anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comision de administrare pentru card visa Orange Money

Daniel_18
Junior
Buna ziua, dețin un card orange money visa clasic de vreo 5 luni, problema e că mi s-a blocat, s-a încercat retragerea de numerar undeva prin America, am sunat la suport, am așteptat 3 zile sa mi reglementeze treaba, m-au sunat în sfârșit și mi s-a schimbat cardul, acum îmi cer cate 20 lei pe luna cică comision de administrare....a mai patit cineva?
19 Răspunsuri 19

Ascary
Campion certificat
Daniel,eu am platit 20 de lei pentru un nou card OM.Precedentul fusese compromis dupa ce facusem plati pe niste site-uri deocheate. Aveti deci grija pe unde umblati :)) ______ Jay,nu se plateste contravaloarea noului card emis cand compromiterea datelor e din vina Orange Money

FaraUnID
Campion certificat
Topicul acesta vina sa intareasca ideea de contract semnat orbeste, fara a consulta cu atentie lista de comisioane aplicate pachetului tau de servicii. Emiterea si intretinerea unui card / cont bancar implica niste costuri pe care institutia care le detine trebuie sa le acopere sub o forma sau alta. La Visa Classic costul lunar de administrare este 0 lei dar platesti 20 lei inlocuirea / reinnoirea si eventual 10 lei daca optezi pentru livrarea prin curier, pe cand la Visa Platinum costul lunar de administrate este 40 lei, dar costurile de inlocuire / reinnorire si livrare prin curier sunt 0 lei, plus ca ai si acces la un pachet de servicii dedicate exclusiv clientilor Premium. Exista si banci comerciale cu greutate care percep taxa pentru inlocuire / reinnoire card, daca nu ai beneficiat de ceva pachet de servicii negociat de angajator cu banca respectiva.

Daniel_18
Junior
Mi sa răspuns, nu voi fi taxat. Mulțumesc de răspunsuri. O zi buna.

Ascary
Campion certificat
Daniel dupa primirea cardului as vrea sa revii cu un feedback. Mie mi s-au retras 20 de lei din cont chiar daca la serviciul Orange Money mi-au spus ca nu voi plati taxa de inlocuire.

Daniel_18
Junior
Am sa revin. Mulțumesc.