anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cod reducere Yoxo

Alcaz009
Junior entuziast

Cod reducere 1 lună gratuit la yoxo pentru clienți noi:  ALEXAN0873D9

108 Răspunsuri 108

GrigoreF
Junior entuziast

Folosește codul HAIPEYOXO389 și primești prima lună MOCA cu Internet nelimitat, minute și sms-uri nelimitate și cam 15gb trafic în Roaming. Îmi mulțumești mai târziu. 

Esscasti
Junior

Cod reducere Yoxo, 1 lună gratuit, indiferent de abonamentul ales.

Probat, funcțional 100%  <<  CATALI710AA7   >> vezi foto și link >>   https://www.yoxo.ro/invita-prieten/?code=CATALI710AA7

ciprianmm
Junior

🔥 Prima luna GRATIS la YOXO

Foloseste codul HAIPEYOXO1183 la activare si primesti prima luna gratuita (pentru utilizatori noi).

✔ Fara contract
✔ 100% digital
✔ Retea Orange 4G/5G

Introdu codul in aplicatia YOXO si gata.

ciprianmm
Junior

🔥 Cod YOXO 1 luna gratis HAIPEYOXO1183

ciprianmm
Junior

Cod reducere YOXO prima luna gratis: HAIPEYOXO1183

aurelia80
Începător

Pentru o luna gratuita AURELIA04566

Alexupb
Junior

Coduri reducere Yoxo, 1 lună gratuit: ALEXANCCE8E4 ,  ALEXAN9A13AF

Valabile 2026!

Esscasti
Junior

Cod reducere Yoxo 1 lună gratuit, la portare sau număr nou, indiferent de abonamentul ales.

Probat, funcțional 100%  <<  CATALI710AA7   >>   https://www.yoxo.ro/invita-prieten/?code=CATALI710AA7 

Alexupb
Junior

Coduri reducere 1 lună gratuit la yoxo pentru clienți noi:  

ALEXANCCE8E4

ALEXANB83F41

ALEXAN9A13AF

HAIPE157
Junior

HAIPEYOXO157 prima luna gratis + reducere 60% la urmatoarele 2 luni

puiugps
Junior

Cod reducere o luna gratis YOXO: PETRIC1BBC5F

ciprianmm
Junior

Cod reducere o luna gratis YOXO: HAIPEYOXO1183

IMG_4262.jpeg

 

HAI210
Începător

Salutare, puteti folosi codul HAIPEYOXO210 pt pachetul cu net nelimitat daca va ajuta prima luna de gratuitate.

ciprianmm
Junior

Salut! Pentru cine este interesat, YOXO are o ofertă nouă: Nelimitat 5G la 1 €/lună în primele 3 luni, cu:

• Internet național nelimitat în rețeaua Orange;

• Minute și SMS-uri naționale nelimitate;

• 7,37 GB de internet în roaming SEE.

Pentru prima lună gratuită, puteți folosi codul meu HAIPEYOXO1875. Îl introduceți în aplicația YOXO, la „Cod de reducere”, înainte de finalizarea activării. Verificați în aplicație aplicarea gratuității și prețurile pentru lunile următoare.

Puteți alege SIM fizic sau eSIM, dacă telefonul este compatibil. Abonamentul se gestionează din aplicație și puteți renunța oricând. Din luna a patra se aplică tariful comercial valabil atunci.

Detalii și pașii de activare: kupi.ro/magazin/yoxo/

Salutare!

Foarte bună oferta! Prea bun, prea ca acasă! Păcat că am abonamente și nu am și la ele posibilitatea să am așa ceva.

Mulțumim!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.