15-09-2023 07:32 PM - editat 18-09-2023 02:06 PM
Salut Comunitate,
Un topic așa, light, de weekend, să "ne râdem" un pic. Pentru că, în viața de zi cu zi, ne "lovim" (uneori la propiu) de tot felul de oameni și situații. Unele dintre ele au devenit deja o normalitate și probabil că nu le mai observă nimeni. Mie unele mi se par ciudate, altele nostime, așa că le-am strâns pe cele mai des întâlnite într-un singur loc, și le-am pus mai jos pentru amuzamentul vostru.
Să incepem, zic:
Probabil ca mai sunt și altele. Dar astea mi-au venit mie in minte. 🙂
Voi ce tipuri de vorbitori la telefon ați întâlnit in viața de zi cu zi? Vă regăsiți în vreuna dintre tipologii? Sau poate una nouă, pe care am omis-o din lista de mai sus?
Eu unul trebuie să recunosc că sunt foarte "conservator". Dar după ce mi s-a furat primul meu Nokia cu Symbian (Nokia 7650) de pe stradă, vorbind la el...am început să țin parcă un pic mai strâns telefonul în mână. :))
Aștept cu mare plăcere părerile voastre in secțiunea de comentarii de mai jos. 🙂
Weekend plăcut, cu mult zâmbet și voie bună! 🙂
la 18-09-2023 11:22 AM
Depinde cu cine vorbesc . . . la lucru folosesc casti mai tot timpul. Ma cam indrept spre punctul 7
la 18-09-2023 02:03 PM
Sunt o mixtura din tipul 4 si tipul 7. Dar ii absolut iubesc pe cei care sunt tipul 1 sau tipul 6 🤣
la 31-01-2024 11:44 AM
Bună! De cele mai multe ori, folosesc căștile wireless. Nu îmi place să mi se asculte conversațiile. O văd ca pe o încălcare a intimității. 🤣🤣
la 31-01-2024 11:49 AM
Tu inca tii la asa ceva. 🙂 Altii...not so much.
Dar da, si eu sunt de acord ca o conversatie de genul asta ar trebui sa fie privata (exceptie apelurile de tip conferinta in care chiar sunt mai multi participanti si fiecare e de acord sa auda si sa participe la conversatie).
la 31-01-2024 12:03 PM
Daca si-ar tine toti conversatiile pentru ei... Nu ma deranjeaza in mod special ca se vorbeste langa mine (nu dau atentie conversatiilor), dar cand auzi ambele parti uneori parca imi vine si mie sa intervin :D. Si daca esti din Bucuresti, sa vezi prin Ra[c]hova cand se intalnesc mai multi in magazin care vorbesc "in palma"... de nepretuit primele intersectari de ochi (uneori se vede evident ca se deranjeaza intre ei, dar tot continua).
la 31-01-2024 01:02 PM
Eu nu am înțeles (și nici nu voi putea) ”de ce unii trebuie să se vadă în toată splendoarea lor în timpul unui apel?”. Adică exipră noțiunea de ”apel vocal”? Dacă nu apelezi ”video”... nu exiști? Apel video, bineînțeles, via Whatsapp, Skype, FB, etc, pe suport de date (nu neapărat WiFi), nu utilizând resursele de voce (minute naționale). Personal am pierdut acest ”tren”. Probabil vârsta o fi de vină.....
la 31-01-2024 12:11 PM
Foarte precise aceste descrieri de "telefoniști" 😁
01-02-2024 04:10 PM - editat 01-02-2024 04:11 PM
Hai că mă incadrez la 2 tipuri e de bine (2 in 1)
3 și 7
la 01-02-2024 05:13 PM
Ma regasesc in al 2-lea exemplu :).
la 01-02-2024 09:42 PM
Interesant topic! 😂 Lucrand in vanzari, pot sa zic ca am vazut toate aceste tipare. Cat despre mine, as spune ca ma incadrez la tipul “conservator”, de obicei cand trebuie sa vorbesc la telefon si sunt la lucru, ma retrag ca sa nu ii deranjez pe ceilalti.
la 23-10-2024 04:03 PM
Eu sunt destul de conservator, dar am mai vorbit și pe speaker afară
la 23-10-2024 04:28 PM
De mulți ani, probabil 5, vorbesc exclusiv prin casca bluetooth. M-am obișnuit sa port succesiv, ambele căști, pentru apeluri, conținut media, etc. Foarte rar le am descărcate pe ambele și ținerea telefonului la ureche ma determina sa fug urgent să încarc căștile! 😁
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor