anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Haideți să petrecem sărbătorile împreună

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Sărbătorile de Paște se apropie și vom marca și noi acest moment în #Comunitatea Orange. Pe 1 și 2 mai veți face cunoștință cu noile badge-urile aduse de iepuraș împreună cu un joculeț amuzant. Deci vă așteptăm în comunitate zilele următoare ca să descoperiți jocul și badge-urile.

 

Până atunci suntem curioși să aflăm de la voi: Ce cadouri obișnuiți să faceți de Paște copiilor (dar nu numai), vine Iepurașul doar cu ouă de ciocolată, haine și jucării sau și cu surprize din aria tehnologică?

Eu o să îi iau nepoțelului tradiționalul ou de ciocolată și probabil o bluziță sau ceva de încălțat.

 

Vă dorim Sărbători Fericite, cu multă sănătate și voie bună!

 

PS: Dacă nu ești încă membru al comunității te poți autentifica simplu și rapid urmând pașii de aici

Apoi și tu poți debloca badge-urile speciale!

35 Răspunsuri 35

Romeo_
Senior certificat
Dulciuri sub formã de iepuras si oua ;)))

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Hristos a înviat! Mi-a făcut mare plăcere să citesc răspunsurile voastre. Am observat că oul de ciocolată este cadoul principal de Paște, mi-am amintit că și eu când eram mică îl așteptam cu mare interes și mai primeam iepuraș din ciocolată :)) Și mi-a plăcut că ați menționat câțiva că organizați vânătoare de ouă. Super! Cum ați petrecut aceste zile? V-ați relaxat?

Vio73
#StarMember
Adevărat a înviat! Este o sărbătoare creștină importantă, de departe cea mai importantă din an. Am petrecut așa cum se cuvine în familie savurând bunătăți specifice, cum ar fi: cozonacii, ouă, sarmale, etc. Am comunicat cu rudele și pritenii, am trimis urări, am schimbat impresii. În acest an, în comparație cu anul trecut, am putut merge și la Slujba de Înviere! În mare, cam aceasta a fost experiența și sper să nu-mi fi scăpat ceva important!

YoanaDe
Junior entuziast
Eu am fost si cu munca....dar am recuperat cat de cat....am facut si noi vanatoare de oua...fiind mai multi copii, ei s-au distrat.

FLo1
#StarMember
Adevărat a înviat! @MihaelaC, întradevăr, în contextul pandemiei, cuvântul de ordine a fost ”relaxare”. Au fost momente specifice care n-au lipsit (o masă în familie, o poveste cu impresii și socializare, prea puține cadouri materiale ci mai multe spirituale), dar și momente lipsă (fără mers la udat pe la cunoștințe / vecini / prieteni). Pe de altă parte, legat de biserică, față de Crăciun, perioada premergătoare celei mai mari sărbători de peste an (Paștele), în săptămâna mare, prilejuiește zilnic DENIILE, momente cu participare și încărcătură emoțională deosebită. A fost o bună locație, moment și timp pentru a participa fizic și a te ”regăsi” în tot acest haos al pandemiei. Nu mai vorbesc despre perioada de după slujba de înviere (din săptămâna luminată) când toate momentele și cântările au ca temă învierea Domnului. Doamne-ajută tuturor / Să fie cât mai ușor.

Miha_Z
#StarMember
Anul acesta am fost norocoasa si am avut liber de vineri pana marti. Fata de alti ani cand faceam pregatiri si chemam finii si cumetrii, anul acesta am fost in vizita la rude si ne-am relaxat.