anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Friday Fun: Mesaj sau apel?

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare, comunitate!

Lansăm astăzi o nouă serie de discuții în Comunitatea Orange: Friday Fun. 😊

AndreeaAC_1-1785491079183.png

Ne propunem ca, periodic, să aducem câte o întrebare simplă, fără răspunsuri corecte sau greșite, doar din curiozitate și pentru a ne cunoaște mai bine. 

Așa că începem cu o dezbatere clasică, dar mereu actuală: sunteți în echipa mesaje sau în echipa apeluri? Când aveți ceva de spus, vă este mai ușor să sunați sau să trimiteți un mesaj?

Spuneți-ne în comentarii ce alegeți și mai ales de ce.

PS. Dacă vă place formatul, noi mai avem pregătite câteva dileme și suntem curioși să aflăm de ce parte a baricadei vă aflați. 😉

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
38 Răspunsuri 38

AdrianN
Junior entuziast

Ohh daaa  😄 Pe vremea aia statusul de Yahoo! Messenger era mai important decât buletinul meteo. După melodie știai dacă omul era fericit, trist sau îndrăgostit. 😂

AdrianN
Junior entuziast

😂 totusi  sa nu uitam de săracele SMS-urile au mult potențial. Mai ales pentru cei care au prins perioada cu 160 de caractere, minute și SMS-uri limitate.  😂 iar când vedeai: "Mesaj 1/3", știai că urmează un roman. Iar dacă primeai doar 1 și 3... începea suspansul. 🤣

AdrianN
Junior entuziast

😂 Înainte reciteam un SMS de 10 ori înainte să apăs "Trimite". Acum trimitem 27 de mesaje și 15 emoji doar ca să spunem "OK". 😄

AdrianN
Junior entuziast

ahh stai ca mi-a venit alta mai tare... 😂 Când nu aveai credit, dădeai un bip. Dacă primeai bip înapoi... începea negocierea: "Sună-mă tu!" 🤣 , "Ba nu, tu să mă suni că ai credit, esti cineva" 

AdrianN
Junior entuziast

😂 Când aveai doar 3 SMS-uri rămase până la reîncărcare, începeai să scrii ca un poet minimalist: "ok", "bn", "ms", "cf?" 🤣

AdrianN
Junior entuziast

Mulțumesc pentru clarificare. 🙂 M-am speriat puțin pentru că, pe lângă diferența de rang, nici istoricul mesajelor nu-l mai găseam și am crezut că s-a întâmplat ceva cu contul. Credeam că cineva a făcut un „hocus-pocus” și au dispărut. 😄 Acum are sens. Mersi @Viper , Mare domn ! Se vede că azi mi-am băut cafeaua cam târziu... pe la ora 11. 😂

AdrianN
Junior entuziast

Că tot veni vorba,...  acuma sincer,...  vouă nu vă e un pic dor de Yahoo! Messenger? 😊 ... Deși sunt convins că unii vor întreba: „Ce e aia?” 😂      „BUZZ!!!” 😂

De ce? Vrei sa dai BuZzzz? 😄

Where light can travel, communication knows no boundaries.

AdrianN
Junior entuziast

Ohh, da... și n-am la cine! La **beep**! 😂 E vineri, eu am terminat programul. Mă duc la scăldătoare, la apă sărată, să mă răcoresc puțin. La 35°C afară, cred că și telefonul cere concediu. ☀️😅  .☀️🧠🌊😅  .

AdrianN
Junior entuziast

Va pun jos pomelnicul... Sa le fie executabilul dezmembrat in bucățele ! 🤣

• Yahoo! Messenger;
  • MSN Messenger;
  • Skype;
  • mIRC;
  • Hi5;
  • Winamp;

Sincer, în poza de profil pari prea tânăr ca să fi prins era mIRC. 😃

AdrianN
Junior entuziast

😂 Poza de profil sincer chiar mă avantajează. Dar am prins mIRC, Yahoo! Messenger, Hi5, Winamp... și chiar telefonul cu disc! Din ăla cu rotița magică, de învârteai degetul și așteptai să se întoarcă la loc. ☎️😄  telefonul cu disc și chiar vremea când sunai la centrală să ti se facă legătura la celalalt capăt de lume. si era unde o tanti care scotea si baga capete de jack-uri in diferite găuri funcționale. Cred că acum jumătate din comunitate întreabă: „Ce e aia centrală? ” 🤣

Avea o meserie grea, „doamna centralista”, și se mai făceau greșeli... și de aici legături greșite și te trezeai că suni în altă parte. 😄

AdrianN
Junior entuziast

😄 Mulțumesc! Se pare că renunțarea la țigări acum 10 ani a fost mai eficientă decât orice cremă anti-aging... și decât feliile de castraveții lipite pe ochi după nopțile pierdute prin internet cafe-uri. 😂 Dar te asigur că mIRC l-am prins din plin ! 😂 Pe mIRC nu apucai să scrii „Salut!”, că deja venea întrebarea: asl pls? Aia era autentificarea vremurilor. Restul probabil acum îl caută pe Google. 😂

AdrianN
Junior entuziast

😂 Dacă pe vremea SMS-urilor scriai „ce să faci, n-ai ce să faci”, deja consumai jumătate din mesaj. Așa că... csf, n-ai csf. 🤣  😂 Noi n-am inventat prescurtările din lene... le-am inventat ca să încapă mesajul în 160 de caractere. „bn”, „ms”, „cf?”, „vb”, „csf, n-ai csf”... eram experți în compresia textului. 🤣