anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dăm pronosticuri pentru cel mai mare campionat de fotbal din această vară

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare, comunitate!

Ne apropiem de finalul concursului nostru aniversar cu tematică de campionat de fotbal (30 iunie este ultima zi) și vrem să vă mulțumim pentru energie, implicare și spiritul competitiv de până acum. Chiar a fost frumos! 🥰

Dar… mingea nu se oprește aici.

Continuăm cu meciurile reale din cadrul celei mai importante competiții fotbalistice internaționale! Mai ales că echipele calificate intră în fazele eliminatorii, unde partidele devin tot mai strânse și mai emoționante.

Așadar, dăm startul pronosticurilor!

Vă invităm să ne testăm intuiția, fie că e bazată pe curiozitate, pe experiență sau pe pasiunea pentru fotbal.

Cum jucăm:

• Postăm pronosticurile noastre pentru meciuri, puteți copia meciurile din tabelul de mai jos direct în răspuns
  • Ne susținem echipele preferate (uneori dorința de a câștiga e mai mare decât realitatea pe care o intuim😅)
  • Comentăm momentele interesante și dezbatem cu ceilalți membri

Desigur, putem să împărtășim și lucruri interesante, curiozități sau aspecte mai puțin cunoscute din competiția actuală sau cele trecute. Sau… de ce nu, să comentăm și moda de la acest campionat, de exemplu, cine are cel mai reușit echipament?

Aici jocul îl facem noi. ☺️

Începem ușor, în funcție de meciurile disponibile:

Africa de Sud - Canada (0-1)    
  Canada - Maroc (0-3)  
Olanda - Maroc (1-1, 2-3d.l.d)    
    Franța - Maroc
Germania - Paraguay (1-1, 3-4 d.l.d)    
  Franța - Paraguay  (1-0)  
Franța - Suedia (3-0)    

Belgia - Senegal (3-2)    
  SUA - Belgia  
SUA - Bosnia-Herțegovina (2-0)    

Spania - Austria (3-0)    
  Portugalia - Spania  
Portugalia - Croația (2-1)    

Brazilia - Japonia (2-1)    
  Brazilia - Norvegia (1-2)  
Coasta de Fildeș - Norvegia (1-2)    
    Anglia - Norvegia
Mexic - Ecuator (2-0)    
  Anglia - Mexic (3-2)  
Anglia - RD Congo (2-1)    

Elveția - Algeria (2-0)    
  Columbia - Elveția  
Columbia - Ghana (1-0)    

Australia - Egipt (1-1, 2-4 d.l.d)    
  Argentina - Egipt  
Argentina - Capul Verde (3-2)    

Vom actualiza rezultatele în postarea inițială, iar pe măsură ce apar noi meciuri, lansăm noi runde de pronosticuri. Sau… le puteți propune chiar voi. 😉

Dacă ne strângem în număr mare, putem face și un sistem de punctaj, just for fun, între noi. Până la urmă, fotbalul e mai fain împreună, iar important e să împărtășim momentele și să ne distrăm în Comunitate.

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
115 Răspunsuri 115

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Citind răspunsurile voastre, încep să cred că nu dormiți niciodată. 😁

Astăzi și puțin din mâine, atenția merge spre Europa, cu focus pe Peninsula Iberică: Spania - Austria și Portugalia - Croația. Oare spaniolii vor avea aceeași soartă ca nemții sau își vor confirma statutul de favoriți? În celălalt meci, două țări mititele, dar cu performanțe imense și ambiții fără margini, sper să ne ofere un spectacol pe măsură. 

Iar în drum spre lucru mâine, putem vedea finalul dintre Elveția și Algeria. 

La mine e așa:

Austria - Spania: 1-3

Croația - Portugalia: 1-1, dar Portugalia merge mai departe

Algeria - Elveția: aici nici nu știu, istoricul e de partea elvețienilor, care au câștigat în meciurile cu Algeria, plus că au ajuns mai departe într-un campionat mondial. Elveția deci. Dar s-ar putea să fiu surprinsă.

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂

Eu zic că nu vor mai fi surprize, toate echipele cu pretenții vor fi în joc de glezna cum se spune ..

Petru_2000
Explorator

Rezultatele meciurilor de aseara de la Campionatul Mondial:     

•   Anglia 2-1 RD Congo: RD Congo a deschis scorul in minutul 7, Anglia a revenit cu doua goluri in minutele 75 si 86.                   
  • Senegal 2-3 Belgia: Un meci foarte dramatic, Senegal avea 2-0 in minutul 51, Belgia a dus meciul in prelungiri, gratie a doua goluri in minutele 86 si 89, iar apoi au marcat din penalty in minutul 120+5. 
  • SUA 2-0 Bosnia-Hertegovina

Predictiile mele pentru urmatoarele meciuri:

• Spania 3-0 Austria
  • Portugalia 2-1 Croatia
  • Elvetia 2-1 Algeria
  • Argentina 2-0 Capul Verde
  • Columbia 2-1 Ghana

MihaiC99
Campion certificat

SUA a avut și cartonaș roșu.

As fi vrut sa vad urmatorul meci al americanilor (SUA-Belgia), dar la ora aia ma intorc pe partea cealalta). Nu stiu de ce, dar mi se par destul de echilibrate cele doua echipe.

PS: I think we will win!

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Așa cred și eu, va fi un meci strâns.

Cum-necum, meciul va fi puțin (mai mult) umbrit de decizia FIFA legată de suspendarea suspendării cartonașului roșu. Păcat, echipele mi se par simțitori echilibrate, fără intervenții externe. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Care va fi scorul final?🙂

Subiectiv, 2-1 pentru Belgia. 

MihaiC99
Campion certificat

Normal, și eu sunt subiectiv când joacă echipele cu care tin. 🙂

La ce am reușit sa prind, belgienii chiar îmi plac cum joacă. 

Ilie43
Cunoscător

Salut, ma bag si eu 😉

• Spania - Austria: 4 - 0.
  • Portugalia - Croatia: 3 - 1
  • Elvetia - Algeria: 2 - 1
  • Argentina - Capul Verde: 3 - 0
  • Columbia - Ghana: 2 - 0

MihaiC99
Campion certificat

Ai mare încredere în Spania.🙂

Este și una din echipele mele favorite.

Pai la meciul asta nu are cu cine juca. :))

Ar fi frumos un hat-trick Yamal.

Eu fiind fan Olanda. Din 3 favorite (NL/DE/US) am mai rămas cu una. Primele 2 s-au grăbit sa plece in vacanță, in Aruba. ;))

Radutuby
#StarMember

Azi, un nou pronostic, de la fiul meu.😉😁

• Spania 2 - 0 Austria
  • Portugalia 1 - 3 Croatia 
  • Elveția 2 - 1 Algeria
Behind every connection, light moves in silence.