anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista posibilitatea ca progamul SmartTester sa fie asociat si utilizatorilor Prepaid?

SuperstarDrive1
Junior entuziast
SmartTester si pentru Prepaid? Cand si cum ar putea fi posibil acest lucru?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! In momentul de fata campania SmartTester este doar pentru abonati. Daca vor aparea modificari, te asiguram ca le vei vedea pe pagina noastra.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Jay
Campion certificat
Salut! Au mai fost astfel de solicitari, inclusiv pe topicurile cu anunturi despre campaniile Smart Tester.. Momentan, ma indoiesc ca beneficiul acesta pentru abonati, va fi extins si catre prepay, dar, cine stie..

Salut! In momentul de fata campania SmartTester este doar pentru abonati. Daca vor aparea modificari, te asiguram ca le vei vedea pe pagina noastra.

FaraUnID
Campion certificat
@Orange Assistant Abonat sau utilizator prepay, review-urile vor fi mereu aceleasi: - O camera buna daca vrei o camera buna in buzunar - Baterie mare care se incarca repede si tine mult - Telefonul are 3 camere pe spate

delfinas
#StarMember
Utilizatorii PrePay sunt volatili si pot renunta oricand la numar. Abonatii au niste contracte semnate cu Orange, nu pot disparea din retea cand vor, plus ca prezinta mai multa incredere, mai ales daca au vechime mare. E, pur si simplu, chestie de siguranta, pt ca se testeaza echipamente noi si scumpe.

Eugenius007
Începător
SmartTester este doar pentru abonații Orange.

FLo1
#StarMember
@delfinas: vrăjeală!!! De fapt nu se dorește de către Orange ca cei pe prepay să participe și ei. Cei cu abonament nu au sângele albastru. Iar problema "siguranței" e simplă: la predare / primire oricum vei fi nevoit ca un client model ce ești.... să prezinți o CI. SIMPLU.

delfinas
#StarMember
Flo, tu ai da unui necunoscut, pe care nu știi de unde să-l iei, telefonul tău sau ceva valoros? Eu am împrumutat, acum ani buni, o carte unui fost student, cititor serios, doar cat sa tragă un pic din ea la xerox și dus a fost, deși lăsase garanție buletinul. A preferat sa umble să-și facă altul nou, pt o carte!!! Așa că, cum să-i dai unuia care poate dispărea oricând, un echipament scump, doar pe baza unei copii de buletin?

FLo1
#StarMember
@delfinas: Mergând pe raționamentul tău, eu dacă voi încheia un contract cu Orange și voi ”dispărea” este mai sigur pentru furnizor decât dacă voi încheia un contract de testare produs cu același Orange??? Ideea cu ”buletinul” nu este de a păstra buletinul la colecție ci de a utiliza informațiile pe care acesta le conține. Dar ai dreptate, poate nu toți când îți cer un ”buletin” vor să verifice identitatea ta..... unii poate vor să te aibă în albumul cu poze și amintiri.

delfinas
#StarMember
Eu vb de actul de identitate pe post de garanție, nu de exponat într-un album. Eu lucrez de mulți ani într-un domeniu în care știu cum e încrederea și garanția. Când ai un abonat și ăla nu îți mai plătește, mai ai o pârghie să-l constrângi. In unele cazuri, nu ai cum, că nu are nimic pe numele lui, nu are salariu,venituri de poprit, dar nici nu-și va mai putea face alt abonament. Așa că își va lua o cartela, care nu are un titular, poate fi a oricui și să renunțe la ea oricând. Până la urmă, Orange nu e obligată să dea oricui un echipament in testare. E dreptul lor să aleagă cine beneficiază de acest program. Asta e, avantaje și dezavantaje....

FLo1
#StarMember
@delfinas: Ți-aș aduce multe alte argumente, dar nu e subiectul acestui topic. Așa că alte comentarii nu își au rostul acum și aici.

Vio73
#StarMember
Cum fiecare dintre noi au dreptul să aleagă între a deține sau nu un abonament la un operator sau altul, cred că și operatorul poate alege căror categorii să le ofere echipamente spre testare! Și la cartele vs de abonamente sunt avantaje și dezavantaje, iar discuția este interminabilă.