anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concurs Pinata

Neaplicabil
Nu credeți că îi cam nașpa la pinata și la cum primești pinate și mai ales la abonamente ai până lumea de primit pinate dar când ești pe cartelă mai greu și să nu zic de punctele pe care se primesc pe cartelă cate 10 sau 20 puncte sunt foarte puține și mai ales cate puncte trebuie sa aduni sa cumperi o oferta din pinata.SE POATE SI MAI BINE SI SA FIE SI MAI ATRACTIVE.
5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
Salut! Este doar o impresie.. ca se obține mai mult la abonament.. acțiunile se pot efectua o data pe luna și nu se primesc mai multe puncte, tot cate 10, 20 se primesc și la abonament... cele mai multe sunt pentru plata facturii.. Este doar un joc pentru a accesa mai des aplicația.. daca s-ar da pentru un click, ar intra toată lumea o singura data.. :) Pentru mine, nu este niciunul dintre premii interesant.. poate cele care se dau din partea jocului.. de exemplu 10% la accesorii..

FLo1
#StarMember
@Jay: pentru prietenia portocalie din Comunitate si pentru ca iți plac voucherele, DOAR DACĂ VREI, găsește o cale prin care să primești 2 coduri de 10% pt accesorii. Personal nu imi sunt de folos, deci ți le ofer, nefiind nominale. Dacă vrei am și GB de date, dar nu te ajută din câte înțeleg.

Neaplicabil
Jay cred că nu vezi bine ,uita-te înca o data la pinata și vezi că scrie că la factura și modificarea abonament și asa mai departe îți arată că îți dă 2 ,3 sau mai multe pinata și așa că aduna cate puncte primești dacă ești pe abonament in fata de cartelă simplă.

Jay
Campion certificat
@Teodor4321, eu vad foarte bine.. cred ca tu n-ai înțeles ce am spus.. diferențele nu sunt asa mari cum vrei tu sa le vezi.. Dacă la abonament primești mai multe pinate pentru plata facturii, lucru pe care l-am menționat și eu, factura pe care o poți plati o singura data pe luna, ca n-o plătești in fiecare zi, și pentru modificarea abonamentului, la cartela ai 4 tipuri de reîncărcări pentru care primești 5 pinate.. De cate ori crezi ca se poate modifica un abonament?.. Ce aduni tu de fapt? Ce compari? O cartela pe care o încarci când ai chef și un abonament pe care trebuie sa-l platesti lunar și care poate fi de 4-5 ori cartela ta? La abonament, în afara de verificarea consumului, celelalte acțiuni pentru a primi pinate au fost valabile o singura data pe campanie/concurs.. or fi acțiuni pentru care primești 2 sau 3 pinate, dar, au fost valabile o singura data.. acolo unde scrie 2 pinate și 20 de puncte înseamnă că am primit 2 pinate a cate 10 puncte fiecare.. iar unde scrie 2 pinate și 40 de puncte, înseamnă că am primit 2 pinate a câte 20 de puncte fiecare.. ceea ce am spus și eu, cu referirea 10, 20 puncte... Despre activare opțiuni nu cunosc detalii, pentru ca nu as activa niciuna doar pentru a primi pinate..

Neaplicabil
hai cu pinata 2.0