la 06-01-2026 07:32 PM
Viața de zi cu zi ne provoacă la diverse emoții, diferite sentimente, fie acestea pozitive sau negative. Totuși, preponderent și lăsându-și amprenta temperamentul caracteristic fiecăruia dintre noi (cel puțin așa cred), o anumită STARE este definitorie și ne reprezintă pe fiecare.
În acest context, pentru că viața și trăirile fiecăruia nu se pot rezuma la o singură imagine și amintindu-mi inclusiv de acest subiect (topic) Luna Customer Experience continua cu provocarea “Emoji-ul care spune tot!” deschis de @DanielaH, vin cu o rugăminte simplă: Utilizând 4 (patru) emoticoane (emoji) STANDARD (nu mai multe), descrie-te membrilor Comunității Orange printr-un răspuns la acest subiect.
Indicii:
Emoji-urile care consider că mă caracterizează sunt: 🙂 🤗 🌞 😂 De ce? Regăsiți o detaliere mai jos.
Nu este obligatoriu de prezentat, dar în prinscreen-urile de mai jos regăsiți rezultatele celor două teste, ca o confirmare cu descrierea aferentă:
la 09-01-2026 04:44 PM
Salutare la toti,
La multi ani!
🤣💰🍕🎉
la 09-01-2026 05:15 PM
Mulțumesc pentru răspuns. Să înțeleg că îți plac banii sau că ești econom? Bănuiesc că îți place pizza (nu că o pregătești), dar apoi nu știu: îți plac petrecerile sau că le întreții, asiști la ele sau le organizezi?
Detaliază doar dacă dorești. Weekend plăcut. 🙏🏻
la 09-01-2026 07:14 PM
@FLo1 cam asa zicea rezultatul:
Ești emoji Pizza!
Sunteți o persoană iubitoare de distracție și relaxată, care se bucură de plăcerile simple ale vieții. Aveți un simț al umorului deosebit și sunteți mereu dispus să vă distrați. Îți prețuiești prieteniile și familia și îți place să petreci timp cu ei. Sunteți, de asemenea, un pic gurmand și vă place să încercați noi bucătării și arome. În general, ești o persoană veselă și plină de noroc, căreia îi place să trăiască viața la maxim.
M-a nimerit 🤣
la 09-01-2026 07:37 PM
Deci testul te-a considerat o 🍕? Yaaammyyyy 😀 Nu credeam să folosească emoji altele decât cele cu față.... A fost "fun". Mulțumesc pentru detalierea emoji-urilor descrise ca asociate ție. O seară plăcută.
la 10-01-2026 02:40 PM
🤗😁😎✈️, cam astea mă definesc in principal
la 10-01-2026 10:03 PM
Mulțumesc Răzvan. Înțeleg că pui suflet în ceea ce faci și îți face plăcere să te implici, chiar dacă presupune uneori să călătorești mai mult pentru aceasta. Sper că nu am fost prea departe 🙂
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor