26-06-2026 01:31 PM - editat 22-07-2026 03:05 PM
Salutare, comunitate!
Ne apropiem de finalul concursului nostru aniversar cu tematică de campionat de fotbal (30 iunie este ultima zi) și vrem să vă mulțumim pentru energie, implicare și spiritul competitiv de până acum. Chiar a fost frumos! 🥰
Dar… mingea nu se oprește aici.
Continuăm cu meciurile reale din cadrul celei mai importante competiții fotbalistice internaționale! Mai ales că echipele calificate intră în fazele eliminatorii, unde partidele devin tot mai strânse și mai emoționante.
Așadar, dăm startul pronosticurilor!
Vă invităm să ne testăm intuiția, fie că e bazată pe curiozitate, pe experiență sau pe pasiunea pentru fotbal.
Cum jucăm:
Desigur, putem să împărtășim și lucruri interesante, curiozități sau aspecte mai puțin cunoscute din competiția actuală sau cele trecute. Sau… de ce nu, să comentăm și moda de la acest campionat, de exemplu, cine are cel mai reușit echipament?
Aici jocul îl facem noi. ☺️
Începem ușor, în funcție de meciurile disponibile:
| Africa de Sud - Canada (0-1) | |||||
| Canada - Maroc (0-3) | |||||
| Olanda - Maroc (1-1, 2-3 d.l.d) | |||||
| Franța - Maroc (2-0) | |||||
| Germania - Paraguay (1-1, 3-4 d.l.d) | |||||
| Franța - Paraguay (1-0) | |||||
| Franța - Suedia (3-0) | Franța - Spania (2-0) | ||||
| Belgia - Senegal (3-2) | |||||
| SUA - Belgia (1-4) | |||||
| SUA - Bosnia-Herțegovina (2-0) | |||||
| Belgia - Spania (1-2) | |||||
| Spania - Austria (3-0) | |||||
| Portugalia - Spania (0-1) | |||||
| Portugalia - Croația (2-1) | Anglia - Franța (6-4) | Argentina - Spania (0-1) | |||
| Brazilia - Japonia (2-1) | |||||
| Brazilia - Norvegia (1-2) | |||||
| Coasta de Fildeș - Norvegia (1-2) | |||||
| Anglia - Norvegia (2-1) | |||||
| Mexic - Ecuator (2-0) | |||||
| Anglia - Mexic (3-2) | |||||
| Anglia - RD Congo (2-1) | Anglia - Argentina (2-1) | ||||
| Elveția - Algeria (2-0) | |||||
| Columbia - Elveția (0-0, 3-4 d.l.d) | |||||
| Columbia - Ghana (1-0) | |||||
| Argentina - Elveția (3-1) | |||||
| Australia - Egipt (1-1, 2-4 d.l.d) | |||||
| Argentina - Egipt (3-2) | |||||
| Argentina - Capul Verde (3-2) |
Vom actualiza rezultatele în postarea inițială, iar pe măsură ce apar noi meciuri, lansăm noi runde de pronosticuri. Sau… le puteți propune chiar voi. 😉
Dacă ne strângem în număr mare, putem face și un sistem de punctaj, just for fun, între noi. Până la urmă, fotbalul e mai fain împreună, iar important e să împărtășim momentele și să ne distrăm în Comunitate.
14-07-2026 11:59 PM - editat 15-07-2026 06:28 AM
Scor final: Franța 0–2 Spania.
Spania a jucat fenomenal în această seară! Din păcate, Franța nu a fost la nivelul cu care ne-a obișnuit și a făcut un meci slab.
Felicitări Spaniei pentru calificarea în finală! 🇪🇸
@Anca07, felicitări! Chiar ați meritat victoria în seara asta. Să te bucuri din plin de calificare!
@Razvan , Ai fost foarte aproape de scorul corect și ai intuit echipa câștigătoare. Felicitări
@Ilie43 , @MosGerila Felicitări! Ati prezis corect prima finalista
la 15-07-2026 12:17 AM
Am castigat cu totii! Important e ca a fost un meci foarte frumos din partea Spaniei, si asteptat/prezis (cel putin de catre mine) foarte foarte slab al Frantei.
Cum am zis de la inceput, imi place jocul Spaniei, si merita cupa🥇⚽️
Seara faina tuturor! 🌙
la 15-07-2026 09:07 AM
Se pare că au apărut nori pe cer și ”seninul albastru” a fost cu nori. Ghinion... ar spune alții. Deh, și-n fotbal e ca-n.... tenis 🙂
la 15-07-2026 04:45 AM
O sa fie un meci frumos în finala cu Anglia, Argentina nu are sanse diseară. La cum arată Spania, sunt sanse mari să castige trofeul.
la 15-07-2026 07:58 AM
Exact Razvan! Minim 2 goluri Anglia! 🥳🥳☀️
16-07-2026 07:48 AM - editat 16-07-2026 07:49 AM
Offf, nu as fi vrut sa se termine asa aseara. Pentru mine pare tras la indigo meciul Argentinei: lipsa prima repriza, primeste gol, si se activeaza cu pressing in ultimele 10minute...
Fotbalul e fotbal. Sper ca Spania sa nu dezamageasca⚽️🥇😍
In rest, zi cu soare dragilor!☀️
la 15-07-2026 06:26 AM
Pronostic pentru meciul din aceasta seara:
Anglia - Argentina 1- 2 🙂
Hai, Argentina! 🇦🇷
la 15-07-2026 08:31 AM
Era o vorbă: a fost frumos, bine c-a trecut! 😅 Acum când mă gândesc în urmă, faptul că Franța nu a reușit s-o învingă pe Spania în ultimele meciuri, parcă era un semn. Totuși, e clar că francezii s-au mișcat foarte bine până aici și au avut un parcurs solid.
De acum înainte... să spun Anglia? De la eliminarea Braziliei, am observat că orice echipă am susținut a pierdut. 😁 Asta mi-a amintit de mitul cu blestemul lui Mick Jagger. Se spune că echipele susținute public de celebrul solist al trupei Rolling Stones au avut adesea ghinion imediat după ce și-a manifestat suportul. După mai bine de 16 ani, pare că acest blestem s-a mai domolit, iar recenta sa prezență la un meci al Angliei s-a încheiat cu o victorie a englezilor. Dar totuși..
15-07-2026 08:51 AM - editat 15-07-2026 08:52 AM
A plecat globul spre tine... Nu de alta dar vreau sa vad luptele conchistadorilor. Spania-Argentina, asta e pronosticul meu. Si globul striga Anglia😜
la 15-07-2026 09:00 AM
Eu unul n-aș pune prea mult preț pe astfel de coincidențe. Ține cu cine simți și bucură-te de meci. Eu, în aceste semifinale, am ales mai mult cu sufletul decât cu rațiunea. 😄
Vreau sa vad un meci spectaculos in care ambele echipe sa fie in forma lor maxima.
la 15-07-2026 09:10 AM
Și dacă tot n-a fost să fie pentru francezi, atunci să fie pentru englezi: Anglia - Argentina 2-1. Tot loteria va decide în final. 🙂
16-07-2026 12:03 AM - editat 16-07-2026 12:05 AM
Scor final Anglia - Argentina 1 - 2
Cu inimă, ambiție și determinare, orice este posibil! 🇦🇷🔥
Mi-a ieșit totul în seara asta.
Pronostic corect - bifat 🙂
Finalista Argentina - bifat 🙂
@Ilie43 cred că suntem singurii care au crezut în șansă Argentinei.
@FLo1 daca nu te-ai fi răzgândit și ai fi avut încredere în Argentina, pronosticul tau ar fi fost corect.
la 16-07-2026 08:09 AM
Secretul Argentinei sta in faptul ca Scaloni a reușit sa formeze un grup foarte unit. Au avut vreo 3 meciuri de 120 minute, răsturnări de scor la 2, doar puterea unui grup reușește așa ceva.
😎
la 16-07-2026 08:13 AM
Exact asta cred și eu. Scaloni a reușit să-i facă să lupte unul pentru altul. Nu treci prin atâtea meciuri de 120 de minute, reveniri și momente grele doar cu valoare individuală. Acolo se vede cât de unit e un vestiar.
la 16-07-2026 08:33 AM
Da știu, însă speram ca britanicii să aibă sânge rece până în final. Ai văzut doar, începutul a fost promițător, însă pare-se că n-au rezistența sud-americană. Iar Messi pare că a fost un ”rol” decisiv în finalizarea celor două goluri din a doua repriză.
Așadar duminică vom vedea Spania - Argentina (2-1) și o finală ”mică” între Franța - Anglia (2-0) ⚽🏆
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor