anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu am primit bonusul de minute nationale la Pinata Party

alex7tg6v
Începător
nu am primit bonusul de minute nationale luat cu punctele din pinata party. am primit mesaj de confirmare dar nu pot suna. de ce ?
15 Răspunsuri 15

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă au trecut mai mult de câteva ore de la confirmarea prin SMS a primirii bonusului respectiv, eu zic să anunți la 300 sau prin Chat Djingo problema. Dar verifică și la Cronos in My Orange, pentru că este posibil să nu-ți afișeze în timp real beneficiile! Baftă!

Alex_Guraliuc
Junior
Buna ziua , Am o problema asemanatoare in myorange . Am facut o plata de factura dar nu am primit cele 5 piñate. Oare din ce cauza?

Vio73
#StarMember
Ai făcut plata din My Orange? Eu accesez și meniul pinata când plătesc. Am văzut că merge uneori și fără, dar ca să fiu sigur, o fac prin meniul respectiv. Și plată, și reîncărcarea, etc.

Alex_Guraliuc
Junior
Buna ziua Vio , Da , din Myorange - Pinata am facut plata pentru factura dar nu am primt cele 5 pinate si nu inteleg de ce . Multumesc !

FLo1
#StarMember
@Alex Guraliuc: Ai mai multe abonamente? Conform regulamentului, 4.2.(14) "Acțiunea “Plată factură” va fi recompensată cu 5 Pinate care valorează 70 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima plată de factură pe fiecare cod de abonat administrat în cont în decursul unei luni calendaristice din perioada Campaniei"

Alex_Guraliuc
Junior
Salut Flo, Nu , este un singur abonament pentru care am facut plata . Multumesc.

Vio73
#StarMember
Se poate întâmpla să nu ți se aloce nici de la ei. Am pățit și eu. Poți să-i suni, dar durează până verifică !

Alex_Guraliuc
Junior
Multumesc frumos . Am sunat la ei dar au zis ca trebuie sa trimit sesizarea din My orange . Am trimis dar dureaza 24 de ore pana primesc raspuns ..

Vio73
#StarMember
Știu, din păcate, asta este. Am pățit și eu și m-am lipsit!

Alex_Guraliuc
Junior
Da , din cate am vazut aici pe Comunitate ( si din alte discutii ) , ca nu este cea mai serioasa acesta campanie " Pinate Party " . Sunt probleme cu punctele ce trebuie primite si mai ales cu premiile , am inteles ca apar tot timpul cu stoc epuizat si nu apuci sa alegi ceva . Vreau sa incerc si eu astazi dar nu cred ca am mare sansa . E pacat ca Orange are astfel de " concursuri " care trebuie sa fie in beneficiul clientilor dar se pare ca este doar pentru Marketing si imagine , nu este un concurs adevarat cu premii reale . Zi frumoasa si multumesc mult pentru feedback , apreciez .

Vio73
#StarMember
Nu cred că cineva face intenționat ceva, dar mai sunt scăpări, din păcate!

DanielaH
Moderator
@alex7tg6v & @Alex Guraliuc, s-a clarificat situația?

@DanielaH eu am aceiași problema ca @alex7tg6v  am cumparat cu punctele obtiunea cu minute nationale nelimitate dar nu pot suna, de ce?

Îți recomand să procedezi la fel pentru verificare - să iei legătura cu colegii noștri prin intermediul aplicației My Orange. Te așteptăm să revii cu vești bune.