anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Va jucati BonusPocus? :)

kpeter06
Junior entuziast

Va jucati BonusPocus in aplicatie?

Si daca da, ce ati castigat pana acuma? 

14 Răspunsuri 14

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Până cum doar "surplus" de net. Pentru mine, mai mult de 10-15GB pe luna nu am nevoie (cu excepția concediilor). 

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare! 

De vreo două ori m-am jucat și am câștigat ceva GB de net. Am jucat doar din curiozitate, pentru că internet am nelimitat pe abonamentul meu.

Baftă!

ChristianS
Junior entuziast

am jucat putin

am castigat optiunea 6 euro o luna / minute si cativa GB

insa sunt premii si mai bune

Felicitari, o luna gratis suna bine 🙂

Miha_Z
#StarMember

Buna. Am jucat și eu de câteva ori și am câștigat minute naționale și GB de net 

Unwanted03
Junior entuziast

Buna,

Am jucat jocul bonus pocus și pot spune că am câștigat toate premiile.

Însă având abonament cu resurse nelimitate am oferit bonusurile altei persoane care le poate folosi.

Dar cum le poti oferi la altcineva? Nu sunt doar in contul tau?

Simplu.

Adaugi numărul de prepay in contul tau my Orange atribui premiul și apoi elimini numărul din cont.

Emedex
Junior entuziast

Am câștigat pentru cele patru numere Orange care le am în aplicația My Orange:

-50GB net 5G+, 250 minute naționale, opțiunea 6 euro pentru o lună acestea la toate cele patru numere iar pentru unul dintre numere am reușit să caștig și opțiunea de 6 euro pentru un an! 👍

kpeter06
Junior entuziast

Wow felicitari. Is curios cum functioneaza, se activeaza o data din cont? Si dupa se reactiveaza lunar automat timp de un an?

Emedex
Junior entuziast

Cu o zi înainte să expire opțiunea care o aveam, am activat opțiunea cadou pe un an din My Orange. Sunt la a doua lună acum și sa activat automat când a expirat prima lună. 

cmadeleinel
Explorator

Din când în când maj joc, dar singurele premii au fost bonusurile de internet 😁

alterego
Cunoscător

Am câștigat în urmă cu 2 - 3 - 4 runde în urmă tot ce era de câștigat: premiile pe care le câștigă toată lumea, bonusuri de net și bonusuri minute, dar și opțiunea cadou 6 euro 28 zile, opțiunea cadou 6 euro 12 luni și 1.000 GB valabil 12 luni (în cazul ultimului premiu acesta s-a activat automat în momentul alocării la fel ca orice bonus de net).

Virgil1
Explorator

Doua premii de 6 euro timp de un an