anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau sa fac modificări la profil

Ciucuras
Cunoscător certificat
As vrea sa schimb adresa de mail și nu am reușit sa fac aceasta modificare. Se poate interveni cu modificări la profil după ce te înregistrezi?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Adresa de e-mail cu care te autentifici in comunitatea Orange este cea cu care te-ai inregistrat in MyOrange; deci, daca vrei s-o modifici, trebuie sa faci acest lucru tot din MyOrange. Pentru editarea profilului, asa cum spunea si Miha Z, poti modifica username-ul si poza de profil.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Romeo_
Senior certificat
Ciucuras daca contul ti se blocheaza/apare o eroare si nu-l mai poti accesa poti face alt cont cu acelasi nr de tel dar alta adresa de mail.Eu am avut @yahoo.com apoi am schimbat de gmail.

Miha_Z
#StarMember
Atata timp cat se poate modifica adresa de email, nu vad rostul crearii unui alt cont si fiind vorba de acelasi numar de telefon nu cred ca permite aplicatia.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Se poate schimba adresa de mail atata timp cat acea adresa de mail nu e folosita pentru un alt cont. Nu poti folosi aceeasi adresa de mail pentru doua numere diferite daca nu e acelasi proprietar.