anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Triplare puncte Thank You în magazinul online

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut tuturor!

Știați că punctele Thank You valorează acum de 3 ori mai mult, în magazinul online? Triplarea lor se acordă doar la achiziția unui telefon (inclusiv în rate pe factură), împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.

Campania se desfășoară exclusiv în magazinul online, în perioada 3 decembrie 2019 – 16 martie 2020 (LAST EDIT prelungire perioada 24 martie - 2 septembrie 2020), în limita stocului disponibil (https://www.orange.ro/oferte-speciale/).

Ce părere aveți? Veți profita de această ofertă?

Update 28.10.2020: oferta cu triplarea punctelor Thank You a revenit și se acordă doar la cumpărarea unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni. 

84 Răspunsuri 84

Mădălin
Cunoscător certificat
Super...tot înainte...poate se tot prelungește să mă incadrez și eu .

Vio73
#StarMember
Și eu trag speranță că se mai prelungește cu vreo lună, dar nu cred să se întâmple minunea.

Razvan
#StarMember
Eu sper să se mai prelungească până în decembrie, că poate prind și eu vreun telefon la oferta 😄

Mădălin
Cunoscător certificat
De ce nu crezi...deja.sunt vreo 8 luni de când se tot întâmplă. Aștept că Orange sa creeze o joaca interactiva gen pokemongo in care sa vânăm puncte thankyou...probabil că aș deveni un vânător de puncte thankyou că și mulți alții .

MihaiP
Începător
Probabil in Dec.

Mădălin
Cunoscător certificat
E prea lunga așteptarea...adică 24 luni...e enorm...cât de fidel poți fi ?

DanielaH
Moderator
Campania de triplare a punctelor Thank You s-a încheiat. Oferta curentă este cea în care “Punctele tale valoreaza cu 50% mai mult în online”.

Mădălin
Cunoscător certificat
Mulțumim Daniela! Te așteptăm cu vesti bune despre aceste puncte de fidelitate.Sau poate alte modalități de a le acumula daca tot e mult mai puțin decât înainte.

DanielaH
Moderator
@Mădălin, îmi place mult să fiu "aducătorul de vești bune" :). Cum aflu ceva, o să vă anunț aici în Comunitate.

Mădălin
Cunoscător certificat
Salut! Azi am văzut că iar a început oferta de triplare a punctelor thankyou.Ar fi fost minunat sa fi apărut și earlyupgrade sau macar o versiune a ei pentru a-mi prelungi unul de abonamentele înainte de expirarea contractului...din păcate mai aștept 3 luni ..poate mai tine Triple XXX