Dragilor, ca sa ma repet pentru ultima data, acesta fiind singurul topic pe care mai scriu: este o foarte mare diferenta intre "ceea ce crezi" si "ceea ce se intampla de fapt". Am crezut ca apeland la comunitate pe diverse probleme (care de altfel exista la fiecare dintre voi) atat comunitatea cat si ORANGE se va sesiza. Dupa o lunga poveste tardiva acum, comunitatea nu mi-a rezolvat problema (doar depindea de operator, nu de comunitate), iar intr-un tarziu ORANGE a luat notite si mi-a multumit. Pana atunci apeluri pierdute datorita oscilatiei semnalului "excelent" nu am cum sa le recuperez, promisiuni ale operatorului ORANGE de mai bine de un an pentru acoperire mai buna (in locatie cu 4G, dar la 400m de aceasta unde abia daca mai ai un 2G) nu are cum sa le onoreze comunitatea. Restul de povesti si avantaje sunt discutii nesemnificative (cu toate ca unele produc cheltuieli de zeci de euro anual in bugetul personal) si sunt parte ale unei dezbateri, dar cele tehnice... De aceea consider in urma acestei experiente ca sesizarea directa ramane una rapida si necenzurata, cu rezolvare mult mai sigura. Pe cand SPERANTA este o doamna care in multe cazuri se lasa asteptata inutil. Va doresc numai bine.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!