anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum mă abonez la topicuri si răspunsuri pe mail?

adrian87n
Cunoscător certificat

nu e "strategia" despre concursuri. ma refer mai mult ca nu primesc din comunitate nici un email.. rar vine.. desi nu intru ar trebui sa primesc.. voi care sunteti campioni desavarsiti stiti de ce? 

[topic nou deschid, mutat din Concurs de Fotografie 2026 - Tema Lunii: „Graffiti și mesaje urbane"]

1 Soluţie acceptată‚

Viper
Cunoscător certificat

Salut, să știi că nu e ceva rocket science, și nu e activată by default așa o optiune din motive evidente. Nu vrea nimeni să primească așa ceva în inbox, by default:

doubleyou tee eff.PNG

Dar soluția este simplă oricum:

Abonare01.pngAbonare02.pngAbonare03.png

Spor.

PS: Imaginile din această postare sunt în afara concursului 😁

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

adrian87n
Cunoscător certificat

si daca nu postez in topic? 

adrian87n
Cunoscător certificat

Concursurile din comunitatea Orange cand se posteaza in comunitare, ..  de ce nu le primim pe e-mail ?

Se primesc si pe mail daca postezi in Topic sau te abonezi la discuții. 

29593.jpg

Signature

MihaiC99
Campion certificat

Va trebui să accesezi mai des site-ul Comunității dacă vrei să fii la curent cu concursurile aflate în desfășurare. 🙂

adrian87n
Cunoscător certificat

si daca nu accesez mai des ? 

MihaiC99
Campion certificat

@adrian87n ,în mod normal, ar trebui să te poți abona la un topic fără să participi la el

În varianta de browser pentru PC există butonul Opțiuni, de unde te poți abona sa primești notificări dintr-o categorie selectată.

Nu am testat, nu pot confirma că va merge.🙂

17487.jpg

In varianta mobil.

17489.jpg

17491.jpg

Asta ar fi singura solutie pe care am vazut-o pentru notificare pentru comentarii noi, dar nu si pentru subiecte noi. Buba este ca trebuie sa si acceseze Comunitatea, ceea ce colegul nostru pare sa nu doreasca (cel putin nu zilnic).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Eu cred că se includ și subiectele noi. Te abonezi la o categorie.

Nu am avut curiozitatea intrucat, asa cum ziceam anterior, nu mi-ar fi util sa primesc notificari pe banda rulanta. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Accesezi Comunitatea Orange (chiar zilnic) și vei fi informat la zi cu orice thread aferent unui concurs regăsit pe platforma Comunității. Dar dacă vrei să primești DOAR mesaje despre concursuri fără să accesezi platforma Comunității atunci "strategia" este greșită. O comunitate se bazează pe comunicare /dialog, nu doar pe concursuri.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

adrian87n
Cunoscător certificat

nu accesez zilnic! SI nu,  nu e vorba doar de concursuri, as vrea sa primesc email despre ORICE SE POSTEAZA .. dar nu primesc.. oare de ce? cum pot remedia ?

Salutare!

Ca si utilizatori ai comunicatii, nu suntem "abonati" implicit la subiectele noi intrucat platforma nu stie (si nici nu cred ca poate fi programata sa stie) ce subiecte ne sunt de interes.

Daca te intereseaza concursurile, iti recomand sa accesezi sectiunea dedicata: https://comunitate.orange.ro/t5/concursuri/bd-p/Concursuri

Decizia, ca si in cazul altora, iti apartine. In special cand timpul alocat este al tau.

adrian87n
Cunoscător certificat

Salut, REPET NU MA INTERESEAZA DOAR CONCURSURILE !!!!! As aprecia daca se poate cumva sa primesc pe email orice topic se posteaza in comunitate ! 

Nu am gasit o setare care sa faca treaba asta (sa ma aboneze / notifice la subiectele noi) si nici nu cred ca ar fi prea utila (cel putin nu mie). Mi-ar umple adresa de mail, in special in perioadele in care sunt concursuri care necesita activitate mai mare in comunitate.