anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sărbătorim „Customer Experience Week”: Amintiri cu fir și fără semnal

MirelaAlina
Community Manager
Community Manager

Salutare tuturor,

Pe 6 octombrie este Ziua Globală a Customer Experience (CEX) și am vrea să sărbătorim împreună cu voi modul în care experiența voastră s-a transformat de-a lungul anilor.

De la căutarea semnalului pe geam până la viteze 5G, fiecare pas a fost făcut pentru a vă oferi o experiență mai simplă și mai rapidă.

Vrem să ne amintim împreună de unde am plecat și cum arată experiența completă de azi. Ce lucruri păreau imposibile, iar acum sunt normale?

Ne puteți povesti într-un comentariu cea mai amuzantă situație prin care ați trecut la începuturile telefoniei mobile sau ale internetului fix.

Poate fi o situație de tipul „Pe vremuri făceam X, acum fac Y”, o amintire care vă face să zâmbiți.

Încep eu: Pe vremuri: îi dădeam prietenei câte un „beep” și speram să mă sune ea înapoi. Între timp, verificam mereu dacă mai am credit. Acum, am minute nelimitate… dar parcă nu le folosesc. 🙂 0756-Discussion.pngP.S. Revenim peste 2 zile cu o nouă provocare.

O săptămână frumoasă tuturor,

Mirela

19 Răspunsuri 19

MirelaAlina
Community Manager
Community Manager

Ehe, așa este, chiar sunt multe de povestit. Și cel mai tare mi se pare că automat apar și amintirile în minte, parcă aș fi acolo, în acele timpuri. 🙂

FLo1
#StarMember

Cu mai bine de 2 decenii în urmă eram bucuros să primesc un SMS cu diverse figuri din caractere ascii, apoi niște MMS-uri cu o rezoluție îndoielnică. Astăzi deja imaginile au altă calitate, că și HD pare puțin. Tehnologia s-a schimbat și ne-a schimbat. Pe de altă parte, cu 2 decenii în urmă număram fiecare SMS sau minut utilizat. Acum deja nici nu mai am grija lor, nelimitat-ul fiind lipsit de griji. Și da, la început abonamentul de 4$ era fără nimic inclus, abia ulterior avea 20min naționale lunar pe care le utilizam rațional cât să ajungă și să nu fac costuri suplimentare, și mă bucuram când resursele se reportau. Și pentru că se reportau, mai am inclusiv astăzi pe un număr prepay mesaje MMS ca resurse disponibile din.... istorie 🙂

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

MirelaAlina
Community Manager
Community Manager

Ce taree, mi-ai adus aminte de MMS-uri! Îmi aduc aminte că pe copertele revistelor erau poze cu MMS-uri și mi le doream mai ceva ca pe o prăjitură (că prăjituri îmi făcea mama). 🙂

Ce de bani s-au mai dus pe MMS-uri. Pe unele doar le plăteam, apoi îmi dădeam seama că nu am spațiu pe telefon pentru ele. 😄 

da, am avut serviciul MMS activ cu sagem MyX 2 cand aveam ecran color si puteam vedea gif-uri.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Daaa, pe multe nu le puteam descărca  (deh... telefonul și memoria) și le accesam doar la nevoie din ”biblioteca online cu MMS-uri primite”. Și tot așa, așteptam deseori actualizarea resurselor pentru a primi MMS-urile aferente lunii următoare 🙂 Dar da, toate acestea erau înainte de a da liber comunicării via internet sau alte variante online (email, chat, messenger, diferite platforme de comunități, etc).

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺