Trebuia sa derulezi toata oferta, dedesubt cred ca scria despre termen si conditii, ca si in cazul campaniei "Huawey Days", care expira azi. https://www.orange.ro/oferte-speciale Am vazut ca punctele valoreaza triplu, daca faci comada online. Zic "uite, asta e momentul sa profit de punctele mele si sa imi iau niste casti". Ma uit cat timp dureaza campania, nu scria unde era descrierea promotiei, derulez si gasesc perioada. dar nu desfasor tot ce scria sub durata campaniei. Dau sa achizitionez castile, dar vad ca punctele mele nu se tripleaza, nu inteleg de ce si apelez la chat, vorbesc cu o operatoare si aflu ca, daca citeam conditiile de sub durata campaniei, aflam ca punctele se tripleaza DOAR daca as fi cumparat un telefon, desi descrierea campaniei spune "Ai reducere de până la 170 € la telefoanele noi și de până la 100 € la telefoanele recondiționate. Accesoriile și obiectele conectate au până la 80% reducere și tabletele până la 20%.
Bucură-te de și mai multe beneficii cu transport gratuit, retur gratuit și 3 x valoarea punctelor Thank You." fara vreun asterisc in dreptul "3 x valoarea punctelor Thank You", ceea ce mi se pare, eufemistic vorbind, o omisiune, o inducere in eroare. Daca citeai descrierea, se intelegea CLAR ca triplarea punctelor functioneaza in cazul TUTUROR produselor din oferta, nu DOAR a telefoanelor.
Asa ca, altadata ochii mari la toate detaliile, citeste toata pagina, orice scris micut scris chiar si in dunga!