anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concursul aniversar probe

Alexandru13
Explorator

 

Salutare tuturor,

Aș dori să discutam puțin despre concursul curent (aniversarea) din comunitatea Orange. Observ că membrii Star au un avantaj semnificativ datorită punctelor acumulate și numărului mare de soluții acceptate. Deși nou-veniții pot obține puncte prin like-uri, log in și comentarii, este mult mai dificil pentru ei să ofere răspunsuri considerate soluții, din cauza lipsei de experiență, pentru a trece de proba de rezistență. Consider că acest lucru limitează șansele celor noi de a câștiga și, în cele din urmă, de a se simți încurajați să participe activ în comunitate. Poate ar fi util să găsim modalități de a echilibra șansele de câștig, astfel încât să încurajăm și să recompensăm contribuțiile tuturor membrilor, indiferent de vechime.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și aștept cu interes opiniile și sugestiile voastre.

100 Răspunsuri 100

Definește "dispare".

Eu consider a dispărea= a închide contul.

Condițiile concursului nu sunt despre cât de rapid ești sau în stare. 

Aici apare și alta problema și anume ca un novice nu mai apuca sa își dea cu părerea sau copy paste cum a mai zis cineva, pentru ca mai face și altceva. Nu e angajat full time Orange. 

Nici noi nu suntem angajati Orange, avem fiecare alt job, poate chiar total diferit de domeniul tehnic. Si eu la inceput am crezut ca nu o sa fiu in stare sa raspund la intrebarile de aici, uneori prea tehnice pt mine, dar m-am bagat unde stiam si am invatat si din ce scriau altii pe aici.

Subscriu. Despre asta este vorba, egalitate de șanse. Va fi greu sa ma convingă careva ca există. 

Mulțumesc @MCostel 

Cu plăcere! Ai dreptate în tot ceea ce ai scris.

Concursul fiind și unul aniversar ar trebui să aducă distracție și nu stres deoarece membrii comunității nu sunt angajați Orange.

Rămân la opinia că concursul este cu dedicație cel puțin pentru premiile mari (grup restrâns).

Tocmai, angajatii nu au voie sa participe. La concursul pe teme sportive au raspuns f multi, pt ca a fost mai simplu, fiecare are sansa sa. Pentru premiul cel mare trebuie implicare, un pic de efort, tocmai pt ca premiul e pe masura.

"Castiga unul dintre premiile in bani, in valoare de 10.000 lei net. Tot ce trebuie sa faci este să plătești cu cardul în aplicația My Orange"
Argumentele de genul premiu mare implica mult efort nu țin.

Nu știam că în comunitate există munca mascată.

 

 

Mă bucur că ți-ai exprimat părerea deoarece doar așa se pot schimba lucrurile în ceea ce privește concursurile viitoare.

Din păcate nu multi au curajul să iasă în față.👍

@MCostel , apreciez incurajarile tale. 

Nu am căutat să ies în față făcând false acuzații. Nu am acuzat cu nume și prenume pe cineva, cu toate acestea sunt "targetat" pentru ca am cerut opinia. Nu despre asta exista aceasta comunitate? 

De ce și de cine sa ma ascund? Promovam sau nu promovam egalitatea...

Sunt la fel de surprins ca și tine de aceasta reacție având în vedere că au fost aduse argumente valide și de bun-simț.

Probabil este acea perioadă a concursului in care competitivitatea primează.

Sper că vom putea relua discuția după încheierea concursului când lucrurile se vor mai linisti.

Poate sugestiile vor fi luate în calcul pentru concursurile următoare.

Reacții foarte acide și defensive, nu ma așteptam la așa ceva. 

Nu caut sa schimb felul în care acul de ceas se învârte, dar totuși, sa sari pe mine ca și cum as reprezenta un pericol mi se pare prea mult. 

Ma așteptam la un "debate" constructiv cu mai multe opinii despre cum sa facem sa ajungem cât mai mulți în fazele finale ale acestui concurs... 

Până la urmă a fost un debate mai special din care am învățat câteva lucruri.

Însă eu aștept și o părere din partea moderatorilor despre aceste sugestii deoarece vreau sa cunosc și punctul lor de vedere.

Azi fiind zi libera nu sa putut interveni cu un răspuns.

O seară plăcută și liniștită tuturor!

  • Buna seara dragi colegi din Comunitate. Si eu sunt unul dintre StarMember si din cauza timpului limitat nu prea am reusit sa fiu activa. Lucru pe care il puteti vedea in numarul scazut de like-uri si solutii. Deci acea titulatura nu ne ajuta cu nimic, daca nu ne si implicam sa venim cu raspunsuri la topicurile dezbatute. Intr-adevar sunt si cateva persoane foarte active, pe care ii vedeti in top si la care probabil ca faceti referire, dar ei vin in ajutorul celorlalti clienti fiindca le si place, au si cunostintele necesare si probabil dispun si de mai mult timp liber pe care sa-l aloce Comunitatii. 
  • Referitor la solutii sunt necesare doar 3 pentru calificarea in extragerea telefonului. Eu mi-as face mai multe griji la nr 42😁, de like-uri, accesari...
  • Va urez succes la toti!

@delfinas , contează cum o spui. Cred ca suntem cu toții adulți aici, și putem accepta criticile. Acest topic nu este despre a ne critica ... 

Cine a inceput? Ai plecat direct de la ideea ca starmembers sunt favorizati. Ti-am  explicat in diverse moduri ca nu suntem, fie ca ne crezi sau nu.