anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concursul aniversar probe

Alexandru13
Explorator

 

Salutare tuturor,

Aș dori să discutam puțin despre concursul curent (aniversarea) din comunitatea Orange. Observ că membrii Star au un avantaj semnificativ datorită punctelor acumulate și numărului mare de soluții acceptate. Deși nou-veniții pot obține puncte prin like-uri, log in și comentarii, este mult mai dificil pentru ei să ofere răspunsuri considerate soluții, din cauza lipsei de experiență, pentru a trece de proba de rezistență. Consider că acest lucru limitează șansele celor noi de a câștiga și, în cele din urmă, de a se simți încurajați să participe activ în comunitate. Poate ar fi util să găsim modalități de a echilibra șansele de câștig, astfel încât să încurajăm și să recompensăm contribuțiile tuturor membrilor, indiferent de vechime.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și aștept cu interes opiniile și sugestiile voastre.

100 Răspunsuri 100

Nu vrei sa te exprimi exact, cu subiect și predicat? Dacă te deranjează ceva, spune-o până la capăt, nu o da la întors! Când trebuie să te explici, o întorci ca la Ploiești și nu e corect, daca tot vorbim de fairplay.

Nu trebuie să mă explic deoarece nu are legătură cu acest topic.

Fiind un membru activ ai fi putut sesiza daca ai fi urmărit topicul.

Daca îți spun cu subiect și predicat as putea afecta pe cineva. 

Nu este cazul.

Se încearcă devierea de la subiect.

Au fost propuse niste sugestii vom vedea daca se țin cont de ele.

La ce sa dam solutii daca nu sunt intrebari?

Vor aparea. Sau te poti uita la subiecte mai vechi, care inca nu au fost solutionate, poate gasesti tu raspunsul de ajutor.

Creeaza un topic care sa aiba legatura cu Orange (intrebari/probleme/recomandari) si alege (sau ofera) solutia optima pentru subiectul respectiv.

Eu n-am mai creat un topic de ceva timp intrucat nu am gasit un subiect care sa fie de interes. Sa-l creez sa ma aflu in treaba? Nu vad rostul. Sa comentez la subiecte/topice care nu s-a mai discutat de X timp? Iarasi pierdere de timp.

Sa stii ca toti incurajam crearea de continut cu o calitate cat mai mare. Fiecare se pricepe mai bine la ceva decat altii.

Apropos: stii ca de luna asta OROC (fostul "Romtelecom") a fost absorbit de Orange Romania? Poti crea un topic cu ce asteptari ai, ce doleante ai, cum ai vrea sa fie mai bine pentru tine, clientul Orange, etc. Dupa ceva timp, poti face o concluzie la ce recomandari s-au facut.

Sunt puține întrebări raportat la numărul de membri activi actuali.

Șansele celor mai noi sunt aproape nule cu excepția cazului în care își atribuie propria soluție.

Mai sunt și cei cu conturi multiple etc.

Din punctul meu de vedere concursul te face sa ocolești regulile in loc sa te facă sa implici.

svetalex
Maestru

@Alexandru13 și @MCostel dacă ar fi să aveți posibilitatea să organizați concursul aniversar pentru anul viitor, care ar fi probele și condițiile, asftel încât să fie cât mai mulți calificați pentru toate „etapele”?

Ar trebui să aveți în vedere să nu se „califice” anumți membri prin „practici incorecte”. De asemenea, ar trebui ca un membru să nu fie activ doar pentru concursuri

Un punct de vedere a fost exprimat.

O persoană obiectiva ar înțelege.

Acestea sunt sugestii pentru viitor.

@svetalex Salutare

Opinia ta, este despre o situatie ipotetica. Acum discutam despre una faptica. Eu nu am deschis subiectul acesta pentru a oferi solutii, ci pentru a cere opinii/solutii. Desigur, sunt deschis pentru a colabora anul viitor la propunerea unor conditii echitabile pentru toti participantii. 

De ce sa nu incepi acum cu propunerile?

 

DanielaH
Moderator

În cazul în care vi se pare că soluția nu este corectă sau că există un alt răspuns mai bun, mai complet, vă rugăm să folosiți cu încredere funcția de raportare și vom analiza situația punctual. Mulțumim.