Salut! Îți explic eu pe scurt cum sta treaba cu acest concurs. Sunt minim 3 pași pe care îi ai de făcut, și anume:
1. Te abonezi la comunitate din pagina de profil (in pagina de editare a profilului îți completezi adresa de mail și bifezi că ești de acord sa primești noutăți din comunitate)
Astfel ești calificat în prima etapa de extragere, cea în care poți câștiga o boxa bluetooth sau o pereche de căști
2. Pentru a te califica în etapa a 2-a, Trebuie sa te loghezi in comunitate de 30 de ori, in 30 de zile distincte, începând cu 1 decembrie 2020, până în 8 februarie 2021. Concomitent, trebuie sa dai cat mai multe răspunsuri la întrebările puse aici, sau sa pui la rândul tau întrebări, daca ai neclarități, sau curiozități legate de Orange sau de tehnologie, in general, pentru a putea primi aprecieri (acele inimioare mici din dreptul răspunsului). Trebuie sa primești și astfel de 20 de aprecieri (sau like-uri). Din păcate nu știu dacă tu te incadrezi, nu am urmărit statusul logarilor tale, dar până în 8 februarie ai timp să încerci.
In aceasta etapă poți câștiga unul dintre cele 12 premii constând în 2 ceasuri smartwatch Fitbit Versa 2 și 10 boxe JBL Go 2.
3. Acesta etapă este mai pretențioasă, presupune ca tu sa dai minim 10 raspunsuri care sa fie marcate ca soluție la întrebările celorlalți membri (adică să îi ajuți să își rezolve problemele pe care ei le aduc în discuție legate de telefoanele lor, legate de firma Orange in general, etc)
Aici se pot câștiga 2 telefoane mobile Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128 GB
Sper că ai înțeles.
Ai detalii in acest link, chiar la început.
https://comunitate.orange.ro/questions/2530483-concurs-poveste-de-iarna-comunitatea-orange
Îți urez succes