anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bug-uri in noua versiune a Comunitatii

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Hello guys,

Am decis sa deschid un topic nou pentru toate problemele pe care le gasiti in noua versiune a comunitatii. Sa le avem pe toate intr-un singur loc.

Momentan am gasit cateva probleme mici de afisare in versiunea de mobil (sau cel putin accesata de pe mobil).

1. Homepage, avem niste "checkmarks" un pic decalate in sectiunea de Top Membri Solutii. Si cred ca lipseste si numaru de solutii (e probabil afisat undeva in dreapta, dar nu se vede).

arsradu_0-1664524029142.png

2. Daca dai click pe Vizualizare Toate din sectiunea de mai sus, ajungi pe o pagina cu clasamentul.

Doar ca perioadele dupa care poti sa filtrezi sunt afișate un pic...ciudat. Si e si un pic de word wrapping pe acolo. Trebuie un pic aranjate chestiile pe acolo. 🙂

arsradu_1-1664524092196.png

3. in versiunea de Desktop, culoarea underline-ului (on mouse over) pentru link-urile din sectiunile Top Membri Solutii si Autorii cu Cele mai Multe Aprecieri e diferita. Protocaliu pentru prima sectiune, negru pentru cea de-a doua. Niciuna nu arata rau (presonal prefer orange) dar ar trebui un pic de consecventa.

arsradu_0-1664530871522.png arsradu_1-1664530876635.png

4. cateva bug-uri in mail-urile de Notificari de genul celui de mai jos:

"Titlu: Ai primit răspunsul de care aveai nevoie?

Continut:
Bună [username],

Subiectul dvs. a primit recentrăspunsuri.


Subiect: [link catre topic]
Data: [data & ora]

Vi s-a rezolvat problema?

[...]


Vă mulţumim că aţi ales să deveniţi Comunitatea Orange membru. 

Echipa Comunitatea Orange dumneavoastră

[...]"

5. Similar cu primul, dar pe alt tip de mail:
"Titlu: Bug-uri in noua versiune a Comunitatii (Actualizare abonament Comunitatea Orange)

Continut:

Bună [username],

[username] (status) a postat un nou Răspunde în Comunitatea Orange la [data & ora]"

6. notificarile cu privire la aprecieri (like-uri/kudos) inca nu sunt traduse. 

arsradu_0-1664788281427.png

7. notificarile cu privire la raspunsuri folosesc pluralul chiar si cand e vorba de o singura persoana.

arsradu_1-1664788391704.png

8. in varianta de mobil, footer-ul mesagerieri e afisat peste body-ul paginii.

arsradu_2-1664790522369.png arsradu_3-1664790533442.png

9. lag foarte mare de când dai click pe “Răspunde” pana se deschide efectiv caseta pt scris. Nu tine de conexiunea la internet, am verificat.

postat de -TheSpecialist

 

Client Orange
39 Răspunsuri 39

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Mersi si eu de confirmare! 🙂

Client Orange

TheSpecialist
Maestru

Și ar mai fi uneori un lag foarte mare de când dai click pe “Răspunde” pana se deschide efectiv caseta pt scris. Nu tine de conexiunea la internet, am verificat. 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, confirm si eu chestia asta.

Client Orange

Vio73
#StarMember

E ok. Și răspunsurile la un topic, cum le facem să fie în ordine? Mulțumesc!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Sunt in ordine, doar ca sunt pe thread-uri, in functie de raspuns. Momentan nu am gasit o optiune sa le aranjeze pe toate cronologic, indiferent daca sunt raspunsuri la mesaje deja existente sau nu. Si nu stiu daca se poate, pentru ca ar trebui sa intercaleze cumva si raspunsurile respective. Dar o sa mai caut. Daca gasesc ceva, te anunt! 🙂

Client Orange

Din cate observ este varianta de a alege de la inceputul întrebării, cum vrei sa vezi răspunsurile. Dar cred că au luat în calcul doar răspunsurile principale la întrebare, nu și răspunsurile la alte răspunsuri. 😉

IMG_20221002_181643.jpg

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, doar ca sorteaza, dupa ai zis si tu, raspunsurile "principale", nu si raspunsurile la raspunsuri. Ma rog, le sorteaza si pe ele. Dar practic are un thread mare cu raspunsurile la topic. Si thread-uri mai mici cu raspunsurile la raspunsuri. Toate sunt sortate dupa cele mai noi/cele mai vechi, dupa cum ai selectat. Doar ca acum sunt mai multe thread-uri pe care le are de sortat. Nu mai e unul singur.

:)) Momentan n-am gasit o solutie la problema asta. Singura varianta ar fi fara acele thread-uri. Adica, in momentul in care raspunzi cuiva, sa-ti puna raspunsul, cum o facea si in versiunea veche, la final (sau deasupra, daca sortarea e de asa natura).

Pentru ca el practic ia in calcul nu doar cand a fost postat raspunsul, dar si catre cine. Si face diferenta intre raspuns la topic, si raspuns la unul dintre comment-uri. Ca sa nu mai avem problema asta, toate raspunsurile ar trebui sa fie la topic. Nu vom mai putea raspunde cuiva anume.

Raspunsurile sunt in ordine. Doar ca sunt sortate pe thread-uri. Si ca sa le avem in ordine, indiferent de thread-uri, ar trebui dezactivata functia de "raspuns la raspuns".

Cum ziceam, ma mai uit si eu prin setari. Dar momentan n-am gasit nimic specific pentru treaba asta.

Client Orange

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Guys ( @FLo1, @Miha_Z@Vio73) mai incercati, va rog frumos, o setare? 🙂

Hai sa vedem daca varianta asta produce efectul dorit.

In setarile contului, mergeti la Preferinte > Afisaj > Format pentru afisarea postarilor > Afiseaza prima postare legata dintr-un subiect si numarul de raspunsuri > Salvati modificarile.

SAU

Mai simplu, click aici > modificati > salvati. 🙂

Nu mi-e foarte clar ce vrea sa spuna optiunea respectiva (poate ar trebui rescrisa cumva, sau poate e prea dimineata pentru mine, si inca am prea multa cafea in cana si creierul e inca adormit), dar pare sa obtina efectul dorit.

Ca de obicei, screenshot mai jos, pentru mai multe detalii.

arsradu_0-1664868664014.png

In interiorul topicului, setati la Sortare, fie De la cele mai vechi la cele mai noi, fie De la cele mai noi la cele mai vechi. Nu trebuie facuta treaba asta la fiecare topic in parte. Doar prima data, si doar daca nu e deja asa.

arsradu_1-1664868860326.png

Sa-mi spuneti, va rog, daca e ok si la voi in varianta asta. 🙂

Mersi frumos!

 

 

Client Orange

@arsradu : Pentru mine nu e ok. Nu le sortează temporal ci doar le aranjează în pagină. Adică tot găsești răspunsuri din 3 sau 4 octombrie intercalate între cele din 1-sau 2 octombrie. Așadar rămân la cum era.... pentru că sunt mai vizibile. Mersi.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

@FLo1 daca te rog frumos, imi poti da exemplu de un thread cu problema asta? La mine sunt aranjate cronologic... Toate. Intr-un singur sir, fara "raspuns la raspuns". Ca asta era si ideea. :)) Deci...ori mai e nevoie de un pas si l-am omis eu (adica e setat la mine, dar am omis sa-l adaug si in postarea anterioara), ori...poate un refresh la pagina ar putea sa rezolve problema. 😄

Client Orange

@arsradu : M-am uitat la acest topic (thread) si pare ok. Dar e bine ca există si această posibilitate. Parcă pe @Vio73  îl interesa mai mult afișarea sub această formă.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Buuun! Mersi frumos de confirmare. 🙂 Intr-adevar, Vio era mai interesat de sortarea asta. Si sper sa-i mearga si lui, si sa fie multumit de varianta asta. 

Inca o data, mersi frumos, FLo! 🙂

Client Orange

Anytime Radu.... puțini pun pasiune ca tine în .... cosmetizare. 😉 Dar e bine că fiecare are libertatea să își pieptene interfața cum preferă. Mulțumim @Orange pentru noul look.😎

Da, e ok. Am spus undeva, dar încă nu m-am obișnuit cu noua platformă. Mulțumesc!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Cu placere, Vio! 🙂

Obisnuinta are nevoie de timp. Nici cu interfata veche nu s-a acomodat nimeni peste noapte. E un proces de invatare si reinvatare continua, care are nevoie de un pic de timp. Dar daca exista bunavointa (si stiu ca exista), sigur vei reusi.

Daca sunt lucruri pe care ai vrea sa le ai, care iti pot face experienta mai placuta, cred ca ar fi util sa le mentionezi, astfel incat sa le putem discuta. Si daca se poate face ceva, fie cu o setare, si cu o implementare noua pe viitor...eu zic ca merita incercat. 🙂

Client Orange