anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dăm pronosticuri pentru cel mai mare campionat de fotbal din această vară

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare, comunitate!

Ne apropiem de finalul concursului nostru aniversar cu tematică de campionat de fotbal (30 iunie este ultima zi) și vrem să vă mulțumim pentru energie, implicare și spiritul competitiv de până acum. Chiar a fost frumos! 🥰

Dar… mingea nu se oprește aici.

Continuăm cu meciurile reale din cadrul celei mai importante competiții fotbalistice internaționale! Mai ales că echipele calificate intră în fazele eliminatorii, unde partidele devin tot mai strânse și mai emoționante.

Așadar, dăm startul pronosticurilor!

Vă invităm să ne testăm intuiția, fie că e bazată pe curiozitate, pe experiență sau pe pasiunea pentru fotbal.

Cum jucăm:

• Postăm pronosticurile noastre pentru meciuri, puteți copia meciurile din tabelul de mai jos direct în răspuns
  • Ne susținem echipele preferate (uneori dorința de a câștiga e mai mare decât realitatea pe care o intuim😅)
  • Comentăm momentele interesante și dezbatem cu ceilalți membri

Desigur, putem să împărtășim și lucruri interesante, curiozități sau aspecte mai puțin cunoscute din competiția actuală sau cele trecute. Sau… de ce nu, să comentăm și moda de la acest campionat, de exemplu, cine are cel mai reușit echipament?

Aici jocul îl facem noi. ☺️

Începem ușor, în funcție de meciurile disponibile:

Africa de Sud - Canada (0-1)    
  Canada - Maroc (0-3)  
Olanda - Maroc (1-1, 2-3d.l.d)    
    Franța - Maroc
Germania - Paraguay (1-1, 3-4 d.l.d)    
  Franța - Paraguay  (1-0)  
Franța - Suedia (3-0)    

Belgia - Senegal (3-2)    
  SUA - Belgia (1-4)  
SUA - Bosnia-Herțegovina (2-0)    
    Belgia - Spania
Spania - Austria (3-0)    
  Portugalia - Spania (0-1)  
Portugalia - Croația (2-1)    

Brazilia - Japonia (2-1)    
  Brazilia - Norvegia (1-2)  
Coasta de Fildeș - Norvegia (1-2)    
    Anglia - Norvegia
Mexic - Ecuator (2-0)    
  Anglia - Mexic (3-2)  
Anglia - RD Congo (2-1)    

Elveția - Algeria (2-0)    
  Columbia - Elveția  
Columbia - Ghana (1-0)    

Australia - Egipt (1-1, 2-4 d.l.d)    
  Argentina - Egipt  
Argentina - Capul Verde (3-2)    

Vom actualiza rezultatele în postarea inițială, iar pe măsură ce apar noi meciuri, lansăm noi runde de pronosticuri. Sau… le puteți propune chiar voi. 😉

Dacă ne strângem în număr mare, putem face și un sistem de punctaj, just for fun, între noi. Până la urmă, fotbalul e mai fain împreună, iar important e să împărtășim momentele și să ne distrăm în Comunitate.

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
128 Răspunsuri 128

MihaiC99
Campion certificat

Scor final: 🇳🇴‌Norvegia 2 - 1 Brazilia 🇧🇷

‌Brazilia și Norvegia au oferit un meci spectaculos și plin de emoții. În prima repriză, ambele echipe și-au creat ocazii de gol, însă niciuna nu a reușit să deschidă scorul. După pauză, Haaland a marcat de două ori și a adus Norvegia în avantaj, făcând scorul 2–0. Brazilia nu a renunțat și a continuat să atace, iar în minutele de prelungire Neymar a înscris din penalty, reducând diferența la 2–1. Cu toate eforturile brazilienilor, Norvegia și-a păstrat avantajul până la final și a obținut o calificare meritată. 👏🇳🇴

@AndreeaAC până la urmă, istoria a vorbit din nou. Norvegia a reușit încă o dată să învingă Brazilia, iar Haaland a fost omul care a făcut diferența. Tradiția favorabilă nordicilor continuă, iar brazilienii pleacă din nou dezamăgiți.

@Ilie43 : Felicitări! Ai avut dreptate în privința deznodământului. Chiar dacă scorul a fost diferit, ai intuit perfect că Norvegia va merge mai departe. 👏

MihaiC99
Campion certificat

file_00000000e6a8720aa84d489d12e52fba.png

Mexic și Anglia au oferit un meci foarte spectaculos, cu multe momente tensionate. Anglia a deschis scorul prin Jude Bellingham în minutul 36, iar două minute mai târziu tot el a făcut 2–0. Mexicul a revenit în meci prin Julián Quiñones, care a marcat în minutul 42. La începutul reprizei secunde, Anglia a rămas în 10 oameni după ce Jarell Quansah a fost eliminat cu cartonaș roșu în minutul 54, în urma intervenției VAR. Chiar și așa, Harry Kane a înscris din penalty în minutul 60 și a dus scorul la 3–1. Mexicul nu a renunțat, iar Raúl Jiménez a redus diferența din penalty în minutul 69. Deși a atacat până la final profitând de omul în plus, Mexicul nu a mai reușit să egaleze, iar Anglia s-a calificat în sferturile de finală după o victorie muncită, scor 3–2. Felicitări echipei Angliei care a reușit să se califice jucand in zece oameni o repriză întreaga 👏󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

MihaiC99
Campion certificat

Eu astăzi merg pe Spania și Belgia. Sunt două meciuri grele, dar cred că experiența și valoarea își vor spune cuvântul. Vedem diseară dacă am avut dreptate.

Portugalia - Spania 1 - 2

SUA - Belgia 1 - 2

Pololică
#StarMember

Franta - Maroc si Anglia - Norvegia. Nu ma asteptam la meciurile astea (pe norvegieni ii vad iarna in frunte, dar nu cu balonul), iar britanicii nu exceleaza in zapada (mai mult la patinaj, si ala mai mult artistic)

Iar Franta - Maroc... (fostii colonisti vs fosta colonie) va fi interesant de vazut.

Un pronostic... sa zicem Anglia 2 - 1 Norvegia si Franta 2 - 1 Maroc (cu steluta ca marocanii sunt campionii continentali in curs ai Africii la CAF).

PS: statistic vorbind, Maroc a castigat Cupa Africii pe natiuni (CAF) nu s-a calificat in 1976 (cand a castigat prima data CAF), dar a ocupat locul 4 in 2022 (dar a ocupat locul 5 la CAF anul anterior Cupei Mondiale). Adica, atunci cand joaca bine la CAF, joaca bine si la Mondiale (competitia continentala africana este la 2 ani, nu cum este in Europa, la 4 ani).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Un pronostic pentru meciurile urmatoare.🙂

Portugalia - Spania

SUA - Belgia

Portugalia - Spania: 0 - 3

SUA - Belgia:  2 - 5 😎

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Eu.. sunt ca @teacher_ după meciul cu Germania, încă mă recuperez.. 😅 Nu știu cine va câștiga astăzi, dar cred că Spania poate face un 3-1. 🙂 Apoi SUA - Belgia, să zicem 1-1, cu Belgia care merge mai departe.

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂

DanielaH
Moderator

Și eu merg tot pe Spania și Belgia.

Portugalia - Spania: 1-2

SUA - Belgia: 1-2

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Razvan
#StarMember

Merg pe Spania, prin prisma valorii.

Portugalia 0-2 Spania

SUA 1-0 Belgia

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Radutuby
#StarMember

Next 😃

Portugalia 3 - 1 Spania

SUA 0 - 2 Belgia

Behind every connection, light moves in silence.

MihaiC99
Campion certificat

Scor final 🇵🇹Portugalia – Spania🇪🇸 0 - 1

Spania a dat lovitura pe final prin Mikel Merino, care l-a înlocuit pe Daniel Olmo în minutul 85. În minutul 91, Merino a înscris golul decisiv și a trimis ibericii în sferturile de finală.

MihaiC99
Campion certificat

Scor final: 🇺🇸SUA 1–4 Belgia🇧🇪

Belgia a făcut un meci foarte bun și s-a calificat fără emoții în sferturile de finală.

Marcatorii meciului:

🇧🇪Charles De Ketelaere (9', 33')
🇺🇸Malik Tillman (31')
🇧🇪Hans Vanaken (57')
🇧🇪Romelu Lukaku (90+3')

Astăzi vom afla și ultimile doua echipe calificate in sferturile de finală.

Argentina - Egipt  (cu siguranță va fi Argentina) merg pe un scor de 3 - 1

Elveția  - Columbia (greu de zis) merg pe un scor de 0 - 1.

Razvan
#StarMember

Argentina 1-0 Egipt

Elveția 1-0 Columbia

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Pololică
#StarMember

Am un Deja vu... Columbia. Mi-e frica de pronostic, dar as merge pe Elvetia 1-2 Columbia.

Sper ca Nea Topescu sa nu mai "comenteze" o stire tragica (poate va fi o strafulgerare pentru unii, dar, in urma cu 32 de ani, tot pe taram american, tot un meci al Columbiei cu o tara europeana, Romania, a fost un autogol la columbieni... si nu a fost Valderrama).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Asta e pronosticul pe care am vrut să merg din prima. Dar, la cum au fost scorurile până acum, mă mulțumesc și dacă nimeresc doar echipa câștigătoare.