anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Back2School - Tema 2 (“Mi s-a terminat caietul”)

DanielaH
Moderator

În această secțiune vă invităm să creați și să postați un eseu de minimum 100 de cuvinte cu titlul  “Ce înseamnă Comunitatea Orange pentru mine?”

Toți participanții la această tema vor fi premiați cu un badge special.

Să fiți inspirați!

#Back2School

DanielaH_0-1694758913501.png

 

40 Răspunsuri 40

vladut12am
Cunoscător certificat

Pentru mine, Comunitatea Orange reprezintă a doua casă și a doua familie în care am deosebita plăcere să împărtășesc cu ceilalți membri impresii, experiențe și sfaturi. Când sunt nedumerit sau am o anumită problemă, public o întrebare cu speranța că voi primi informația așteptată sau un ajutor care este oricând binevenit.

Pot să spun că m-am acomodat rapid cu ceilalți colegi și încerc întotdeauna să empatizez cu situațiile lor prin care au trecut de-a lungul vieții lor. Și ei mă înțeleg perfect atunci când sunt nemulțumit de ceva sau când îmi doresc mai mult decât ce este în prezent. Sunt de părere că într-o societate trebuie să existe respect reciproc, comunicare și înțelegere.

Îmi pare bine că fac parte din această minunată familie și promit că voi contribui în continuare din bagajul meu de cunoștințe care se îmbogățește pe timp ce trece, pentru că toată viața învăț ceva nou, cu răspunsuri la întrebările publicate și cu soluții la problemele pe care unii le întâmpină.

#backtoschool

👍

adrian87n
Cunoscător

Tema 2 (“Mi s-a terminat caietul”) – creați și postați un eseu de minimum 100 de cuvinte cu titlul  “Ce înseamnă Comunitatea Orange pentru mine?”

 

adrian87n_2-1694776263788.png

 

adrian87n_1-1694776240062.jpeg

 

 

Deci... Ce înseamnă Comunitatea Orange pentru mine?   #backtoschool

O comunitate, inseamna ajutor, elucidare de mistere, ajutam si suntem ajutati, tot ce tine de noi si ceea ce putem noi sa facem, astfel incat ceilalti sa inteleaga ce vrem sa le oferim, ne asiguram ca informatia oferita merge in concordanta cu sistemul :" Why, How, What, Who, When, Feedback " un sistem complex prin care inainte de a transmite o informatie, ne asiguram ca este cea mai buna optiune si cel mai bun raspuns, prin care ceilalti inteleg.  Why (de ce este important ca sa imi spun ideea mea), How (cum formulez si imi spun idea ), WHAT (ce vreau sa transmit) , Who (cui ma adresez,trebuie sa imi aleg publicul), WHEN ( cand trebuie si vreau sa intervin) ,  Feedback ( ma asigur ca am livrat informatia corecta, toti au primit mesajul meu si mai ales ma preocup sa culeg feedback individual prin survey sau alte metode traditionale, si astfel ma asigur ca informatia trimisa, a fost receptionata de auditoriu, inteleasa si perceputa ca atare ) . Misiune indeplinita !  

adrian87n_4-1694776530821.png

 

Aici in comunitate, ne expunem ideile si incercam sa intelegem de ce se intampla, anumite lucruri, cum si ce putem face ca sa ajutam sa mearga mai bine tot ce este legat de GSM, retea, clienti, oferte, ganduri, idei, pareri, solutii.. dar cel mai important sa venim cu solutii, si cand stii ca cineva citeste solutiile care poate le gasim din joaca, sau o discutie aprofundata, te simti mandru si multumit ca prin mica contributie fiecare ajuta la o lume mai buna.  

Fac parte din aceasta comunitate de foarte mult timp, fiind client Orange de 14 ani si cateva luni, am ramas fidel Orange, deoarece chiar daca nu mereu e roz, simt ca apartin Orange, chiar daca unii au oferte mult mai bune, mai ieftine... ador intai culoarea portocaliu, e culoarea mea preferata, in schimb rosu (competitie eu il asociez cu altceva negativ, si de aceea mie nu imi place). 

Sunt aici pentru a fi parte din acest loc fain, plin de oameni faini care isi spun parerea importanta si ajuta pe ceilalti, fiecare trecem prin diverse situatii, din care chiar avem toti ce invata...si sa stim pe viitor ca sa luam exemplele bune si sa le urmam si sa dam mai departe ceea ce stim si ce am invatat de aici. 

Sa fim mai buni, mai ingaduitori, sa ajutam, sa explicam, sa ne asiguram ca respectul este reciproc mereu, si fiecare are parte de o experienta pe cat de frumoasa, pe atat de interesanta aici, in Comunitatea Orange.

Asta este parerea mea si o sustin pana in panzele albe. 

Am fost, sunt si voi fi mereu mandru sa fiu parte a comunitatii Orange. 

Hai va pup, 

Cu stima si respect,

Adrian N.

FLo1
#StarMember

ComunitateaPentruMine #backtoschool

Comunitatea este pentru mine / Un loc de basm, un loc de bine / Un loc în care aievea am găsit / Idei, dar și soluții, descrise iscusit.

Idei mai multe despre tehnologie / Concursuri pentru toți care aveau să fie / Aici în acest mediu, al Comunității / Un mediu digital, al diversității.

De 4 ani alături, în Comunitate / Am legat prietenii, am învățat de toate / Împreună ne-am maturizat / Și-o lume digitală cu Orange am creat.

Mereu suntem echipă,  niciodată singuri / Cu Djingo, Milidge, Doig alături / Ca utilizatori, noi toți ORANGE vorbim / Iar în Comunitate, un colț din viață regăsim.

Închei, sperând că v-am determinat / În Comunitate să stați neapărat / Pentru prieteni, concursuri și pasiuni /Ca peste ani pe toate să le-aduni.

Anca07
#StarMember

#Back2School

Ce înseamnă Comunitatea Orange pentru mine?

Imi place si mereu mi-a placut ideea de "sharing is caring" si nu "scaring"😁, si de aici si acceptul meu de a face parte dintr-o astfel de comunitate. 

E foarte fain si interesant conceptul, si pentru mine personal, mereu am simtit ca este un loc in care sunt ascultata, si un loc in care se tin cont de pareri.

Nu voi spune ca ma simt ca intr-o familie, sa nu sune a cliseu, insa da, este un loc in care se poate si se va gasi solutie la orice problema intampinata in lumea portocalie.

Sunt parte din aceasta comunitate de ani buni (nici nu le mai stiu numarul:D) si vreau in continuare o relatie de durata, si frumoasa ca si pana acum.

Comunitatea este un loc foarte fain din care am invatat foarte multe lucruri, de unde am aflat noutati, schimbari, modificari, actualizari, etc. 

Pentru mine personal, sa fiu parte din aceasta comunitate inseamna sa pot fi de folos atunci cand este cazul, si sa stiu ca pot ajuta, si ca sentimentul este reciproc si in sens invers.

Multumesc frumos colegilor care au rabdare sa analizeze tot ceea ce inseamna aceasta comunitate si ajuta la cresterea si imbunatatirea ei!

Zi cu soare tuturor!🌞

 

Vio73
#StarMember

Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, Comunitatea Orange pentru mine este locul unde mă recreez, unde aflu noutăți, unde împărtășesc alături de alți colegi experiențe plăcute sau mai puțin plăcute și de unde încerc să ajut pe alții din puținul pe care îl cunosc eu și din experiența mea de client Dialog/Orange de aproximativ 26 de ani.

În fiecare zi, cu mici excepții, în jurul orelor 6.30-7.00, uneori chiar mai devreme,  sunt în fața laptopului și mă uit ce s-a mai postat și dacă pot să-mi aduc vreo contribuție și să ajut pe cineva. Și asta fac zilnic, cam din primele zile ale Comunității!

Comunitatea Orange este un loc minunat, care mă face să mă relaxez și să observ care sunt tendințele din piață, care sunt părerile celorlalți despre ceea ce a fost, este și va fi legat de tehnologie, produse și servicii Orange, etc.

Vă mulțumesc foarte mult pentru că existați și,  împreună, suntem cea mai tare Comunitate din România!

#backtoschool

Anonim
Neaplicabil

Ce înseamnă Comunitatea Orange pentru mine (eseu 😁)?

Comunitatea Orange este "spațiul" virtual unde găsesc o mulțime de idei, trucuri, știri și mulți prieteni virtuali îndrăgostiți în primul rând de Orange (probabil cel mai bun operator din România).

Comunitatea Orange este locul unde găsești oameni la fel de pasionați că și mine de tehnologie, noutăți despre ofertele Orange și nu numai. Pe câțiva membri am avut onoarea să îi cunosc personal iar pe ceilalți doar online.

Nu m-am plictisit niciodată când am intrat pe site-ul Comunității Orange și sper că la fel simt toți membrii. 

Sper să rămânem împreună mult timp și să devenim, dacă nu deja suntem, cea mai mare comunitate din România.

Cu drag din Bucovina,

Bogdan 😘

#Back2School

milord
Junior entuziast

Comunitatea Orange reprezintă mai mult decât o simplă rețea de telecomunicații pentru mine. Aceasta înseamnă conexiuni autentice și sprijin într-un mod unic. În primul rând, Orange mi-a oferit o legătură constantă cu prietenii și familia mea prin servicii de comunicare de încredere. Mai mult, implicarea lor în proiecte sociale și de mediu mă face să mă simt parte a unui efort mai mare de a face lumea un loc mai bun.

În plus, Orange m-a ajutat să înțeleg tehnologia și inovația prin programe educaționale și evenimente speciale. Prin intermediul acestora, am avut șansa să explorez noile tehnologii și să mă conectez cu o comunitate de oameni cu aceleași interese.

Pe scurt, Comunitatea Orange reprezintă pentru mine o punte între lumea tehnologică și cea umană, aducând oameni împreună și oferind mijloacele necesare pentru a construi conexiuni semnificative.

Deyu23
Explorator

Comunitatea Orange are o semnificație specială pentru mine, deoarece reprezintă nu doar o rețea de comunicații, ci și o legătură puternică cu oamenii și valorile pe care le împărtășesc. Pentru mine, Orange Romania nu este doar un furnizor de servicii, ci un partener de încredere care m-a însoțit pe parcursul multor ani.

În primul rând, comunitatea Orange înseamnă conectivitate și accesibilitate. Cu serviciile lor, am fost mereu conectat la cei dragi, indiferent de distanța care ne separă. De asemenea, serviciile lor de internet mobil mi-au permis să explorez lumea digitală și să învăț mereu lucruri noi.

Pe lângă aspectele tehnice, comunitatea Orange se implică activ în viața comunității. Proiectele lor de responsabilitate socială, precum Orange Foundation, sunt admirabile. Implicarea lor în educație, sănătate și dezvoltare durabilă demonstrează angajamentul lor față de societatea românească. În plus, comunitatea Orange Romania înseamnă și o echipă de oameni pasionați. De fiecare dată când am avut nevoie de asistență, am întâlnit profesioniști amabili și dispuși să ofere soluții la problemele mele. Cu ei, nu m-am simțit niciodată singur în fața unor provocări tehnice. În concluzie, comunitatea este mai mult decât o simplă rețea de comunicații.

Pentru mine, înseamnă conectivitate, angajament social și o echipă dedicată. Este un partener de încredere care m-a ajutat să rămân conectat la cei dragi și să evoluez într-o lume tot mai digitală.

Sa aveti o saptamana faina 😉

#backtoschool

 

SanduS
Junior

Comunitatea Orange poate însemna mai multe lucruri pentru mine, în funcție de serviciile și implicarea mea cu Orange. Pentru unii, poate fi o rețea de comunicare și conectare cu prietenii și familia datorită serviciilor de telefonie mobilă și internet. Pentru alții, poate însemna o comunitate de clienți care beneficiază de promoții și beneficii exclusive. De asemenea, Orange , voi vă implicati  în diferite proiecte sociale și de mediu, așa că pentru unii, Comunitatea Orange ar putea însemna și un mod de a contribui la cauzele sociale și de mediu. Este important să explorăm și să profitam de toate resursele și beneficiile oferite de Comunitatea Orange pentru a obține cea mai bună experiență în funcție de nevoile noastra. Va mulțumesc 🥰🥰🥰

Daniel_20
Junior

Pentru mine comunitatea Orange înseamnă: Seriozitate, Fidelitate, Reciprocitate, corectitudine, Socializare, informare, promtitudine.

Daniel_20
Junior

Pentru mine comunitatea Orange înseamnă locul perfect pentru oferte, și achiziții, este o a doua familie a mea , caracterizată de corectitudine, sociabilitate, Reciprocitate, seriozitate ,profesoonalism

DianaSP
Junior

Comunitatea Orange pentru mine reprezintă mult mai mult decât doar un simplu grup de oameni conectați la aceeași rețea de telecomunicații. Pentru mine, Comunitatea Orange înseamnă un spațiu în care se întâlnesc oameni cu pasiuni și interese comune, un loc în care găsesc suport și inspirație pentru a explora lumea digitală în continuă evoluție.

În primul rând, Comunitatea Orange înseamnă conexiune și acces la resurse digitale inovatoare. Prin intermediul serviciilor Orange, am fost introdus în lumea tehnologiei mobile și a internetului, iar Comunitatea a fost ghidul meu în această călătorie. Aici am aflat despre cele mai recente tehnologii și am obținut sfaturi utile pentru a profita la maximum de dispozitivele și serviciile mele.

În al doilea rând, Comunitatea Orange înseamnă oportunitatea de a conecta cu alți oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru tehnologie și inovație. Am avut șansa de a discuta cu alți membri ai comunității despre experiențele noastre cu telefoanele inteligente, gadgeturile și aplicațiile pe care le folosim zilnic. Aceste conversații au condus la schimburi de idei și sugestii care au îmbunătățit experiența mea digitală.

În plus, Comunitatea Orange oferă un forum în care poți primi ajutor și suport de la alți membri atunci când întâmpini probleme tehnice. Acest lucru m-a ajutat să rezolv rapid și eficient diverse probleme legate de dispozitivele și serviciile mele Orange, fără a fi nevoit să mă bazez exclusiv pe asistența tehnică oficială.

În concluzie, pentru mine, Comunitatea Orange înseamnă un mediu în care tehnologia, inovația și comunitatea se întâlnesc. Este un loc unde pot învăța, împărtăși și rezolva probleme împreună cu alți oameni pasionați de lumea digitală. Comunitatea Orange este mai mult decât o rețea de telecomunicații; este un spațiu în care pot să cresc și să explorez în continuare această lume în schimbare constantă.

Mimibratu
Junior

Comunitatea Orange este acel loc în care, cu toate că nu ești acasă, te simți ca acasă. Ești printre prieteni, întotdeauna dornici să te ajute, să te îndrume, să-ți fie alături. Este un loc prietenos unde există dialog constructiv, unde se oferă și se primesc sfaturi și idei legate de serviciile Orange și tehnologie. Comunitatea este un loc foarte fain din care am invatat foarte multe lucruri, de unde am aflat multe noutati si aici  trebuie să existe respect reciproc, comunicare și înțelegere.

Pentru mine, înseamnă conectivitate, angajament social și o echipă minunata!

Sper să rămânem împreună mult timp și să devenim, âcea mai mare comunitate din România, Comunitatea Orange!!