anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce premii ați câștigat la Orange?

Razvan
#StarMember
Dacă tot am deschis topicul, de-a lungul timpului la Orange amcâștigat următoarele premii: bilete la concert Bob Sinclair de la Arenele Romane, bilete autocar la concertul Akon de pe plaja în 2007, telefon Sony Ericsson W600i și cd muzica Duffy în 2009, la concursul online câștiga cu Duffy și o excursie VIP cu elicopterul la concert lui Mika de pe plaja H2O în 2010. Mulțumesc Orange! Voi ce ați câștigat de la Orange România?
82 Răspunsuri 82

Raluca
Junior entuziast
10 Gb pe abonament! In trecut zeci de Gb pe Prepay. ❤️

Vio73
#StarMember
Nu știu dacă anumite oferte pot fi considerate premii, dar fiecare are dreptul să le considere cum dorește.

elenasandu
Junior
nici eu nu am castigat... dar speranta moare ultima 🙂

Ascary
Campion certificat
Așa este Elena 🙂 Nici eu nu mai speram să câștig dar într-un final am câștigat 🙂

Tommy
Junior
Eu am castigat MB de net :) Pana la urma este un serviciu contra cost, multe persoane au asteptari sa primeasca "cadouri"

Vasile_Denis
Junior entuziast
Eu nu am câștigat nimic

Vio73
#StarMember
Bonusuri din astea cu net am câștigat și eu, dar nimic spectaculos.

Viotoon
Junior entuziast
Când am avut pre-pay am câștigat o lună gratuit de WAP unlimited si 2 euro . Apoi când am trecut la abonament am câștigat 10%reducere la accesorii,un telefon gratis ,reducere 100% a taxei de reziliere a unui abonament ,înlocuirea gratuit a unui telefon deoarece aveau modelele eroare de actualizare de software,reducere 50 de euro la fiecare prelungire a abonamentelor .

Sularov
Junior
Eu nu am câștigat nimic la Orange desi m-am înscris la fiecare concurs

Shana_bts
Junior
Nu am castigat, dar cine stie...

PetercaMarius
Începător
Nu am câștigat nimic. Poate doar experiență

OT53BAN
Junior
Marele câștig a fost o tableta dar ca să întru în posesie operatoarea Orange mi-a zis ca trebuie sa adaug opțiune de 5 euro pentru trafic de net, a fost pe sistem felicitări ai câștigat o tableta dar trebui sa o achiți... P. S. nu e minciuna a fost contactat.

Liviu27
Junior
Inca nimic

Vio73
#StarMember
Nu e timpul trecut.

Neaplicabil
nu am castigat premii in obiecte,dar faptul ca ma bucur de servicii bune si aparate bune,de posibilitatea de a lamuri o problema online,este un mare castig. nu m-as supara nici de net,sau de obiecte(toti iubim sa mai primim cate o atentie din cand in cand), si fireeeeste ca am pandit concursul cu masina.... in timp am castigat mega,giga de net si am fost foarte incantati. excursii sau bilete la festivaluri pe mine nu m-ar interesa,poate pe baietii mei,desi nu cred(ar prefera un obiect gen tableta,un pro-go,o bicicleta,boxe,casti,baterii externe sau hd extern,deh,noi suntem mai practici-eu nu m-as supara sa castig un huawei cu lentile leica de ex :))).