Buna. Azi m-am gandit sa-mi deschid un cont Orange Money, am parcurs toti pasii, mi-am deschis contul si am solicitat un card de debit. Cam cat timp dureaza pana se elibereaza cardul? Mentionez ca e vorba despre un card fizic. Statusul fiind in procesare. Multumesc anticipat!
Cam asa. In mod normal, daca nu sunt foarte multe cereri, 2-3 zile. Maxim cred ca 7 zile. Dar cunoscutii mei care si-au deschis de curand cont Orange Money si au dat comanda de card fizic l-au primit, cum zicea si Razvan, cam in 2-3 zile.
Cam asa. In mod normal, daca nu sunt foarte multe cereri, 2-3 zile. Maxim cred ca 7 zile. Dar cunoscutii mei care si-au deschis de curand cont Orange Money si au dat comanda de card fizic l-au primit, cum zicea si Razvan, cam in 2-3 zile.
Salut! Dar ai deja cardul virtual in aplicatie si poti activa Google Pay sau Apple Pay tot din aplicatie, meniul 'Cardurile mele'. Si poti merge linistit la cumparaturi 🙂 iar pentru momentele fara baterie la telefon, este bun si cardul din plastic...