anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

📢 [Încheiat] Anunț Important: Sondaj aniversar! 🎉

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Luna trecută am aniversat împreună 4 ani de Comunitate Orange.

Pentru că ne dorim să continuăm împreună călătoria frumoasă de până acum și pentru că părerea voatră contează cel mai mult, vă invităm să participați la un scurt sondaj (3-5 minute maximum) în care vă rugăm să ne împărtășiți ideile și opiniile voastre legate de activitatea din Comunitatea Orange.

Vrem să știm ce vă place (sau nu),  ce credeți că am putea îmbunătăți și cum putem face din Comunitatea Orange un loc și mai plăcut pentru interacționare, învățare și schimb de experiențe.

📅 Survey-ul va fi deschis în perioada: 6 – 20 iulie 2023 și îl puteți accesa aici.

Vă încurajăm pe toți să participați și să vă faceți vocile auzite. Vă asigurăm că vom trata cu cea mai mare seriozitate răspunsurile voastre , iar informațiile personale (dacă va fi cazul) vor fi păstrate strict confidențial.

Vă mulțumim anticipat pentru feedback.

 

DanielaH_0-1688627641822.jpeg

 

P.S. vom acorda un badge special tuturor participanților care ne vor lasa username-ul la finalul chestionarului

157 Răspunsuri 157

alecuiulian
Începător

Multumit. 

Lorelei
Junior

Ok, dar se poate și mai bine!

Dianish
Începător

Super

jzmatekovics
Începător

Am complectat,

Ionel_12
Începător

Sunt deschis la o colaborare 

xMihaix
Începător

Serviciul telefonie ok.TV ok.Internetul pe fibra ok.Internetul pe tel.si hotspot are probleme.Am achizitionat un telefon

special ptr.a avea internet intr-o zona cu semnal orange unde m-am mutat si pana sa rezolv cu fibra optica.Deggeaba!internetul se intrerupea la 30 sec.si viteza de cativa K .Am renuntat si am folosit un stik de date vechi de 7 ani(3G) de la alt operator care merge mult mai bine.Apoi fara sa fiu intrebat mi s-a activat optiunea de jocuri si pana m-am prins am anulat-o am platit.In rest totul OK.

Marcel83
Începător

Preturi mari la abonamente, net cu porția, semnal.... lasă de dorit

rapid1923
Începător

pana acum totul mi se pare ok!

HPTOMMY
Începător

Întrebarea mea este cu ce ne ajută să facem parte din această comunitate? Ne ajută să aflăm răspunsuri pe care nu le găsim în altă parte? Ne ajută să comunicăm cu alți membrii ai comunității? Aflăm noutăți înaintea altora care nu fac parte din aceasta comunitate? Dacă majoritatea răspunsurilor sunt pozitive, atunci această comunitate și-a atins scopul. 

Mateescu
Începător

DEZAMAĂGIT!!!

mirceavleoanga
Junior entuziast
 

Georgiana_4
Începător

Orange , o comunitate foarte faina și safe in același timp ! Angajați foarte amabili , foarte rapizi . Am abonament orange de peste 5 ani , și cartela de peste 10 ani . Nu voi renunța never.

Panaitescu
Începător

20170805_083629 (1).jpg

20170809_212551.jpg

20200715_071027(0).jpg

20200716_195036.jpg

Anonim
Neaplicabil

Preț servicii 👍 (cu excepția faptului ca la concurența Digi nu plătești pt tv HD, e gratuit. La Digi cartela CI e doar pt 4K).

Fibra 👍

Tv 👍

Date mobile + Voce 👎

As adauga o steluta la televiziunea de la Digi: platesti 4 lei pentru CI pentru a putea accesa optiunile (Pornache, 4K, Unguresti, Balcanice, etc). Fara acel card, nu se pot activa, chiar daca sunt decodate de televizor.