la 05-11-2025 06:43 PM
Salut, Comunitate!
Atrag atenția asupra unui mic aspect, in special Adminilor, odată cu unificarea ORO/OROC am observat ca exista șansa ca cei ca mine - proveniți din OROC - sa facă dublu cont, pe forumul comunității. Pana azi, ma logam pe forum via OROC (my fix orange). După ce am verificat contul My Orange, am observat ca logarea pe forumul comunității deschide drumul către finalizarea unui alt profil (folosind aceeași adresa de e-mail).
Am "ieșit" din My Orange, m-am logat in vechiul fix my Orange si am revenit in comunitate cu profilul meu, de explorator :)).
V-am adus la cunoștință acest aspect din 2 motive: 1) nu mi se pare etic si moral sa fac dublu cont. 2) odată cu unificarea, s-ar putea sa apară mai multe cazuri ca cel descris mai sus si atunci veți avea o "aglomerație" de rezolvat. Poate greșesc eu dar nu ar strica o verificare si eventual măsuri preventive, pentru a evita confuziile si apoi o situație mai complicată de rezolvat.
la 10-11-2025 03:05 PM
Bună @Ilie43. Mulțumim mult pentru feedback și pentru grija pe care o arăți față de Comunitatea noastră! 🙂 Vom face și noi verificări.
O săptămână ușoară.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor