anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Back to school – Hai și tu în (Re)Creația mare!

DanielaH
Moderator

Update 16 oct. 2023

Concursul nostru s-a încheiat. Câștigătorul tragerii la sorți este @Blue12. Felicitări!

Vă mulțumim tuturor pentru participare. Gânduri bune!

________________________________________________________________________________________

 

A zis cineva “Concurs”? Daaaaa! 😊 De ce? Pentru ca e toamnă iar 😊.

Terminarea vacanței, goana după rechizite și manuale, uniforme (după caz), ghiozdane, colegi noi, mai multe reguli, trezitul dis-de dimineață… vă mai amintiți? Eu da, câteodată cu nostalgie, câteodată cu ușurare, dar de cele mai multe ori cu mare plăcere.  Iar cele mai faine amintiri sunt cele din recreația mare.

 

Odată cu începerea școlii, Comunitatea Orange vă invită să creați și să vă recreați împreună cu noi în următoarele 2 săptămâni. Cum? Ca de obicei, simplu și fun! Nu dăm examen sau extemporal, nici teză și nici lucrare de control 😊. Avem doar 3 teme pentru acasă care trebuie rezolvate până la finalul lunii.

 

Tema 1 (“Necunoscute”) – răspundeți corect la un set de 3 întrebări adresate de echipa Comunității

Tema 2 (“Mi s-a terminat caietul”) – creați și postați un eseu de minimum 100 de cuvinte cu titlul  “Ce înseamnă Comunitatea Orange pentru mine?”

Tema 3 (“N-am cuvinte”) – atașați un desen făcut de voi care să ilustreze ideea “Eu și Comunitatea Orange

 

Premiul este o tabletă Apple iPad 10 10.9inch WiFi Cell 64GB Silver și va fi oferit prin tragerea la sorți a tuturor participanților care au obținut note de trecere la toate cele 3 probe.

Condițiile de eligibilitate și toate detaliile le găsiți in regulamentul de aici.

 

În cursul zilei de mâine, 15 septembrie, vom posta în această categorie 3 topicuri diferite pentru toate cele 3 teme de mai sus unde vă așteptăm cu răspunsuri și comentarii.

 

Mult succes tuturor în noul an școlar!

SĂ FIE cu multă #Bafta!

 

DanielaH_0-1694694142040.png

 

P.S. sunt acceptate doar absențele motivate 😊

23 Răspunsuri 23

BouletGabriela
Începător

1.8 Copaci 2.34 de componente digitale 3.Alba Iulia #backtoschool  

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Pentru că mai sunt doar câteva zile până la finalul concursului nostru, vă rog să-mi permiteți să vă reamintesc că pentru a fi eligibili la tragerea la sorți trebuie să aveți toate temele făcute 😂, cu alte cuvinte să completați toate cele 3 topicuri "#Backtoschool" deschise de noi în secțiunea de concursuri.

Deasemenea, vă recomad să mai aruncați un ochi pe regulamentul concursului ca să fiți siguri că îndepliniți toate condițiile de eligibilitate.

Multă baftă! 🍀

michael_angel
Junior
 

1. 

Știți câți copaci produc anual cantitatea de oxigen necesară unui om? 
8 copaci
 
Dintre acestea, câte au avut componente digitale (soluții de accesibilizare în educație, cunoaștere incluzivă, siguranță online etc
34 componente digitale
Care a fost primul program pilot din România demarat Orange pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire prin dezvoltarea și digitalizarea orașului? 
*Alba Iulia

michael_angel
Junior
 
2. “Ce înseamnă Comunitatea Orange pentru mine?”
 
Comunitatea orange pentru mine este o facilitate extraordinar de convenabila, unde ai toate beneficiile la un loc. În special de când exista aplicația, care îți ușurează efectiv tot timpul pierdut, de care inainte nu te puteai bucura. Pierdeai foarte mult timp la cozi sa încarci, sa platesti facturile și etc. Este incredibil cât de mult a avansat tehnologia, cum ne putem strange mii de oamenii intr-un singur loc.
Sper ca beneficiile sa se dezvolte cât mai mult si sa avem parte de cât mai mult avantaje și oferte speciale, în special membrilor care dețin un număr Orange de 20+ ani.
Va urez mult noroc la planuri cât mai mari și bineînțeles la o familie orange cât mai numeroasa și fericita.

michael_angel
Junior

#Backtoschool

thumbnail.jpg

Blue12
Senior

Multumesc!

E un premiu frumos si util, pe care tinand cont de faptul ca n-am participat la nimic niciodata, nu credeam ca il voi castiga. Dar...se pare ca m-am inselat ☺️

Multumesc Comunitatii Orange atat pentru ocazia de a intra in acest concurs, cat si pentru premiul ce l-am castigat. Promit ca voi avea grija de el 😁

 

vladut12am
Cunoscător certificat

Felicitări, @Blue12!

Să te bucuri de el cât mai mult timp!

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Să folosești premiul cu plăcere!

Felicitări! 

TheSpecialist
Maestru

Felicitări câștigătorului !