereu prezenti. Venim când avem timp in mediul virtual. Suntem toți bursieri. Bursele primate sunt denumite badge. Cei care contribuie au mai multe. Eu sunt Junior. Cu cat esti mai bun cu atât ai mai multe. Suntem multi si puternici. Si deștepți. Imi face plăcere sa fiu aici de fiecare data cand am un moment liber. Have a nice day 

teacher_
#StarMember

Dragi moderatori, eu lucrand in sistemul educațional, sunt obișnuit să dau eu teme, nu sa le primesc. Acum, cu nostalgie, mă gândesc la primele apeluri pe care le-am primit pentru a participa la aceasta comunitate, despre care credeam că va fi ceva care se va încheia foarte repede. După atâta timp (poate prea puțin, sau prea mult, nu știu), pot concluziona că mă bucur că am acceptat invitația colegilor voștri de a mă alătura acestui proiect. In primul rand deoarece am avut ocazia sa vă întâlnesc pe voi, restul echipei, care în opinia mea sunteți profesionisti in ceea ce privește rezolvarea problemelor oamenilor, in al doilea rând pentru că am ocazia sa cunosc alte persoane care sunt pasionate de tehnologie, per total sunteți (sau suntem) toți niste "bolunzi", in cel mai bun sens al cuvântului. Iar nu în ultimul rând, deoarece am reușit să ajutam alte persoane prin soluțiile oferite. Din punctul meu de vedere, mereu o să vă  am în gândurile mele. 

#backtoschool

iulian_bontea
Junior

Comunitatea ORANGE ocupă un loc special în inima mea, iar semnificația ei în viața mea depășește doar nuanța vibrantă pe care o reprezintă. Pentru mine, comunitatea portocalie #orange înseamnă căldură, pozitivitate și un sentiment de apartenență. Este un spațiu în care am găsit persoane care-mi împărtășesc interesele, pasiunile și valorile.

În cadrul acestei comunități, am descoperit un sistem de suport care se extinde cu mult dincolo de culoarea în sine. Este o rețea de indivizi care se ridică și se încurajează unii pe alții, promovând un mediu de creștere și dezvoltare. Fie că este vorba despre discutarea intereselor comune, colaborarea la proiecte sau pur și simplu împărtășirea unei conversații prietenoase, comunitatea portocalie oferă un sentiment de camaraderie care este atât reconfortant, cât și inspirator.

În plus, culoarea portocalie în sine simbolizează energie și entuziasm. Îmi amintește să abordez viața cu entuziasm și o atitudine pozitivă, chiar și în fața provocărilor. În acest sens, comunitatea portocalie servește ca un memento pentru a rămâne optimist și a îmbrățișa momentele vibrante ale vieții.

În concluzie, comunitatea portocalie #orange este mai mult decât un simplu grup de oameni care apreciază o anumită culoare; reprezintă un sistem de sprijin, o sursă de inspirație și o reamintire să trăiești viața cu energie și optimism. Pentru mine, este o comunitate care aduce un sentiment de căldură și apartenență, făcând-o parte integrantă a vieții mele.