anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Premii pe bune?

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Premiile sunt pe bune la astfel de concursuri?
1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember
Salut! Daca te referi la noul concurs de aici din comunitate, te asigur că premiile sunt pe bune. Pot și alte persoane de aici sa confirme, nu doar eu. Mult succes!

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

teacher_
#StarMember
Salut! Daca te referi la noul concurs de aici din comunitate, te asigur că premiile sunt pe bune. Pot și alte persoane de aici sa confirme, nu doar eu. Mult succes!

TheSpecialist
Maestru
Da, sunt pe bune ! Și eu am câștigat câteva de-a lungul timpului, asa ca multă bafta !

Roxy_3
Explorator entuziast
Nu cred! Deja pe 7 Decembrie expira și punctele strânse. Sunt pe bune dacă dorești sa îți iei gb sau minute , alte premiii gen: tv, boxa , etc in nici un caz.

TheSpecialist
Maestru
Dacă ne referim strict la premiile din Comunitate , personal am câștigat de-a lungul timpului 2 boxe portabile si o pereche de căști, la Pinata Party am câștigat vouchere pe care le-am valorificat deja , ca să nu mai zic de diversele campanii Orange Money unde am primit diverse bonusuri transformate in bani înapoi pe card.

Vio73
#StarMember
Salutare! Sunt pe bune premiile, doar că sunt prea puține, în comparație cu participanții. Vor exista tot timpul persoane mulțumite sau nemulțumite! Dar gândind logic, trebuie să realizăm faptul că nu putem câștiga toți. Și eu am mai câștigat premii prin Comunitate, dar nu și cu Pinata. Succes tuturor!

Miha_Z
#StarMember
Buna @Daniel Lupu. Atât premiile oferite in Comunitate, cât și cele de la Pinata sunt pe bune. Sunt multi clienți Orange care au câștigat premii la concursurile Orange și printre ei mă număr și eu. Succes și ție și poate te vei număra și tu printre fericiții câștigători.

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Multumesc!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Premiile sunt pe bune. Nu mi-e foarte clar la care dintre concursuri te referi, dar daca e vorba de cele de la Pinata Party, da, sunt pe bune. Sunt (erau) foarte greu de obtinut, dar da, cu siguranta sunt reale, si, in caz ca te intrebi daca chiar se trimit castigatorilor, da, chiar se trimit. Personal nu prea am avut noroc la competitiile cu tragere la sorti. La Pinata in schimb, am avut norocul sa castig un rucsac (pe care mi-l si doream de altfel). Eu unul iti doresc mult succes! Sper sa castigi si tu ceva, si in felul asta sa-ti mai treaca un pic neincrederea (perfect normala, de altfel). 🙂
Client Orange

teacher_
#StarMember
@arsradu, și eu voiam rucsacul ăla Bobby Hero, cred că e un super gadget. Trag nădejde că în deceniul asta o sa prind și eu un premiu :))

Ce premi ce Castiga De la Milidge Si Doyng In pragul de Sarbatori pentru Prepay

FLo1
#StarMember
@Ilie Marius Razvan: Ai mai multe detalii pentru ceea ce te interesează pe acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2820830-millidge-si-doig-revin-cu-pofta-de-sarbatoare

LordVaako
Începător
Nu știu cât sunt de reale premiile deoarece am prieteni care au câștigat căștile și au primit 30 GB in loc de căști

TheSpecialist
Maestru
Este posibil sa se fi epuizat stocul de premii constând în căști. Cred ca undeva în regulament scrie "în limita stocului disponibil" .