anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunt de peste 16 ani la ORANGE, voi ce intrebare aveti ?

siminiuciudit
Începător
intrebari
raspunsuri
4 Răspunsuri 4

svetalex
Senior certificat
@siminiuciudit Bine ai venit în comunitate! Accesează linkul de mai jos și găsești toate detaliile legate de comunitate: https://comunitate.orange.ro/categories/4526-despre-comunitate Dacă ai nelămuriri sau întrebări, te rugăm să revi cu mai multe detalii

Razvan
#StarMember
Bun venit în comunitate. Ne bucuram că faci parte și că ești un client fidel la ORO.

DanielaH
Moderator
@siminiuciudit, îți urăm și noi bun venit în Comunitate! Ai o întrebare pentru noi? Îți dorești să afli informații de la ceilalți membri cu privire la serviciile și produsele Orange? Uite aici câteva sfaturi despre cum să cauți o informație în Comunitate și cum să formulezi o întrebare în cazul în care nu ai găsit ce căutai: https://comunitate.orange.ro/questions/1987097-adaug-intrebare-primi-raspunsul-potrivit https://comunitate.orange.ro/questions/1992540-gasi-raspunsul-intrebarea Te mai așteptăm!

Vio73
#StarMember
Salutare și bun venit în Comunitate! Ne bucurăm că ești alături de noi într-o mare familie și apreciezi produsele și serviciile Orange, având atâta vechime.Eu am peste 22 de ani, dintre care peste 20 ca și abonat. Mă gândesc că dacă nu ți-ar fi plăcut la Orange, nu ai fi stat atâta timp. Sigur, ca peste tot, există și aspecte pozitive și negative, iar totul este perfectibil.