anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noutăți de la Orange Money – Cardul de credit

DanielaH
Moderator

 

Orange Money a lansat un nou produs financiar – cardul de credit.

 

Este primul card de credit care oferă avantaje exclusive pentru plățile la Orange și bani înapoi instant în cont la plata cumpărăturilor.

Pentru detalii despre toate beneficiile intrați pe www.orange.ro/money/card-credit/

 

Voi ce părere aveți despre noul card de credit?

32 Răspunsuri 32

teacher_
#StarMember
Super. Poate îl voi incerca. Mai am și la alte bănci, sa vedem și toate beneficiile.

Razvan
#StarMember
Costuri mari la DAE pentru plata în 12 rate la alte magazine în afara de rețeaua Orange. Costul de administrare de 20 lei/lună pentru Extrasave mi se pare mare, sa zicem ca ți se întorc maxim 420 lei/an, dar tu le dai comision 240 lei, plus dobândă, nu prea mai este rentabil. În fine, să vedem ce priză va avea la clienți un astfel de produs, personal nu mă încântă.

FaraUnID
Campion certificat
Reteaua numarul 1 adica o companie de telecomunicatii care vrea sa cncureze Revolut cu o aplicatie dedicate (n.b. Orange Money) care da rateuri mai ceva ca un motor in 2 timpi, a lansat cardul de credit cu Dobandă fixă de 25% pe an, DAE 30.15% pe an si unde daca vrei sa imprumuti 3000 lei trebuie sa ai un venit lunar net de minim 2500 lei. Cam asa trebuia formulata stirea initiala. Camatire legalizata, pentru ca si in cazul My Reserve, la un imprumut de 400 lei trebuie sa ai un venit lunar net de 4000 lei! Nu, nu am gresit cu nimic si nici nu m-am pierdut in zerouri: In cazul creditelor My Reserve pentru a imprumuta 400 lei trebuie sa ai un venit lunar net de 4000 lei. Ca sa-i scutesc pe unii de chinuri: Reteua numarul 1 aduce inovatia pe acest segment. !!! Aviz doritorilor !!! - „Bancherul e un tip care îți împrumută umbrela când e soare, dar care o vrea înapoi când începe să plouă.” by Mark Twain

Jay
Campion certificat
La My Reserve, parca venitul net era 1000 lei..

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, conditiile de eligibilitate pentru My Reserve sunt urmatoarele : clienți persoane fizice cu rezidență fiscală în România, cu vârsta de peste 20 ani, venit net lunar de minimum 1.000 lei și cu vechime minimă de 3 luni raportată la ANAF, la actualul loc de muncă. https://www.orange.ro/help/ce-condiii-trebuie-s-ndeplinesc-pentru-a-aplica-10528

Vio73
#StarMember
O să studiez atent care sunt condițiile și o să văd ce posibilități sunt mai departe. Mulțumesc foarte mult!

FaraUnID
Campion certificat
@DanielaH Inseamna ca stacheta a fost coborata dupa ce MihaelaC a tastat cu manutele ei - nu mai stau sa caut topicul - faptul ca pentru a accesa un credit My Reserve trebuie un venit minim de net 4000 lei, iar suma minima care poate fi imprumutata era de 400 lei. Asta daca intre timp acea postare nu a fost stearsa sau editata.

Razvan
#StarMember
Anul trecut, în martie după instaurarea stării de urgență, plafomul la creditul My Reserve a fost ridicat la 4000 lei/lună, probabil nu au mai fost doritori și l-au coborât înapoi la 1000 lei.

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, s-a revenit la venitul lunar minim de 1000 lei. Topicul la care te referi este acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2309690-putea-obtine-credit-my-reserve, unde este marcată soluția corectă și updatată. Vom reveni cu o postare acolo unde vom mai menționa o dată condițiile actuale, ca să nu mai existe confuzii. De fiecare dată când apar modificări în produsele și serviciile noastre noi facem update și pe topicurile din Comunitate unde există soluții marcate.

Ascary
Campion certificat
Nu mă incadrez,sunt fără servici dar pentru cei cu loc de munca bine platit merita sa ai un card de credit la indemana in caz de lipsa lichidități,dar doar daca cumparaturile sunt absolut necesare altfel nu recomand nici un fel de imprumuturi bancare. E greu sa dai banii inapoi chiar si la un credit mic. Mai bine imprumutati-va la rude fara dobanda si cu posibilitatea sa fii păsuit atunci cand esti la strâmtoare.

TheSpecialist
Maestru
În esență e un card de cumpărături ca oricare altul , probabil partea cu banii înapoi este o promoție cu durata limitata, cum a fost și atunci când s-a lansat Orange Money. Dacă lăsăm la o parte faptul ca și Orange exclude aici profesiile liberale ( cazul meu, nu am angajator), e util . Eu folosesc un astfel de card de la Credit Europe Bank, de vreo 7 ani , cu succes.

Abonat
Explorator entuziast
Păi dacă tot am fost întrebați ce părere avem... - E bine că s-a lansat acest card de credit - înseamnă că matematica a permis lansarea lui (presupunerea mea: sunt suficiente fonduri în OrangeMoney ca să poată fi împrumutate altora...dar e doar o presupunere conspiraționistă :) - Bonusurile sunt ok. Pachetul ExtraSave - folosit pentru cumpărături de minim 286 lei/lună... ieși pe zero financiar. Doar trebuie mare atenție să se achite integral sumele utilizate în cele 16 zile de grație de la emiterea extrasului (altfel intră dobânda și se schimbă total calculele). - Apropo de dobândă, e decentă pentru un astfel de produs - cam pe acolo se învârt și băncile. - Apropo de rate fără dobândă, sunt carduri pe piață care oferă până la 24 rate fără dobândă la orice comerciant din lume. Dar sunt ținute mai la secret de banca în care acționar este statul.ro 🙂

FLo1
#StarMember
48 lei administrare card, buy back dupa shopping la Orange care la mine nu e nici de 20 de lei lunar, pe scurt un "biznis" care nu mi se adresează. Adresat celor bucurosi sa primeasca putin pentru cheltuit mai mult.

Neaplicabil
Pare interesant ca idee. Ca tot ziceam eu de plata in rate pe un alt topic. :)) E o treaba si asta, cu toate ca as prefera sa pot sa-mi folosesc cardul existent de credit pentru rate, nu sa trebuiasca sa creez unul nou. Plus ca, atata timp cat ceea ce as vrea sa cumpar nu e pe site-ul Orange (e o problema si cu stocurile existene, daramite cu produse care nu au fost aduse pe stoc in primul rand)...nu prea ma incanta foarte mult nici posibilitatea de plata in rate. Dar nu vreau sa fiu carcotas. E un pas inainte. Si inteleg perfect motivele pentru care Orange prefera sa-si promoveze propriul produs financiar in loc sa faca contracte cu bancile. Are sens. Acuma sa vedem daca are si succes. 🙂 Oricum, asta e una dintre deciziile de business care, dupa parerea mea, are sens. Consider ca mai e de lucru pana sa devina si un produs competitiv si lumea sa prefere sa-si faca un card la Orange decat la orice alta banca...dar, cum ziceam si mai sus, e un pas inainte.