anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum mă abonez la topicuri si răspunsuri pe mail?

adrian87n
Cunoscător certificat

nu e "strategia" despre concursuri. ma refer mai mult ca nu primesc din comunitate nici un email.. rar vine.. desi nu intru ar trebui sa primesc.. voi care sunteti campioni desavarsiti stiti de ce? 

[topic nou deschid, mutat din Concurs de Fotografie 2026 - Tema Lunii: „Graffiti și mesaje urbane"]

1 Soluţie acceptată‚

Viper
Cunoscător certificat

Salut, să știi că nu e ceva rocket science, și nu e activată by default așa o optiune din motive evidente. Nu vrea nimeni să primească așa ceva în inbox, by default:

doubleyou tee eff.PNG

Dar soluția este simplă oricum:

Abonare01.pngAbonare02.pngAbonare03.png

Spor.

PS: Imaginile din această postare sunt în afara concursului 😁

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

Viper
Cunoscător certificat

Salut, să știi că nu e ceva rocket science, și nu e activată by default așa o optiune din motive evidente. Nu vrea nimeni să primească așa ceva în inbox, by default:

doubleyou tee eff.PNG

Dar soluția este simplă oricum:

Abonare01.pngAbonare02.pngAbonare03.png

Spor.

PS: Imaginile din această postare sunt în afara concursului 😁

adrian87n
Cunoscător certificat

iti multumesc @Viper  raspunsul tau e singurul cel potrivit si cel bun care il cautam, celelalte raspunsuri nu au fost nici macar pe aproape . Multumesc mult ! Toate cele bune. asta vroiam. Esti intradevar priceput @Viper . ! Bravo !

Nici eu nu primesc notificări pr postările noi, ci doar pt cele la care am comentat și sunt anunțată că a mai răspuns cineva.

Doar că eu intru zilnic și văd ce subiecte noi au apărut în Comunitate. 

Când sunt concursuri, de obicei primesc notificări toți cei care au cont Orange.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Desigur Adrian. Problema este simplă. Pentru a fi anunțat despre un mesaj nou completat pe un thread deschis sau chiar de un subiect nou apărut este novoie să te abonezi / să fi abonat la acel thread. Cum poți face aceasta? Simplu: accesând platforma Comunității Orange și abonându-te la acele subiecte de interes pentru tine. Sunt de interes toate? Atunci accesezi fiecare subiect /thread în parte și te abonezi la acesta selectând "urmărește răspunsurile". Nu este o abonare implicită la tot ce apare pe platforma Comunității Orange. 

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

adrian87n
Cunoscător certificat

Poate nu am formulat eu clar, dar observ ca nu ai inteles.

Repet: Cum pot sa primesc pe email notificari despre tooate topicurile ce se posteaza in comunitate? (fara sa intru, fara sa ma abonez -inseamna sa intru).. Oare acum intrebarea e mai clara ? 

Noi am înțeles, tu nu prea ai înțeles că trebuie un minim efort și din partea ta.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

adrian87n
Cunoscător certificat

Am inteles. iti multumesc pentru "raspunsul  sincer si deloc ironic ", voi "conta' si data urmatoare pe raspunsul tau aproape sincer si deloc ironic. 🤣 delfinule , intelepciune, liniste si pace si o vara frumoasa sa ai ! 😋🙏

Ai citit, dar nu ai înțeles. În contextul pus de tine (fără accesare) NU SE POATE. Doar accesând platforma Comunității Orange vei regăsi thread-urile la care nu ești abonat (le vei recunoaște fiind scrise cu litere aldine). Abonarea se face printr-un răspuns pe acel thread sau selectând în răspunsul respectiv "urmăreste răspunsurile".

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Pe lângă recomandările deja primite de la membrii comunității, te poți abona la topicuri și răspunsuri accesând subcategoria care te interesează, apoi click pe Opțiuni (în dreapta) > Urmărește răspunsurile

Mă bucur mult că vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Comunitatea Orange! Totuși, un mic heads-up: activitatea poate deveni destul de intensă, iar după câteva zile s-ar putea să primești un număr mare de notificări pe mail și să fie dificil să urmărești absolut tot. Poate fi mai ușor să urmărești doar categoriile sau subiectele care te interesează cel mai mult. 🧡
Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂

Vio73
#StarMember

Salutare!

Simplu și la obiect: intri zilnic și răspunzi sau măcar te loghezi și o să primești cu siguranță notificări, dacă le ai activate. Alte variante, nu prea merg.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.