Salut, aduc in discutie o practica de care m-am mai lovit ca si abonat orange, respectiv cadourile/ bonusurile imbecile oferite de acestia. De ce primesc cadou 1,5 gb net respectiv 40 gb daca eu am INTERNET NELIMITAT? Acum ceva ani primeam minute cadou...dar aveam minute nelimitate in toate retelele. Tin sa precizez ca pana de curand plateam cam 1000 ron/ luna, vreo 670 ron abonamente..3 la numar, 2 le-am reziliat din cauza unor nemultumiri. Totusi sunt "client premium"... asta ma bucura nu trebuie sa astept 10 ani sa ascult o melodie stupida ca apoi sa aud ..."ne pare rau, astea sunt bonusurile oferite momentan".. pentru ca da..am sunat la 300, raspunsul fiind eternul..."ne pare rau, asta este!" Macar daca puteam sa fac la randul meu cadou acei gb de net, dar cadou/bonusul orange imi este complet inutil!
Sincer era mai bine daca nu primeam nimic decat un cadou oferit in bataie de joc. Multumesc Orange Romania pentru aceasta bataie de joc! Poate ar gi timpul sa mai si gandim ce oferim clientilor, poate va ganditi sa ne apreciati si sa oferiti si ceva util!