anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se intra in comunitate?

Felix53
Începător
Cum se intra in comunitate?
9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator

@Felix53, tocmai ai intrat și ai devenit membru în Comunitatea Orange. Felicitări!

 

Accesînd link-urile de mai jos, poți afla mai multe despre noi:

https://comunitate.orange.ro/pages/ghid

https://comunitate.orange.ro/questions/1971113-principiile-comunitatii-orange-romania

https://comunitate.orange.ro/pages/termeni-si-conditii-ge...

 

În pasul următor poți adăuga o întrebare sau poți ajuta alți membri prin a le răspunde la întrebări. Te așteptăm.

teacher_
#StarMember
Bun venit in comunitate, îți urez și eu! Pentru a putea accesa comunitatea și a fi inregistrat, poți face și următorii pași: Intri in contul tau Orange, https://www.orange.ro/myaccount/reshape/ , apoi dai pe opțiuni (cele trei linii verticale din dreapta sus), selectezi Help, și apoi Comunitatea Orange. Îți atașez și Screen Shot. Va trebui sa confirmi Nr de telefon sau adresa de mail cu care ai făcut înregistrarea, și ești intrat. A doua oară, și apoi de fiecare data când când vrei sa intri, accesezi doar următorul link https://comunitate.orange.ro/ Îți doresc să găsești aici răspunsurile la orice întrebare ai despre Orange, sau în general despre ceea ce înseamnă Telecomunicații.

Vio73
#StarMember
Bine ai venit! Deja ai intrat, deci nu mai ai nevoie să intri. Mai mult, ai pus și o întrebare, deci ești deja avansat și ai câștigat și puncte. Iar acum primești deja și like-uri, pentru care vei lua puncte. Felicitări!

Razvan
#StarMember
Bine ai venit! De acum ai devenit membru al comunității Orange. Te așteptăm să împărtășești impresiile/experiențele cu noi.

Ascary
Campion certificat
Bine ai venit Felix. Ședere plăcută și fructuoasă 🙂

Laura_cio
Senior
Deci, ai reușit sa îți creezi un cont Orange și sa intrii in comunitate. Acum, mai rămâne doar sa te autentifici o data pe zi. Bine ai venit!

Miha_Z
#StarMember
Bun venit @Felix53. Din cate observ ai reusit si sa te loghezi dar si sa pui prima intrebare. Succes pe mai departe.

Anonim
Neaplicabil
Salut, deja ești unul de-al nostru ;) Continuă să te informezi despre comunitate, cu siguranță vei găsi răspunsuri! Succes!

Romeo_
Senior certificat
Bine ai venit,Felix! Sa citesti regulamentul / Mereu sa te informezi / Cand postezi o intrebare / Ai grija sa n-o dublezi / Poti verifica in bara / De a mai fost publicata / N-o posta a doua oara / Ca va fi “eradicata” / Aici in Comunitate / Gasesti informatii multe / Din Orange,tehnologie / Speram c-o sa te ajute / Pentru a fi cat mai placut / Pentru noi si pt tine / Nu te certa cu colegii / Raspunsuri de nu-ti convine / Fiecare dintre noi / Venim cu cate o idee / Sa-mbunatatim ceva / Spun “te rog”,cuvantul cheie 😉