anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Migrare Nextgen la Orange ( factura dubla pe acelasi serviciu)

ova1313
Vizitator

Buna seara! Luna trecuta am fost informat telefonic (cred) ca , compania Nextgen cu care aveam (sau inca mai am din ce o sa vedeti in continuare) contract (internet si televiziune) va fi preluata de compania Orange , iar serviciile de internet si televiziune vor fi migrate ( cred ca acesta este termenul) de la Nextgen spre Orange , iar vechiul contract Nextgen va fi reziliat , la migrare.  In 25 martie am primit factura Orange pe care apare facturata perioada 12 - 25 martie (tv si internet). Am platit factura respectiva. Astazi 7 aprilie am primit pe e-mail factura de la Nextgen ( care a fost preluat de Orange !!! ) pe luna aprilie. Nu stiu daca am fost inteles , dar as dori daca ati inteles ce am vrut sa spun, sa ma lamuriti si pe mine de ce am doua facturi din moment ce Nextgen a fost preluat de Orange. Multumesc frumos si scuze inca o data daca nu am fost prea explicit. Seara placuta!

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Compania Nextgen, este în portofoliul Orange. Tu trebuie să le scrii celor de la Orange că ți s-a trimis email ( eventual pui și dovada) și de aceea ai migrat către Orange. 

Le scrii din aplicația My - Altele ( cele 3 punctulețe din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Ai posibilitatea să îi contactezi și prin una dintre metodele de aici .

Și eu am migrat de la tv satelit și net fix 4g la fibră, iar o lună mi-au mai venit facturi pentru vechile servicii.

Sper să clarifici cât mai repede și totul să fie bine!

Succes!

MihaiC99
Cunoscător

Salutare,

Cel mai bine contactezi ambele companii pentru clarificarea situatiei. Trebuie văzut dacă factura sa emis din greșală (sa emis automat) sau trebuie plătită.

Recomandat ar fi să-i contactezi telefonic pe timpul zilei când poți fi transferat catre departamentul abilitat.

https://www.orange.ro/contact/ 

https://www.next-gen.ro/contact.html 

Te așteptăm cu un răspuns oficial ce ar putea ajuta și alți clienți aflați în situația ta.