anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Haideți să petrecem sărbătorile împreună

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Sărbătorile de Paște se apropie și vom marca și noi acest moment în #Comunitatea Orange. Pe 1 și 2 mai veți face cunoștință cu noile badge-urile aduse de iepuraș împreună cu un joculeț amuzant. Deci vă așteptăm în comunitate zilele următoare ca să descoperiți jocul și badge-urile.

 

Până atunci suntem curioși să aflăm de la voi: Ce cadouri obișnuiți să faceți de Paște copiilor (dar nu numai), vine Iepurașul doar cu ouă de ciocolată, haine și jucării sau și cu surprize din aria tehnologică?

Eu o să îi iau nepoțelului tradiționalul ou de ciocolată și probabil o bluziță sau ceva de încălțat.

 

Vă dorim Sărbători Fericite, cu multă sănătate și voie bună!

 

PS: Dacă nu ești încă membru al comunității te poți autentifica simplu și rapid urmând pașii de aici

Apoi și tu poți debloca badge-urile speciale!

35 Răspunsuri 35

Vio73
#StarMember
Atât copilului, cât și soției, le-am făcut cadou câte un telefon. Sigur că pe lângă acestea, cozonacii și alte dulciuri sunt nelipsite! Sărbători fericite și multă sănătate!

FaraUnID
Campion certificat
Din categoria ceasuri (sau, dupa unii, ciasuri - cum a scris un demnitar in declaratia de avere) serioase de la firme care au si un nume + traditie in domeniu: Casio G-SQUAD Pro GSW-H1000 Smartwatch https://comunitate.orange.ro/questions/2647370-casio-squad-pro-gsw-h1000-smartwatch-wear-os , la un nivel de echipare corespunzator dar si la un pret pe masura.

Ioana_Monica
Începător
O să-i cumpăr un iepuraș de ciocolata și un miel că-i place friptura de miel Sărbători fericite tuturor!!?

danut_1971
Începător
oua haine dulciuri

Anonim
Neaplicabil
La noi în familie Iepurașul aduce ouă de ciocolată, dulciuri și de obicei ne "înnoim" (este un obicei în Bucovina, de Paște trebuie să dăruiești ceva nou de îmbrăcat sau de încălțat). Sărbători luminate tuturor!

dante3622
Începător
Inca sunt prea mici. Ramanem la traditionalul ou.

Firefly
Cunoscător
Mi-au adus bucurie in suflet răspunsurile colegilor. Anul acesta copii vor primii biciclete noi de la iepuraș si dulciuri. In general ei cer jucarii haine sau dulciuri, probabil ca peste câțiva ani vor cere si din aria tehnologica, ma pregatesc sufletește :)). Momentan nu ne-am dat de gol așa ca cer iepurașului ce stiu ca este mai scump din ceea ce își doresc, ca sa ne scuteasca pe noi de cheltuială. Sarbatori linistite si fericite tuturor!

deea123
Începător
Paște fericit ❤

Roxy_3
Explorator entuziast
Ciocolata Kinder și un tricou

TheSpecialist
Maestru
Noi vom avea o vânătoare de oua prin curte mâine, iar pe lângă asta vor fi puști cu apa , ca tot s-a încălzit afara .

teacher_
#StarMember
In primul rand, Sărbători pline de lumină și multă sănătate tuturor! Legat de obicei, la noi in sat încă se păstrează, in fiecare zi de Paște, de dimineața, intre 8-10, copiii vin după ouă roșii. Când eram mic, luam ultimele satului, și ajungeam acasă cu peste o sută de oua, de toate culorile. De asemenea, toate gospodinele duc la biserica in ziua de Paște ouă roșii, drob, cozonac și alte bunătăți pentru a fi sfințite.

delfinas
#StarMember
La noi nu e traditia iepurasului, copii si nepoti nu am, asa ca totul e pe traditional. Sa speram ca la noapte sa nu fie furtuna cu care suntem amenintati, ca sa putem merge la biserica, sa luam Lumina!

Vrajitoarea
Cunoscător
Anul acesta ai mei așteaptă vânătoarea de ouă de ciocolată

Tina
Cunoscător certificat
Nu asociez Paștele cu achiziționarea de bunuri. Acesta le cumpăr arunci când le găsesc la reduceri. Când eram copii, ne cumpăram haine și încălțăminte noi. Au trecut acele vremuri. Acum, am cumpărat iepurași, oua de ciocolata pentru copiii prietenilor. Adulților le dăruim vin. Eu am promit flori și bomboane.

dumic_18
Junior
de iepuras doar dulciurele, technologie cumpar fara ocazii speciale.