anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

📢 [Încheiat] Anunț Important: Sondaj aniversar! 🎉

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Luna trecută am aniversat împreună 4 ani de Comunitate Orange.

Pentru că ne dorim să continuăm împreună călătoria frumoasă de până acum și pentru că părerea voatră contează cel mai mult, vă invităm să participați la un scurt sondaj (3-5 minute maximum) în care vă rugăm să ne împărtășiți ideile și opiniile voastre legate de activitatea din Comunitatea Orange.

Vrem să È™tim ce vă place (sau nu),  ce credeÈ›i că am putea îmbunătăți È™i cum putem face din Comunitatea Orange un loc È™i mai plăcut pentru interacÈ›ionare, învățare È™i schimb de experienÈ›e.

📅 Survey-ul va fi deschis în perioada: 6 – 20 iulie 2023 și îl puteți accesa aici.

Vă încurajăm pe toți să participați și să vă faceți vocile auzite. Vă asigurăm că vom trata cu cea mai mare seriozitate răspunsurile voastre , iar informațiile personale (dacă va fi cazul) vor fi păstrate strict confidențial.

Vă mulțumim anticipat pentru feedback.

 

DanielaH_0-1688627641822.jpeg

 

P.S. vom acorda un badge special tuturor participanților care ne vor lasa username-ul la finalul chestionarului

157 Răspunsuri 157

Eduard_18
Începător

Salut! Sunt începător...am răspuns la sondaj! 

MulÈ›umesc! 

Alex232
Începător

Buna ziua doresc sa se aplice o opțiune de abonament de amânare de plata pe 60 de zile

vlad26s
Începător

Imi pare rau ca am renuntat la serviciile Orange dupa 22 de ani de colaborare dar trebuind sa modific titularul abonamentului sa aflu ca imi pierd toate avantajele acumulate in atatia ani si mai mult sa fiu tratat ca un client " nou " ca de exemplu sa am drept la telefon in rate abia dupa un an si nu mai stiu cate luni ... daca asta e politica de a-ti mentine clientii .... noroc de existenta concurentei care mai ca nu mi-a pus covor rosu sub picioare si s-a implicat personal in a-mi rezolva problemele pe cand aici am primit de cel putin 3 ori raspunsul " nu se poate " . Inteleg ca Orange e lider de piata ca numar de abonati dar cu atitudinea aceasta ... toate sunt volatile. Nu pot sa spun la revedere pentru ca nu cred ca voi mai apela la dvs . Cu respect

Eh! Asa sunt barbatii....mai infideli. Si eu am patit la fel, la trecerea de pe firma la persoana fizica, am avut o scurta aventura cu Vodafone. Dar am revenit la Orange, pentru ca chiar erau mai buni (scuzati cacofonia) aici...in Arges. Pana anul asta cand nu stiu ce i'a apucat. Cred ca i'a blestemat Telekomul.

Asa ca o sa am o scurta relatie de 2 ani cu Digi....Ea pare neprihanita

Marian36
Junior

SunteÈ›i Ok

mr17
Junior entuziast

Done

bogdangelu
Junior entuziast

Am și eu ceva vechime in reteaua Orange,fiind client de pe timpul lui ,,Dialog,,.

Îmi place că am primit răspunsuri mai repede decât pe site sau la sesizări telefonice sau email.

 

nordan
Junior

ernojakab

nordan
Junior

hello

 

nordan
Junior

Imi place sa citesc pararile oamenilor. Cat despre telefoane, cat despre aplicatii si accesorii. Va doresc zile frumoase

 

Anonim
Neaplicabil

Este o comunitate care ofera multe solutii

vasilemorosanu5
Începător

Promptitudine È™i loialitate în răspuns 

 

dan011
Junior

Am telefonie mobilă de la Orange de 30 de ani a fost ok nu am avut probleme dar acum două luni de zile am trecut și cu internetul și televiziunea pe Orange . Nu sunt mulțumită de serviciile lor deoarece nu am reușit să contactez un consultant nu mi s a răspuns la cererea depusă acum mai bine de o lună de zile,am sunat și am apăsat tasta indicată pentru a fi contactată în 24 de ore de mai multe ori și nu m a contactat nimeni..

cardeius
Începător

Prețurile sunt prea mari la abonamente. Serviciul are locuri unde nu este acoperit de semnal. Când am vrut sa-mi schimb abonamentul cu unul mai favorabil mi sa răspuns ca nu este posibil. Și totuși am rămas la Orange pentru ca sunt fidel dar nu știu dacă voi mai rămâne pentru ca aveți serviciile prea scumpe.

Voinescu
Junior

Buna ziua Daniela,

Parerea mea este ca ar trebui conturat caracter mult mai familiar acesteo frumoase comunitati Orange.Ar trebui incercat sa crestem gradul de coeziune al acestei comunitati prin alegerea unor subiecte de discutie actuale si de un maxim interes intre membrii acestei comunitati.Nu tb.sa uitam ce vremuri traim si mai ales faptul ca , la nivel de comunicare exista un mare deficit in societatea de astazi si nimeni nu are interes ca aceasta comunicare asa cum este ea sa aiba si substanta;multa lume este superficiala in tot ceea ce face.Personal consider ca in aceasta comunitate se pot aborda teme de discutie de maxim interes pentru multa lume de genul relationarii parinte-copil , raportului profesie-viata privata si alte asemenea teme zic eu destul de serioase.

Cam asa as vedea eu o comunitate Orange;oameni cu care poti sa discuti la modul serios si care doresc sa spuna cu adevarat ceva si nu o pierdere de timp intr-un schimb de cuvinte si replici fara nicio noima.

Iti doresc tie si intregii comunitati Orange o dupa masa faina si racoroasa in continuare si de ce nu multa buna dispozitie si neaparat ffffff mult optimism in abordarea problemelor vietii.

Toate bune tuturor.