Mie nu mi-a cerut niciodata PIN-ul la tranzactii sub 100 de lei... Dar e adevarat ca platesc cu telefonul, nu cu cardul fizic. S-ar putea sa faca o diferenta.
De asemenea, nu am avut nicio problema in ceea ce privesc interactiunile cu cei de la Call Center-ul Orange Money, sau pe chat. Toti sunt prietenosi, si, cel putin in ceea ce am avut eu nevoie, chiar au incercat sa ma ajute. La unele chestii n-aveau cum, pentru ca erau sugestii de imbunatatire, chestii care momentan nu functioneaza asa, si mai mult decat sa le trimita mai departe...nu prea aveau ce face oricum.
In rest, as putea spune ca s-au descurcat foarte bine. Chiar primul apel pe care l-am avut, si la care am avut foarte multe intrebari pentru ca eram inca la inceput, a decurs cum nu se putea mai bine. Colegul cu care am vorbit a avut rabdare, nu m-am simtit "impins de la spate" sa inchei conversatia, si mi-a dat toate detaliile de care aveam nevoie, explicate pe intelesul tuturor.
Singura chestie pe care as vrea s-o vad implementata (si am propus deja chestia asta), este implementarea unui chat accesibil si de pe un dispozitiv de tip Desktop. Astfel incat sa pot sa scriu (mult mai usor) de pe calculator.
Cu acel happy hour nu stiu ce sa zic. Poate ar fi binevenit, intr-adevar. Pe mine unul nu m-ar avantaja foarte mult, pentru ca nu folosesc foarte mult partea asta. Dar in loc sa-l consider un neajuns, eu l-as pune mai degraba la "lucruri de imbunatatit", ca sugestie de implementare. Si cine stie, poate se va face. 🙂