anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

📢 [Încheiat] Anunț Important: Sondaj aniversar! 🎉

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Luna trecută am aniversat împreună 4 ani de Comunitate Orange.

Pentru că ne dorim să continuăm împreună călătoria frumoasă de până acum și pentru că părerea voatră contează cel mai mult, vă invităm să participați la un scurt sondaj (3-5 minute maximum) în care vă rugăm să ne împărtășiți ideile și opiniile voastre legate de activitatea din Comunitatea Orange.

Vrem să știm ce vă place (sau nu),  ce credeți că am putea îmbunătăți și cum putem face din Comunitatea Orange un loc și mai plăcut pentru interacționare, învățare și schimb de experiențe.

📅 Survey-ul va fi deschis în perioada: 6 – 20 iulie 2023 și îl puteți accesa aici.

Vă încurajăm pe toți să participați și să vă faceți vocile auzite. Vă asigurăm că vom trata cu cea mai mare seriozitate răspunsurile voastre , iar informațiile personale (dacă va fi cazul) vor fi păstrate strict confidențial.

Vă mulțumim anticipat pentru feedback.

 

DanielaH_0-1688627641822.jpeg

 

P.S. vom acorda un badge special tuturor participanților care ne vor lasa username-ul la finalul chestionarului

157 Răspunsuri 157

Lau2
Începător

Ce sa zic eu sunt foarte mulțumit în rest sa o țineți tot asa salutari

Daniela77
Junior entuziast

Bine v-am gasit pe toti aici adunati...eu am peste 23 ani vechime alaturi de Dialog/Orange😎

Fireman70
Începător

ok

Oszkar
Junior

Mai multă socializare

Alex73
Începător

ok

alin  vasile andriescu

Vad ca e lume multa care a purtat cheia la gat si nu telefonul ,bravo

MaryanBT
Începător

Ok!

didistanciu
Începător

Tinerel.... eh, as vrea eu :)))

Bripserv
Începător

Am ajuns la orange in momentul in care am observat ca nu eram respectat la vechiul operator. Apoi am fost multumit de toate serviciile oferite. Nu pot insa sa nu observ ca orange s-aliniat tendintelor actuale, respectiv "vorbitul cu robotii". Este cel putin deranjant ca atunci cand ai o problema sa astepti extrem de mult sa poti lua legatura cu un operator.

Asta cu robotii...e intradevar foarte deranjant. De respectat, nu respecta nimeni clientul, toti mint. Orange'ul e totusi onest...minte frumos si are abonamete scumpe din prima, ciuguleste pe parcurs clientul, pic cu pic. De exemplu: Mi'am luat de curand intrnet fiberlink 1000 de la Gigi cu 25 lei. Aparent e fericire mare, netul zboara....Dar ce sa vezi, am citit si eu azi contractul si scrie mic mic mic, ca cica la 30 de zile viteza scade cu 128 kb. Acu' trebuie sa fac calcule sa vad cum o sa agonizeze viteza peste 5 ani

Valentin1
Junior

Evident sunt și persoane, care nu-și dau numele real, dar au diverse curiozități despre alții. Oare nu ar fi mai bine prin a începe să vă dați numele real, vârsta și poza înainte de a începe să aveți curiozități despre alții ?

vali_butanescu
Începător

Peste 22 de ani, în Dialog/Orange, deci ...pensionar...

 

Radulescu_Radu
Începător

Orange are servicii bune

florin12
Începător

Am ales aceasta rețea în urma cu 6 ani, pentru că am avut, și am în continuare, avantaje, atât la internet, cât și minute, semnal foarte bun, și pachete accesibile la un preț destul de bun