la 07-04-2025 07:21 PM
Buna seara! Luna trecuta am fost informat telefonic (cred) ca , compania Nextgen cu care aveam (sau inca mai am din ce o sa vedeti in continuare) contract (internet si televiziune) va fi preluata de compania Orange , iar serviciile de internet si televiziune vor fi migrate ( cred ca acesta este termenul) de la Nextgen spre Orange , iar vechiul contract Nextgen va fi reziliat , la migrare. In 25 martie am primit factura Orange pe care apare facturata perioada 12 - 25 martie (tv si internet). Am platit factura respectiva. Astazi 7 aprilie am primit pe e-mail factura de la Nextgen ( care a fost preluat de Orange !!! ) pe luna aprilie. Nu stiu daca am fost inteles , dar as dori daca ati inteles ce am vrut sa spun, sa ma lamuriti si pe mine de ce am doua facturi din moment ce Nextgen a fost preluat de Orange. Multumesc frumos si scuze inca o data daca nu am fost prea explicit. Seara placuta!
la 07-04-2025 08:39 PM
Salutare!
Compania Nextgen, este în portofoliul Orange. Tu trebuie să le scrii celor de la Orange că ți s-a trimis email ( eventual pui și dovada) și de aceea ai migrat către Orange.
Le scrii din aplicația My - Altele ( cele 3 punctulețe din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.
Ai posibilitatea să îi contactezi și prin una dintre metodele de aici .
Și eu am migrat de la tv satelit și net fix 4g la fibră, iar o lună mi-au mai venit facturi pentru vechile servicii.
Sper să clarifici cât mai repede și totul să fie bine!
Succes!
07-04-2025 08:40 PM - editat 07-04-2025 08:45 PM
Salutare,
Cel mai bine contactezi ambele companii pentru clarificarea situatiei. Trebuie văzut dacă factura sa emis din greșală (sa emis automat) sau trebuie plătită.
Recomandat ar fi să-i contactezi telefonic pe timpul zilei când poți fi transferat catre departamentul abilitat.
https://www.orange.ro/contact/
https://www.next-gen.ro/contact.html
Te așteptăm cu un răspuns oficial ce ar putea ajuta și alți clienți aflați în situația ta.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor